Vacature: Assistent / Kandidaat Makelaar Wonen Haarlemmermeer

We groeien! Na 2 jaar is ons kantoor in Hoofddorp uitgegroeid tot hét kantoor van de regio. We werken hard om onze opdrachtgevers de beste service te bieden. Voor minder doen we het niet. Daarom zoeken we een (zelfstandig werkende) makelaar met pit om ons team te versterken. Onze makelaars cultiveren ieder hun eigen expertise. Zo krijgen opdrachtgevers altijd de makelaar die matcht met hun omstandigheden en wensen. Ben jij de volgende match voor ons?

 

Even kort over ons

Professionaliteit en kwaliteit staan bij ons altijd voorop, de opdrachtgevers altijd centraal. We werken in aparte teams gefocust op aankoop, verkoop, nieuwbouw of taxatie. We gaan dus echt de diepte in. We zijn een hecht team, delen elkaars expertise en netwerk – ook tussen de vier kantoren – maar zijn allemaal net een beetje anders. Qua karakter, qua interesses. Tegelijkertijd zijn we allemaal even enthousiast, gefocust en professioneel!

 

Assistent / Kandidaat Makelaar Wonen Haarlemmermeer (A-RMT / K-RMT)

Jouw rol binnen ons team hangt af van je ervaring. Ben je een K-RMT-er met een stevig track record in de Haarlemmermeer? Huppakee lekker op pad. Ben je net gestart als A-RMT-er? Dan leren we je – on the job – de kneepjes van het vak.

Je steekt graag de handen uit de mouwen en neemt je verantwoordelijkheid. Naar je opdrachtgevers. Naar je collega’s: samen met een andere makelaar en iemand van de binnendienst vorm jij één team. Fijn voor de klant. En voor jou de beste manier om tot het uiterste te gaan: in (aan- en) verkoopbegeleiding, bezichtigen, onderhandelen en het formuleren van de beste marketingstrategie. Je hebt altijd iemand om mee te sparren en dat doe je graag. Goed voor je ontwikkeling; daar hechten we aan. In iedere fase van je carrière.

 

Gedreven huizenmatcher

Je bent helemaal thuis in de fijne Haarlemmermeer. Je houdt van het vak, van het ontzorgen van mensen in het (aan- en) verkoopproces en onderhoudt een levendig netwerk. Je hebt karakter, een grote dosis energie en gedrevenheid! We werken niet alleen met woningen, maar vooral met de mensen die er (willen) wonen. En met elkaar. Die persoonlijke match, en de match met de regio vinden we dus super belangrijk.

De markt eist dat we flexibel zijn. Dat verwachten we dus ook van jou. De opdrachtgever verwacht van Mooijekind Vleut de beste service. Dat bied jij dus ook. Als vanzelf.

 

Dit bieden we je concreet

  • Een informele werkomgeving met zeer gedreven collega’s bij een optimistisch, energiek en groeiend (jong) makelaarskantoor;
  • Kans om jezelf te zijn en (professioneel) te groeien binnen een hechte club mensen en een bedrijf met een lange geschiedenis;
  • Ruimte en waardering voor je eigen inbreng en ervaring;
  • Fijn salaris, afhankelijk van jouw niveau (zowel jouw vaardigheden, ervaring en opleiding spelen hierin een rol);
  • Leuke (online) borrels en bedrijfsuitjes!

 

Aan de slag

Binnen ons team in Hoofddorp draai je meteen, fulltime, mee. Wat ons betreft kun je snel starten.

Wat meer weten voordat je solliciteert? Ontmoet vast je collega’s Wendela Klusman en Rachèl Kroon en lees hier de huizenmarkt-update van Rachèl.

En bel Menno even op 023 – 542 02 44 of stuur hem een mail voor meer info en vragen: menno@mooijekindvleut.nl. Normaalgesproken zouden we zeggen: val even binnen op kantoor. Voor nu: laten we gauw Zoomen/Hangouten/FaceTimen!

 

Stuur een e-mail

Bezichtiging plannen? Vraag stellen? Stuur een mail en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

U kunt ook direct mailen op