B - Dwarshaas 0ong

1506 EL, ZAANDAM

Vraagprijs € 635.000,- v.o.n.

Terug

Beschrijving

TYPE B | DWARSHAAS – bouwnummer 47 Bouwtype B – Dwarshaas – is anders dan de andere woningen: dit huis staat namelijk dwars op de kavel. Vanaf de straatkant bezien geeft de Dwarshaas zijn karakter niet direct bloot. De noordgevel is grotendeels gesloten. Wel zo slim, want zo vindt er...

Volledige beschrijving

TYPE B | DWARSHAAS – bouwnummer 47

Bouwtype B – Dwarshaas – is anders dan de andere woningen: dit huis staat namelijk dwars op de kavel.
Vanaf de straatkant bezien geeft de Dwarshaas zijn karakter niet direct bloot. De noordgevel is grotendeels gesloten. Wel zo slim, want zo vindt er geen onnodig warmteverlies plaats via de ramen. Wie dit huis binnen stapt ziet de ware aard van de Dwarshaas: open, licht en zoals een echte haas betaamd, gek op een tuin.

Door zijn dwarsligging komt over de gehele lengte van de woning een zee aan zonlicht de woonkamer en keuken binnenstromen. De situering van de raampartijen hier is op het zuiden gericht en biedt uitzicht op de heerlijk brede en diepe achtertuin en de daarachter gelegen karakteristieke Maartenkerk. Tuinliefhebbers, zonliefhebbers, ouders van kleine, maar ook grotere kinderen: deze tuin is ideaal van formaat èn waarin zomers gegarandeerd de hele dag van de zon genoten kan worden. Maar ook in de koele periodes zorgt de ligging van deze raampartijen er voor dat ook behagelijke warmte van de zon het huis lekker extra verwarmd.

Woonoppervlakte: ca. 126 m2
Perceeloppervlakte: ca. 135 m2 eigen grond

De entree van dit bouwtype is gesitueerd aan het Maartenspad. Met een breedte van 5,1 meter biedt dit huis de gelegenheid om uit te pakken met een royale hoekkeuken of kookeiland en de woonkamer gezellig in te richten met een ruim opgezette zithoek.

Op de eerste verdieping zijn in de basis 3 slaapkamers en een badkamer gesitueerd. Diverse indelingen voor deze verdieping, waaronder het aanbrengen van een inloopkast of het samenvoegen van 2 slaapkamers tot 1 zeer royale slaapkamer is een van de vele mogelijkheden om een eigen stempel op het huis te drukken.

De badkamer wordt voorzien van een douche, wastafel en optioneel 2e toilet met sanitair Villeroy & Boch en Grohe kranen.

De tweede verdieping wordt opgeleverd als een open royale ruimte met een afgesloten techniekruimte voor de warmtepomp, mechanische ventilatie, omvormer voor de zonnepanelen en het plaatsen van wasmachine en droger. Liever 1 of zelfs 2 slaapkamers extra? Ook dat is te realiseren op deze verdieping.

Tot slot: gezien de hoekligging van de Dwarshaas wordt de erfafscheiding van de tuin grotendeels al aangebracht en zal de schutting mooi een geheel vormen en de verbinding maken tussen het woonhuis en de berging in de achtertuin.

En parkeren? Aan het eind van het Hazepad zal een afgesloten parkeerterrein worden aangelegd, waar 1 auto voor de bewoners van dit huis dag en nacht gegarandeerd geparkeerd zal kunnen worden.

Kenmerken

Liggingen
Aan rustige weg, In centrum, In woonwijk
Inhoud
367 m3
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
126 m2
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3

Tuin

Tuintypen
Achtertuin
Type
Achtertuin
Achterom
Ja
Oppervlakte
65 m2

Installatie

Geïnteresseerd? Neem contact op

Vraag uw bezichtiging aan

U kunt hieronder uw voorkeur aangeven, dan nemen wij contact met u op voor een afspraak. Om een huis te kunnen bezichtigen hebben wij uw naw-gegevens nodig.

ma
di
woe
do
vrij