Keizersgracht 515H

1017 DN, AMSTERDAM

Verkocht

Meer informatie beschikbaar
Afbeelding
Dit object is verkocht of verhuurd, hierdoor is er geen verdere media beschikbaar. Bekijk het beschikbare aanbod

Beschrijving

**English text below** Wonen in een monumentaal pand aan de historische grachtengordel van Amsterdam. Aan de Keizersgracht bieden wij dit goed ingedeelde appartement aan! Gelegen op de tweede verdieping en op eigen grond! In een zeer verzorgd gebouw met lift, een fijne lichte woonkamer, badkamer en suite en een ruime...

Volledige beschrijving

**English text below**

Wonen in een monumentaal pand aan de historische grachtengordel van Amsterdam. Aan de Keizersgracht bieden wij dit goed ingedeelde appartement aan! Gelegen op de tweede verdieping en op eigen grond! In een zeer verzorgd gebouw met lift, een fijne lichte woonkamer, badkamer en suite en een ruime berging op de begane grond.

Indeling
De gezamenlijke entree is zeer ruim en goed onderhouden. Middels het trappenhuis of de lift bereik je op de tweede verdieping de woning. Binnenkomst in de hal met garderobe nis en separaat toilet. Aan het einde van de gang bevindt zich de ruime woonkamer met open keuken. Dankzij de grote raampartijen en het hoge plafond van bijna drie meter is dit een zeer fijne ruimte. Het uitzicht op de prachtig groene en diepe binnentuinen is uniek en zorgt voor rust. De nette keuken is voorzien van fornuis, oven en afzuigkap. In de kamer is een goede bergkast aanwezig.
De slaapkamer is ruim en heeft een badkamer en suite, voorzien van inloopdouche, wastafel en aansluiting voor de wasmachine en droger.
Beneden is een ruime berging.

Omgeving
Het appartement bevindt zich op één van de meest gewilde plekken in Amsterdam, aan de Grachtengordel. Om de hoek van het Leidseplein en de gezellige Jordaan met zijn vele cafés en restaurants, waar het echte Amsterdamse gevoel beleefd wordt. De mooie boetieks in de negen straatjes liggen nabij. Cultuur is te vinden in dichtbijgelegen musea zoals het Rijksmuseum en van Gogh Museum en in diverse theaters zoals het Concertgebouw en de Stadsschouwburg. Voor groen, sport en ontspanning is het Vondelpark op slechts enkele minuten lopen.

Het Centraal Station is met vijf minuten te bereiken op de fiets. Verdere openbaar vervoersverbindingen biedt veel mogelijkheden met trams, metro’s, bussen en treinen. Via de IJtunnel of Piet Heintunnel is de uitvalsweg A10 goed bereikbaar.

Bijzonderheden
– Woonoppervlakte: ca. 56 m2 (NVM meetrapport aanwezig)
– Eigen grond
– Monument
– Grachtengordel
– Actieve VvE, maandelijkse bijdrage € 138,25
– Oplevering in overleg

**English text**

Living in a monumental building on the historic canal belt of Amsterdam. We offer this well-arranged apartment on Keizersgracht! Located on the second floor and on private land! In a very well-maintained building with elevator, a nice bright living room, bathroom en suite and a large storage room on the ground floor.

Layout
The joint entrance is very spacious and well maintained. You reach the house on the second floor via the staircase or the elevator. Entry into the hall with wardrobe niche and separate toilet. At the end of the hallway is the spacious living room with open kitchen. Thanks to the large windows and the high ceiling of almost three meters, this is a very nice space. The view of the beautiful green and deep inner gardens is unique and provides tranquility. The neat kitchen is equipped with a stove, oven and extractor hood. There is a good storage cupboard in the room.
The bedroom is spacious and has an en suite bathroom with a walk-in shower, sink and connection for the washing machine and dryer.
Downstairs is a large storage room.

Surroundings
The apartment is located in one of the most desirable places in Amsterdam, on the Grachtengordel. Around the corner from Leidseplein and the lively Jordaan with its many cafes and restaurants, where the real Amsterdam feeling is experienced. The beautiful boutiques in the nine streets are nearby. Culture can be found in nearby museums such as the Rijksmuseum and Van Gogh Museum and in various theaters such as the Concertgebouw and the Stadsschouwburg. For greenery, sports and relaxation, the Vondelpark is just a few minutes’ walk away.

The Central Station can be reached by bike in five minutes. Further public transport connections offer many possibilities with trams, metros, buses and trains. The A10 exit road is easily accessible via the IJtunnel or Piet Heintunnel.

Particularities
– Living area: approx. 56 m2 (NVM measurement report available)
– Own ground
– Monument
– Canal Belt
– Active VvE, monthly contribution € 138.25
– Delivery in consultation

Kenmerken

Bijzonderheden
Monument, Beschermd stads of dorpsgezicht
Ligging
In centrum
Inhoud
167 m3
Woonoppervlakte
56 m2
Bouwjaar
1909
Soort
Bovenwoning
Woonlaag
2
Aantal woonlagen
1
Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1

Installatie

Soorten verwarming
CV ketel
CV ketel type
Remeha

Geïnteresseerd? Neem contact op

Mooijekind-Vleut-Isabelle-Band-Makelaar-Amsterdam

Isabelle Band RM RT

020 - 800 23 83 06 - 12 61 04 90

Vraag uw bezichtiging aan

U kunt hieronder uw voorkeur aangeven, dan nemen wij contact met u op voor een afspraak. Om een huis te kunnen bezichtigen hebben wij uw naw-gegevens nodig.

ma
di
woe
do
vrij