Nieuwbouwproject-Park-Verde-Interieur-Cruquius

Nieuws Nieuw project: Park Verde – Cruquius

In: Algemeen, Nieuwbouw

Nieuw project: Park Verde – Cruquius

De verkoop van Park Verde is in voorbereiding! Vier ruime vrijstaande villa’s en een twee-onder-een-kapwoning worden gebouwd aan de rustige, gezellige Oude Kruisweg, vlakbij de Ringvaart in de Haarlemmermeer.

Op deze pagina houden we u op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit nieuwbouwproject. Hou ook ons Instagram-account in de gaten voor nieuws!

Schrijf u hier in en wij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen rond Park Verde

 

Vier vrijstaande villa’s + 1 twee-onder-een-kapwoning

De luxe, duurzame woningen worden gebouwd in dezelfde landelijke architectuur van de Oude Kruisweg: mansardedaken, grote voor-en achtertuinen. De grootte van de woningen varieert tussen de 168 m2 tot 210 m2. Heerlijk ruim dus, met grote tuinen op het zuid-westen.

De woningen worden gebouwd met 3 verdiepingen, veel ramen en een ruime woonkeuken. Veel licht, veel ruimte. Binnen, maar ook buiten: parkeren doet u op eigen terrein en de fiets kan in het tuinhuisje.

 

       

Park Verde: groen wonen

De woningen van Park Verde worden aardgasvrij opgeleverd. Daarnaast krijgen alle woningen een warmtepomp en vloerverwarming. Waar nieuwbouw moet voldoen aan een Energie Prestatie Coëfficiënt (EPC) van 0,4, scoren de woningen in Park Verde zelfs lager dan 0. De woningen leveren een kleine plus op de meter! Duurzaam wonen dus, maar ook comfortabel wonen. Dankzij de isolatie en het gebruik van hoogwaardige materialen, bespaart u op energiekosten en onderhoudskosten.

Toplocatie in de Haarlemmermeer

Park Verde ligt vrijwel direct aan de Ringvaart, aan de rand van Cruquius, naast Heemstede. Met de fiets bent u zo in Hoofddorp centrum, in de Kennermerduinen of zelfs op het strand van Zandvoort. Ook Amsterdam, Haarlem en Schiphol zijn heel goed bereikbaar, mede dankzij de N201 naar Hoofddorp en Amsterdam.

Winkelen, uit eten: het centrum van Heemstede biedt u ruime keuze. Basisscholen vindt u zowel in Heemstede als in Hoofddorp (op 3,5 km afstand), voor middelbare scholen kunt u in Haarlem en Hoofddorp terecht (op 4,5 km afstand).

Schrijf u hier in en wij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen rond Park Verde

Stuur een e-mail

Bezichtiging plannen? Vraag stellen? Stuur een mail en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

U kunt ook direct mailen op