Johannes Verhulststraat 39III

1071 MS, AMSTERDAM

Verkocht

Meer informatie beschikbaar
Afbeelding
Dit object is verkocht of verhuurd, hierdoor is er geen verdere media beschikbaar. Bekijk het beschikbare aanbod

Beschrijving

**English text below** Een prachtig appartement in hartje Museumkwartier met dakterras en op eigen grond! Dit appartement op de derde verdieping ligt op een toplocatie en heeft een fantastisch dakterras. Om de hoek ligt de Cornelis Schuytstraat met al zijn winkels, restaurantjes en boetiekjes, net als het Concertgebouw en het...

Volledige beschrijving

**English text below**

Een prachtig appartement in hartje Museumkwartier met dakterras en op eigen grond!
Dit appartement op de derde verdieping ligt op een toplocatie en heeft een fantastisch dakterras. Om de hoek ligt de Cornelis Schuytstraat met al zijn winkels, restaurantjes en boetiekjes, net als het Concertgebouw en het Vondelpark op steenworp afstand.

Indeling
Via de entree op de begane grond is de entree van het appartement op de derde verdieping te bereiken. De woning ligt op de bovenste verdieping, dus geen bovenburen. Binnenkomst in de woning in een ruime hal. Aan de voorzijde ligt de woonkamer met drie grote ramen. Door de hoogte van 2,80m is het een fijne, sfeervolle en ruime kamer. In de woonkamer bevinden zich drie inbouwkasten en een kast met de wasmachine aansluiting.
Aan de achterzijde van de woning ligt de ruime slaapkamer met openslaande deuren naar het balkon op het zuiden. Ook in de slaapkamer bevindt zich een inbouwkast.
De aan de achterzijde gelegen keuken, is ruim en licht. Deze is toe aan modernisatie. Via de keuken is ook het balkon te bereiken, het balkon heeft een overkapping en is vrij diep, waardoor het een heerlijke plek is om van de zon te genieten.
In het midden van het appartement ligt de badkamer, voorzien van een douche, wastafelmeubel en mechanische ventilatie. Door de gehele woning ligt een mooie houten vloer.

Vanuit het trappenhuis is via een vaste trap het dakterras te bereiken. Er is een dakhuisje met pantry. Hier kan men de hele dag van de zon genieten. Er is elektriciteit en water aanwezig. Uiteraard is het dakterras met vergunning aangelegd. In het souterrain is een separate berging die bij de woning hoort.

Er bestaat de mogelijkheid om het trappenhuis vanaf de 2e verdieping van de VvE te kopen waardoor je een eigen opgang creëert.

Kortom een heerlijk appartement op een fijne locatie met een fantastisch dakterras!

Omgeving
Oud Zuid, het Museumkwartier, een prachtige en gewilde buurt in Amsterdam. Een buurt met uitstraling, allure, gezelligheid, authenticiteit en alle voorzieningen binnen handbereik.
De Cornelis Schuytstraat met winkels, boetiekjes, koffietentjes. Het Vondelpark binnen handbereik voor een heerlijke wandeling of picknick. Het Concertgebouw om de hoek en het Museumplein er naast.
Via de S109 zit u binnen enkele minuten op de ring A10 met de auto en voor de deur kan geparkeerd worden middels vergunning van de gemeente Amsterdam. Vanaf De Lairessestraat en het Museumplein rijden bussen en trams alle kanten van de stad op.

Bijzonderheden
– Appartement 68 m2
– Berging in de onderbouw van 4,5 m2
– Eigen grond
– Dakterras van ca. 57 m2
– Balkon op het zuiden van ca. 6 m2
– Kleine VvE, maandelijkse kosten € 75,-
– Er bestaat de mogelijkheid om het trappenhuis vanaf de 2e verdieping van de VVE te kopen waardoor
je een eigen opgang creëert.
– Potentieel beschermd stadsgezicht
– Oplevering in overleg

**English text**

A beautiful apartment in the heart of the Museum Quarter with a roof terrace and on private land!
This third floor apartment is in a prime location and has a fantastic roof terrace. Around the corner is the Cornelis Schuytstraat with all its shops, restaurants and boutiques, just like the Concertgebouw and the Vondelpark just a stone’s throw away.

Layout
The entrance to the apartment on the third floor can be reached via the entrance on the ground floor. The house is on the top floor, so no upstairs neighbors. Enter the house into a spacious hall. At the front is the living room with three large windows. Its height of 2.80 m makes it a nice, attractive and spacious room. In the living room there are three fitted wardrobes and a cupboard with the washing machine connection.
At the rear of the house is the spacious bedroom with patio doors to the south-facing balcony. There is also a built-in wardrobe in the bedroom.
The kitchen, located at the rear, is spacious and light. This one is in need of modernization. The balcony can also be reached via the kitchen, the balcony has a roof and is quite deep, making it a wonderful place to enjoy the sun.
In the middle of the apartment is the bathroom, equipped with a shower, washbasin and mechanical ventilation. There is a beautiful wooden floor throughout the house.

The roof terrace can be reached via a fixed staircase from the stairwell. It has a roof house with pantry. Here you can enjoy the sun all day long. Electricity and water are available. The roof terrace has of course been constructed with a permit. In the basement is a separate storage room that belongs to the house.

There is the possibility to buy the stairwell from the 2nd floor of the VvE, which means that you create your own entrance.

In short, a lovely apartment in a great location with a fantastic roof terrace!

Surroundings
Oud Zuid, the Museum Quarter, a beautiful and popular neighborhood in Amsterdam. A neighborhood with charisma, allure, cosiness, authenticity and all amenities within reach.
The Cornelis Schuytstraat with shops, boutiques, coffee shops. The Vondelpark is within easy reach for a lovely walk or picnic. The Concertgebouw around the corner and the Museumplein next to it.
Via the S109 you are within a few minutes on the ring A10 by car and you can park in front of the door with a permit from the municipality of Amsterdam. From De Lairessestraat and Museumplein, buses and trams run in all directions of the city.

Particularities
– Apartment 68 m2
– Storage in the basement of 4.5 m2
– Own ground
– Roof terrace of approx. 57 m2
– South-facing balcony of approx. 6 m2
– Small VvE, monthly costs € 75,-
– There is the possibility to buy the stairwell from the 2nd floor of the VVE, which means
you create your own entrance.
– Potentially protected cityscape
– Delivery in consultation

Kenmerken

Ligging
In woonwijk, Vrij uitzicht
Inhoud
188 m3
Woonoppervlakte
68 m2
Bouwjaar
1901
Energieklasse
G
Soort
Bovenwoning
Woonlaag
3
Aantal woonlagen
1
Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1

Installatie

Soorten verwarming
CV ketel
CV ketel type
Intergas

Geïnteresseerd? Neem contact op

Vraag uw bezichtiging aan

U kunt hieronder uw voorkeur aangeven, dan nemen wij contact met u op voor een afspraak. Om een huis te kunnen bezichtigen hebben wij uw naw-gegevens nodig.

ma
di
woe
do
vrij