Gierstraat 64rd

2011 GG, HAARLEM

Verhuurd

Meer informatie beschikbaar
Afbeelding
Dit object is verkocht of verhuurd, hierdoor is er geen verdere media beschikbaar. Bekijk het beschikbare aanbod

Beschrijving

Op fantastische, CENTRALE locatie midden in het bruisende centrum van Haarlem, ligt aan de GEZELLIGE Gierstraat deze heerlijk LICHTE en RUIME bovenwoning. De woning heeft drie grote slaapkamers en twee ZONNIGE DAKTERRASSEN van in totaal maar liefst 97m2(!). Het eerste terras heeft een heerlijke zit grenzend aan de woonkamer en...

Volledige beschrijving

Op fantastische, CENTRALE locatie midden in het bruisende centrum van Haarlem, ligt aan de GEZELLIGE Gierstraat deze heerlijk LICHTE en RUIME bovenwoning. De woning heeft drie grote slaapkamers en twee ZONNIGE DAKTERRASSEN van in totaal maar liefst 97m2(!). Het eerste terras heeft een heerlijke zit grenzend aan de woonkamer en keuken en het tweede dakterras heeft een PRACHTIG UITZICHT.
De LIGGING van het appartement is GEWELDIG, de Gierstraat maakt deel uit van van de Gouden Straatjes en komt uit op de Botermarkt, met een gezellige wekelijkse markt. De omliggende straten tellen een groot aantal winkels, cafés en restaurants. De Zuidtangent stopt om de hoek, het centraal station en de Grote Markt liggen op loopafstand. Kortom, een HEERLIJKE WONING op een FANTASTISCHE PLEK in het HISTORISCHE STADSHART.

FANTASTISCH STADSAPPARTEMENT MET HEERLIJKE DAKTERRASSEN EN UITBREIDING/SPLITSINGSMOGELIJKHEDEN

INDELING:
Begane grond: entree, meterkast en trapopgang

1e verdieping: overloop; toilet met fontein en mechanische afzuiging; schuifdeur naar de L-vormige lichte woonkamer met groot kamerbreed raam aan de voorzijde en schuifpui naar het dakterras aan de achterzijde; open keuken voorzien van zwart/grijs kunststof aanrechtblad, 1,5 RVS spoelbak, 5-pits gasfornuis met grote wokbrander, RVS afzuigkap, koelkast, vriezer en vaatwasser, alles Siemens apparatuur; bijkeuken met wasmachine/droger aansluiting en deur naar het terras.

2e verdieping: overloop; toilet met fontein; twee ruime slaapkamers aan de achterzijde met grote ramen, zicht op deel van het terras; hoofdslaapkamer voorzijde met zicht op de gezellige winkelstraat; luxe badkamer voorzien van whirlpool, stoomcabine/douche, dubbele wastafel met meubel en mechanische ventilatie; bergkast met wasmachine aansluiting en c.v.-opstelling.

ALGEMEEN:
* Beschikbaar per direct
* Huurperiode voor bepaalde tijd (korter dan 24 maanden)
* Gestoffeerd aangeboden
* Woonoppervlakte 130m2, inhoud 439 m3, conform NVM-meetinstructie
* Twee dakterrassen van in totaal maar liefst 97m2 (!)
* Volledig voorzien van dubbel glas
* 1e en 2e verdieping voorzien van houten vloeren
* Elektra 8 groepen met aardlek
* Verwarming d.m.v. C.V.-ketel, bouwjaar 2006
* Voor maten en indeling; zie kleurenplattegronden

Kenmerken

Bijzonderheden
Beschermd stads of dorpsgezicht
Ligging
In centrum, Vrij uitzicht
Inhoud
439 m3
Woonoppervlakte
130 m2
Bouwjaar
1934
Soort
Bovenwoning
Aantal woonlagen
2
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3

Installatie

Soorten verwarming
CV ketel
CV ketel type
Nefit Ecomline HR Excellent
CV ketel bouwjaar
2006

Geïnteresseerd? Neem contact op

Vraag uw bezichtiging aan

U kunt hieronder uw voorkeur aangeven, dan nemen wij contact met u op voor een afspraak. Om een huis te kunnen bezichtigen hebben wij uw naw-gegevens nodig.

ma
di
woe
do
vrij