Van Hogendorpstraat 897

1051 CE, AMSTERDAM

Verkocht

Meer informatie beschikbaar
Afbeelding
Dit object is verkocht of verhuurd, hierdoor is er geen verdere media beschikbaar. Bekijk het beschikbare aanbod

Beschrijving

**English text below** Gelegen op eigen grond, op een toplocatie in Amsterdam, is nu dit instapklare smaakvolle appartement met een fantastisch dakterras beschikbaar! Dit zeer goed onderhouden appartement op de vierde verdieping van een in 2014 geheel gerenoveerd pand ligt op steenworpafstand van het Westerpark en de Jordaan. Indeling Via...

Volledige beschrijving

**English text below**

Gelegen op eigen grond, op een toplocatie in Amsterdam, is nu dit instapklare smaakvolle appartement met een fantastisch dakterras beschikbaar! Dit zeer goed onderhouden appartement op de vierde verdieping van een in 2014 geheel gerenoveerd pand ligt op steenworpafstand van het Westerpark en de Jordaan.

Indeling
Via een gezamenlijke hal en net trappenhuis wordt de entree van de woning bereikt. Bij binnenkomst is er een ruime hal waar slaap- woonkamer en toilet op aansluiten.

Aan de achterzijde ligt de woonkamer met open keuken voorzien van vaatwasser, oven, koelkast, vriezer en 4-pitsgasfornuis. De knusse woonkamer heeft grote ramen en een sfeervolle gaskachel.
De grootste slaapkamer ligt aan de voorzijde van de woning. Aan de achterzijde ligt de kleinere slaapkamer. Deze kan ook uitstekend gebruikt worden als werkruimte en is van prima formaat.
De verzorgde badkamer heeft een inloopdouche, wastafelmeubel en wasmachineaansluiting. In de hal zit een separaat toilet met fonteintje.

De gehele woning is voorzien van hardhouten draai-/kiepkozijnen met isolatieglas en een mooie eikenhouten vloer. De vloerverwarming is in woon- en de slaapkamer apart te reguleren.

Via het trappenhuis kan met een laatste trap en dakluik het dakterras worden bereikt. De opgang wordt gedeeld met de buren maar het dakterras is privé!
Het terras van ca. 26 m2 geeft spectaculair uitzicht over Amsterdam West met de Houthavens en het Westerpark aan de ene zijde en de Westertoren aan de andere zijde. Het uitzicht reikt bij helder weer zelfs tot de Zuidas en Amsterdam Noord! Hier schijnt de gehele dag zon en is het maximaal genieten, een absolute verlenging van je woonkamer in de zonnige maanden! Het terras is voorzien water en elektriciteit.

Omgeving
De Van Hogendorpstraat ligt op een toplocatie in de Staatsliedenbuurt aan de rand van het Westerpark. Gedurende het hele jaar vinden in het park met regelmaat levendige evenementen en culturele festiviteiten plaats zoals Rollende Keukens, 5 mei bevrijdingsfeesten en Sunday Market. Daarnaast kun je genieten van bioscoop, theater en verschillende terrasjes en restaurants.
Het park biedt een afwisselend wandel- en sportgebied, en in de zomer natuurlijk een heerlijke plek om op een kleedje te vertoeven.
Op loopafstand ligt het Van Limburg Stirumplein met meerdere restaurantjes en winkels en ook de gezelligheid van de Jordaan en het populaire Oud-West ligt in de buurt.

Bereikbaarheid
De bereikbaarheid met het OV en eigen vervoer kan bijna niet beter. Op de Van Hallstraat is er een bus- en tramhalte, en op fiets/-loopafstand ligt Station Sloterdijk met een grote verscheidenheid aan bussen, trams, metro’s en treinen.
Een andere mogelijkheid om de stad vlot in of uit te gaan is het eigen vervoer. Via de nabijgelegen Haarlemmerweg, S103 en de ring A10.

VVE
Gezonde en actieve VVE van 20 appartementsrechten. Servicekosten € 96,04,- per maand. 1x per week schoonmaak van de algemene ruimte. Het meerjarenonderhoudsplan is recent herijkt. Documentatie aanwezig.

Bijzonderheden
– Volle eigendom op eigen grond
– Gerenoveerd door REB projects in 2014
– Vloerverwarming en eikenhouten vloer
– Energielabel A
– Groot privé dakterras (ca. 26m2) met rondom uitzicht over Amsterdam
– Gezellige en functionele gashaard
– Gezonde en actieve VVE onder professioneel beheer, servicekosten € 96,04 per maand
– Woonoppervlakte: ca. 50m2 (NVM meetrapport aanwezig)

**English text**
Located on private land, in a prime location in Amsterdam, this ready-to-live-in tasteful apartment with a fantastic roof terrace is now available! This very well-maintained apartment on the forth floor of a building that was completely renovated in 2014 is located at a short distance from the Westerpark and the Jordaan.

Layout
The entrance of the house is reached via a joint hall and neat staircase. By entering, there is a spacious hall from where you can reach the bedroom, living room and toilet.

At the rear is the living room with open kitchen with dishwasher, oven, refrigerator, freezer and 4-burner stove. The cozy living room has large windows and an nice gas heater.
The largest bedroom is located at the front of the house. At the rear is the smaller bedroom. This can also be used as a workspace and is of excellent size.
The neat bathroom has a walk-in shower, washbasin and washing machine connection. In the hall is a separate toilet with hand basin.

The entire house has hardwood turn/tilt frames with insulating glass and a beautiful oak floor. The underfloor heating is separate in the living room and the bedroom.

The roof terrace can be reached via the stairwell with the last staircase and a roof hatch. The entrance is shared with the neighbors but the roof terrace is private!
The terrace of approximately 26 m2 offers a spectacular view over Amsterdam West with the Houthavens and Westerpark on one side and the Westertoren on the other. The view in clear weather goes even as far as the Zuidas and Amsterdam Noord! There is sunshine all day and maximum enjoyment, an absolute extension of your living room in the sunny months! The terrace is supplied with water and electricity.

Surroundings
The Van Hogendorpstraat is located in a prime location in the Staatsliedenbuurt on the edge of the Westerpark. Throughout the year, the park regularly hosts lively events and cultural festivities such as Rollende Keukens, 5 May Liberation Day celebrations and Sunday Market. In addition, you can enjoy cinema, theater and various terraces and restaurants.
The park offers a varied walking and sports area, and in the summer of course a wonderful place to relax on a rug.
Within walking distance is the Van Limburg Stirumplein with several restaurants and shops and the cosiness of the Jordaan and the popular Oud-West is also nearby.

Accessibility
The accessibility by public transport and private transport could hardly be better. There is a bus and tram stop on Van Hallstraat, and Sloterdijk Station with a wide variety of buses, trams, metros and trains is within cycling/walking distance.
Another option to get in or out of the city quickly is your own transport. Via the nearby Haarlemmerweg, S103 and the A10 ring road.

Homeowners’ association
Healthy and active association of 20 apartment rights. Service costs € 96,04 per month. Cleaning of the general area once a week. The multi-year maintenance plan has recently been recalibrated. Documentation available.

Particularities
– Full ownership on private land
– Renovated by REB projects in 2014
– Underfloor heating and oak floor
– Energy label A
– Large private roof terrace (approx. 26m2) with all-round view over Amsterdam
– Cozy and functional gas fireplace
– Healthy and active VVE under professional management, service costs € 96.04 per month
– Living area: approx. 50m2 (NVM measurement report available)

Kenmerken

Ligging
In woonwijk
Inhoud
116 m3
Woonoppervlakte
50 m2
Bouwjaar
1915
Energieklasse
A
Soort
Bovenwoning
Woonlaag
4
Aantal woonlagen
1
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Installatie

Soorten verwarming
CV ketel
CV ketel type
Atag
CV ketel bouwjaar
2014

Geïnteresseerd? Neem contact op

Vraag uw bezichtiging aan

U kunt hieronder uw voorkeur aangeven, dan nemen wij contact met u op voor een afspraak. Om een huis te kunnen bezichtigen hebben wij uw naw-gegevens nodig.

ma
di
woe
do
vrij