HIGH5

Haarlem

€ 305.000 - €490.000 v.o.n.

Terug

Beschrijving

NIEUWBOUWPROJECT “HIGH5” IN HET FRAAIE HAARLEM NIEUW ZUID. HIGH5 maakt onderdeel uit van een grotere stedelijke vernieuwing van Haarlem Nieuw Zuid! Aan de ene kant gelegen aan het levendige Californiëplein en de andere kant groen en water. Fraaie architectuur wordt gecombineerd met talloze stedelijke voorzieningen. HIGH5 bestaat uit 5 gebouwen...

Volledige beschrijving

NIEUWBOUWPROJECT “HIGH5” IN HET FRAAIE HAARLEM NIEUW ZUID.

HIGH5 maakt onderdeel uit van een grotere stedelijke vernieuwing van Haarlem Nieuw Zuid!
Aan de ene kant gelegen aan het levendige Californiëplein en de andere kant groen en water. Fraaie architectuur wordt gecombineerd met talloze stedelijke voorzieningen. HIGH5 bestaat uit 5 gebouwen waarvan binnenkort het eerste gebouw “San Francisco” in verkoop zal gaan.

In dit gebouw komen 49 twee- en driekamerappartementen (vierkamer optioneel) variërend tussen ca. 55 en 88 m² met privé buitenruimte(n) en 4 stadswoningen van ca. 100 m² met een eigen voortuin. Naast de commerciële ruimten is er zelfs een daktuin ontworpen op de 3e verdieping waar iedereen gebruik van mag maken!
“San Francisco” wordt gebouwd volgens de nieuwste duurzaamheideisen, met hoogwaardige isolatie en natuurlijk geheel gasloos. Alle woningen worden al voorzien van vloerverwarming, een keuken én een badkamer. Bij diverse appartementen is er ook nog de mogelijkheid tot de aankoop van een eigen parkeerplaats.

BEN JE EEN STARTER, DOORSTROMER OF WIL JE JUIST KLEINER WONEN?
Voor elke doelgroep is er een geschikt appartement of zelfs een leuke stadswoning met voortuin.
Het gebouw “San Francisco” is onderdeel van een stedelijke vernieuwing in Haarlem Nieuw Zuid. Stedelijke dynamiek en een parkachtige sfeer gaan hier hand in hand.
In het hart van de wijk ontstaat een stedelijk gebied van wonen, bedrijvigheid, cultuur, winkels en maatschappelijke voorzieningen. In de plint is een commerciële ruimte aanwezig. Dit U-vormige gebouw is prachtig gelegen aan het centrale marktplein en ligt met haar entree aan de waterzijde. Een groene autoluwe straat verbindt alle 5 gebouwen met elkaar. In de directe omgeving is er ook volop natuur. Een dagje lekker winkelen in het bruisende centrum van Haarlem? Al met een minuut of 10-15 fietsen ben je in het hart van Haarlem. Ook zijn diverse uitvalswegen, busverbindingen en 2 N.S. stations (Heemstede en Spaarnwoude) in de directe omgeving.
De prijzen van deze fantastische appartementen en stadswoningen beginnen vanaf € 305.000,– V.O.N.

INTERESSE?
DE PRE-SALE IS GESTART, DUS MELDT U ALVAST AAN ALS GEÏNTERESSEERDE OF INFORMEER BIJ ONZE MAKELAARS, ZIJ STAAN VOOR U KLAAR!

Woningtypes

Geïnteresseerd? Neem contact op

Vraag uw bezichtiging aan

U kunt hieronder uw voorkeur aangeven, dan nemen wij contact met u op voor een afspraak. Om een huis te kunnen bezichtigen hebben wij uw naw-gegevens nodig.

ma
di
woe
do
vrij