Over nieuwbouw

Er gaat de komende jaren veel gebouwd worden in onze regio. Zowel Groot Amsterdam als Groot Haarlem hebben ambitieuze bouwplannen. De trek naar de stad is groot. Naar verwachting 75% van de wereldbevolking woont in 2050 in een stad! Wij hebben een mooie staat van dienst in de begeleiding van nieuwbouw en zijn NVM nieuwbouwspecialist. Hadden als eerste in de regio een aparte nieuwbouwafdeling met mensen die er in gespecialiseerd zijn om u te begeleiden bij het soms best complexe proces van nieuwbouw.

Samenwerking met opdrachtgevers

Bij nieuwbouw werken wij in opdracht van de projectontwikkelaar die de woningen realiseert. Vanwege onze kennis en ervaring zitten we vaak al vroeg in het ontwikkelproces aan tafel. Zodoende weten wij ook snel wat er gaat gebeuren.

Complete presentatie

Voor elk nieuw project verzorgen wij samen met de opdrachtgever diverse presentaties. Dat kan bij ons op kantoor, maar ook tijdens open avonden. Met “artist impressions”, brochures, maquettes en computeranimaties geven we een compleet en heel realistisch beeld van de bouw, de omgeving, de huizen, etc.

Informatie van start tot sleutel

We geven alle informatie met betrekking tot financieringsmogelijkheden, start verkoop, oplevering en mogelijkheden tot meer- of minderwerk. Zo kunt u, terwijl er nog geen steen is gelegd, toch een weloverwogen keuze maken.

Wees op tijd!

Nieuwbouwwoningen zijn immens populair! Mocht u in een project geïnteresseerd zijn, zorg dan dat u op tijd bent voor de start van de verkoop. Wilt u als eerste op de hoogte zijn van nieuwe projecten? Schrijf u HIER in voor onze nieuwbouw-mailinglijst.

Tip: maak tijdig een financieel plan. We helpen u er, desgewenst samen met de onafhankelijke adviseurs van De Hypotheekshop, graag mee.

Heeft u een vraag over Nieuwbouw?


Neem dan contact op met

Mail Ellen

Uitgelichte nieuwbouw projecten

Onze cliënten geven ons op Funda een 9,1 ! En u?

Volgens de NVM de succesvolste aankoopmakelaar van Nederland

Nr. 1 purchase broker in Holland, according to the NVM