Apostelenpad 7

1985 GZ, DRIEHUIS NH

Vraagprijs € 985.000,- v.o.n.

Beschrijving

Dit ruime, karakteristieke en comfortabele herenhuis met een woonoppervlakte van circa 158 m2 ligt langs de Nicolaas Beetslaan, ten noorden van de historische gebouwen. Achter in de, met groene perceelafscheidingen omgeven, tuin op het zuiden komt een tuinstudio met een gebruiksoppervlakte van 39,7 m2. De tuinstudio is passend binnen het...

Volledige beschrijving

Dit ruime, karakteristieke en comfortabele herenhuis met een woonoppervlakte van circa 158 m2 ligt langs de Nicolaas Beetslaan, ten noorden van de historische gebouwen. Achter in de, met groene perceelafscheidingen omgeven, tuin op het zuiden komt een tuinstudio met een gebruiksoppervlakte van 39,7 m2. De tuinstudio is passend binnen het ontwerp met traditioneel metselwerk, houten details, een Sedum dak en een houten veranda grenzend aan de boomgaard van Missiehuis Park. De tuinstudio kan worden gebruikt als mantelzorgwoning, woning voor een startend kind of als werkplek en deels als berging.

Het herenhuis kan op verschillende manieren worden ingedeeld en dankzij de verschillende koper opties kan elke woningen worden aangepast aan de wensen van de bewoners. Zo behoort een daktoegang met twee openslaande deuren vanuit de slaapkamer op de eerste verdieping, een tweede badkamer en vijfde slaapkamer op de tweede verdieping tot de mogelijkheden. De woning krijgt een eigen parkeerplaats op het terrein, daarnaast komen er voldoende openbare parkeerplaatsen langs de randen van Missiehuis Park.

De woning zal voldoen aan de eisen voor Bijna Energie Neutrale Gebouwen (BENG). De woning wordt zonder gasaansluiting opgeleverd en door een collectieve bodemwarmtewisselaar en warmtepompinstallatie (bodemenergie) worden verwarmd (of gekoeld) middels vloerverwarming(koeling) in de woning. Voor warm tapwater zal de woning daarnaast nog worden voorzien van een individuele booster-warmtepomp. Op het platte deel van het dak van de hoofdwoning komen zonnepanelen.

Kenmerken

Ligging
Aan bosrand, Aan park, Aan rustige weg, In centrum, In woonwijk, In bosrijke omgeving
Inhoud
594 m3
Woonoppervlakte
198 m2
Perceeloppervlakte
240 m2
Bouwjaar
2023
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
5

Tuin

Tuintypen
Achtertuin, Voortuin
Hoofdtuin
Achtertuin
Achterom
Nee
Oppervlakte
143 m2

Installatie

Geïnteresseerd? Neem contact op

Vraag uw bezichtiging aan

U kunt hieronder uw voorkeur aangeven, dan nemen wij contact met u op voor een afspraak. Om een huis te kunnen bezichtigen hebben wij uw naw-gegevens nodig.

ma
di
woe
do
vrij