Residence Jozef

Hillegom

€ 749.500 - €795.000 v.o.n.

Terug

Beschrijving

De bouw van het nieuwbouwproject Residence Jozef in Hillegom is gestart! De verwachte oplevering is in de zomer van 2024. Samen met de Gemeente HLT en Piet Onderwater & Partners hebben we met trots deze belangrijke mijlpaal bereikt. Geïnspireerd door de jaren 30-stijl zullen de woningen met sprekende en eigentijdse...

Volledige beschrijving

De bouw van het nieuwbouwproject Residence Jozef in Hillegom is gestart!
De verwachte oplevering is in de zomer van 2024.

Samen met de Gemeente HLT en Piet Onderwater & Partners hebben we met trots deze belangrijke mijlpaal bereikt. Geïnspireerd door de jaren 30-stijl zullen de woningen met sprekende en eigentijdse uitstraling aanvulling worden op het dorp en park. Deze villa’s bieden rust en ruimte midden in het groen en zijn gelegen op een centrale plek tussen grote steden als Leiden, Haarlem en Amsterdam in.

Wonen tussen twee parken
De villa’s in Residence Jozef bevinden zich in een groene omgeving, gelegen tussen Jozefpark en het toekomstige Park Rozendaal. Een duurzaam park waar rust en bewegen centraal staan. Het wordt een ontmoetingsplek voor jong en oud met veel gevarieerde beplanting. Voor meer informatie over Park Rozendaal kunt u een kijkje nemen op de website van de Gemeente Hillegom. Verder zorgen de royale tuinen van de villa’s voor licht, lucht, ruimte en een prettige groene atmosfeer rondom de woning.

Duurzaam wonen
In de huidige tijd zijn flucturerende energieprijzen van grote invloed op uw woonlasten en is het kopen van een energiezuinige woning een duurzame beslissing. De woningen in Residence Jozef zijn met energielabel A+++, volledig gasloos en bijzonder energiezuinig. Voorzieningen als een individuele warmtepomp, zonnepanelen, HR++glas, vloerverwarming en mechanische ventilatie zijn aanwezig. Deze duurzame oplossingen anno 2023 zorgen ervoor dat er naast wooncomfort ook een vriendelijk energietarief is waarbij er feitelijk sprake is van een bijna ‘energie neutrale woning’. Een voordeel dat tot in de lengte van dagen meetelt in uw woonlasten en wonen in Residence Jozef erg aantrekkelijk maakt.

Kom tot rust
Een woning is een plek waar u tot rust wilt komen. Een pré voor Residence Jozef is de rust die de locatie uitstraalt. Deze rust zult u zowel in als om de woning ervaren. Vijf van de zes woningen zijn gelegen langs een groenstrook met fietspad. Verder liggen alle tuinen aan een nieuw te creëren toegangsweg, waar alleen bewoners van Residence Jozef gebruik van zullen maken.

Nabij het levendige centrum van Hillegom
Residence Jozef is gelegen in de buurt van het centrum. Het hart van Hillegom biedt een grote diversiteit aan horecagelegenheden, met gezellige terrassen, waar het fijn vertoeven is. Het winkelaanbod is bloeiend en in de mooie Hoftuin voor het gemeentehuis worden gezellige evenementen georganiseerd. U loopt of fietst binnen enkele minuten het centrum in. Residence Jozef heeft het allemaal!

Ideale en centrale ligging
Wonen in Residence Jozef betekent midden in de Bollenstreek en op een centrale plek tussen grote steden als Leiden, Haarlem en Amsterdam. Daarnaast zijn het strand van Noordwijk en Katwijk en diverse natuur- en recreatiegebieden, waaronder het Oosterduinsemeer op fietsafstand te bereiken. Kortom, Hillegom is een prachtige plek om te wonen.

Interesse?
Bent u geïnteresseerd in deze woning of wilt u meer informatie over dit nieuwbouwproject aan de Brouwerlaan in Hillegom? Neem dan contact op met Mooijekind Vleut in Heemstede-Aerdenhout of laat uw gegevens achter op de projectwebsite.

Woningtypes

Villa's

Residence Jozef
129 - 165 M2
€749.500 - €795.000 v.o.n.
3 woningen
Brouwerlaan 0ong 3
165 M2 5 kamers
Vraagprijs € 795.000,- v.o.n.
Brouwerlaan 0ong 2
143 M2 1 kamers
Verkocht
Brouwerlaan 0ong 1
129 M2 5 kamers
Verkocht

Geïnteresseerd? Neem contact op

Vraag uw bezichtiging aan

U kunt hieronder uw voorkeur aangeven, dan nemen wij contact met u op voor een afspraak. Om een huis te kunnen bezichtigen hebben wij uw naw-gegevens nodig.

ma
di
woe
do
vrij