Vijverpark 0ong

2035 PE, HAARLEM

Verkocht

Meer informatie beschikbaar
Afbeelding
Dit object is verkocht of verhuurd, hierdoor is er geen verdere media beschikbaar. Bekijk het beschikbare aanbod
Terug

Beschrijving

Hier in het gezellige Vijverpark vind je ultiem woonplezier. Bouwnummer 4 is met 123 m2 woonplezier, een parkeerplaats op het mandelig terrein en tuin inclusief berging op het oosten de ideale tussenwoning! En dat in een gezellige buurt met speelveldjes voor de kids, maar die bovenal barst van het groen....

Volledige beschrijving

Hier in het gezellige Vijverpark vind je ultiem woonplezier. Bouwnummer 4 is met 123 m2 woonplezier, een parkeerplaats op het mandelig terrein en tuin inclusief berging op het oosten de ideale tussenwoning! En dat in een gezellige buurt met speelveldjes voor de kids, maar die bovenal barst van het groen. Je zegt de buren kort gedag op straat terwijl je thuis geniet van de rust en privacy. Klaar om te verhuizen?

Alles in verbinding
De voordeur bevindt zich aan de voorzijde. Door de lekker ruime entreehal zie je direct dat dit een prettige woning is voor een gezin. Vanuit de hal met toilet, meterkast en trap naar de 1e verdieping bereik je de grote woonkamer, met voor koken en achter wonen. En via de openslaande deuren loop je wanneer het zonnetje schijnt zo de achtertuin in. Deze verdieping is met recht het hart van het huis!

Ruimte voor alles en iedereen
Op de 1e verdieping bevinden zich 3 fijne slaapkamers, het separate toilet en de badkamer voorzien van een wastafel en douche. Een ligbad? Dat past er zeker nog bij! De zolder heeft een afgesloten ruimte voor de wasmachine en droger, verder richt je de vierkante meters helemaal naar wens in. Ga je voor een logeerbed of fitnessapparaat? De mogelijkheden zijn er.

Kenmerken

Inhoud
488 m3
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
123 m2
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3

Installatie

Soorten verwarming
Vloerverwarming geheel, Warmtepomp