Gedempte Oude Gracht 69en 69A

2011 GM, HAARLEM

Verkocht

Meer informatie beschikbaar
Afbeelding
Dit object is verkocht of verhuurd, hierdoor is er geen verdere media beschikbaar. Bekijk het beschikbare aanbod

Beschrijving

Handen uit de mouwen! Rijksmonument, voormalig café De Natte. Geheel te renoveren, tekeningen en vergunning aanwezig. Gemengde bestemming op de begane grond: zowel werken (horeca) als wonen is mogelijk. Bovenwoning bestaande uit 2 verdiepingen, een zolder en een buitenruimte. Op geweldige locatie in hartje Haarlem. In dit Rijksmonument aan de...

Volledige beschrijving

Handen uit de mouwen! Rijksmonument, voormalig café De Natte. Geheel te renoveren, tekeningen en vergunning aanwezig. Gemengde bestemming op de begane grond: zowel werken (horeca) als wonen is mogelijk. Bovenwoning bestaande uit 2 verdiepingen, een zolder en een buitenruimte. Op geweldige locatie in hartje Haarlem.

In dit Rijksmonument aan de Gedempte Oude Gracht was ooit Café De Natte gevestigd, een begrip in Haarlem. Het café is niet meer en inwendig is het pand helemaal kaal getrokken en casco gemaakt, met de bedoeling het grachtenpand weer in de oude glorie te restaureren. Het pand is juridisch horizontaal gesplitst en er is een heel plan gemaakt voor de multi inzetbare begane grond plus kelder en de apart toegankelijke bovenwoning. Er zijn bouwtekeningen en een verleende bouwvergunning, waarin de kelder uitgediept kan worden en de begane grond geschikt is voor zowel winkel/horeca/bedrijfsruimte als wonen. De bovenwoning die via een (nog te realiseren) aparte opgang bereikbaar is en uit 2 verdiepingen en een zolder bestaat, beschikt in het plan over een buitenruimte op de tweede verdieping.

De locatie is fantastisch, in hartje Haarlem te midden van alles wat de stad zo aantrekkelijk maakt: een divers aanbod van winkels, goede restaurants, gezellige kroegjes en prachtige musea. Openbaar vervoer en het CS Haarlem bevinden zich op loopafstand.

Goed om te weten
* Rijksmonument
* Bestemming gemengd 2 en tuin (is bebouwd)
* Tekeningen en bouwvergunning aanwezig
* Subsidieregeling onderhoud rijksmonument mogelijk van toepassing
* Levering ‘as is’
* Parkeren middels parkeervergunning (geen wachttijd)
* Oplevering kan snel, liefst voor 31-12-2020

Begane grond
Winkel/café-ruimte met toiletten in de uitbouw

Kelder, thans toegankelijk via bevoorradingsluik op de straat

Eerste verdieping
Overloop. Ruime kamer.

Tweede verdieping
Ruime kamer met toegang naar balkon.

Losse trap naar zolderverdieping.

Kenmerken

Bijzonderheden
Monument, Beschermd stads of dorpsgezicht
Ligging
In centrum
Inhoud
373 m3
Woonoppervlakte
94 m2
Perceeloppervlakte
42 m2
Bouwjaar
1750
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3

Installatie

Geïnteresseerd? Neem contact op

Maarten Bos - Makelaar - Foto april 22 - MooijekindVleut

Maarten Bos RM RT

023 - 542 02 44 06 - 51 59 26 08

Vraag uw bezichtiging aan

U kunt hieronder uw voorkeur aangeven, dan nemen wij contact met u op voor een afspraak. Om een huis te kunnen bezichtigen hebben wij uw naw-gegevens nodig.

ma
di
woe
do
vrij