Verkoopmakelaar Hoofddorp

Uw verkoopmakelaar in Hoofddorp

 

Uw huis in Hoofddorp verkopen? Advies van een verkoopmakelaar met grondige kennis van de markt is cruciaal. Onze makelaars in Hoofddorp, Rachèl Kroon, Stephanie Loos en Linda Preesman, kennen het dorp, de regio en de mensen die er graag willen wonen. Zij adviseren u over de marktwaarde van uw woning, begeleiden u intensief bij de soms moeilijke beslissingen en zorgen voor de beste presentatie van uw woning.

 

Uw huis goed verkopen met een verkoopmakelaar

Ondanks de corona-crisis zijn de prijzen hoger dan ooit, het aanbod beperkt, de zoekvraag ongekend groot. Hoe de markt zich gaat ontwikkelen in de toekomst, is onzeker. Er wordt een kleine prijsdaling verwacht in 2021 en 2022 maar ook die prognose is afhankelijk van diverse factoren. Wellicht is het nú uw moment om te verkopen.

Belangrijk om het hoofd koel te houden, u goed te informeren en te laten adviseren. Als verkoopmakelaar bieden wij u een duidelijke, beproefde en goed overdachte aanpak voor de verkoop van uw woning. We zetten een uitgekiende social media strategie voor u in en halen het meeste uit de bezichtigingen. We gaan voor het beste resultaat: de beste voorwaarden, het soepelste proces, de mooiste prijs. Onze makelaars Rachèl Kroon, Stephanie Loos en Linda Preesman hebben veel mensen begeleid naar hun volgende stap. En met succes, zo getuigen de beoordelingen op Funda.

 

Vrijblijvende kennismaking & waardebepaling

Verhuiskriebels? Of overweegt u uw huis te verbouwen? Dan helpt een waardebepaling u verder. Onze specialisten komen graag bij u langs – op gepaste afstand uiteraard – om u en uw huis te leren kennen. We luisteren naar uw wensen, uw overwegingen. We geven u inzicht in de zoekvraag naar woningen zoals de uwe, rapporteren over recent verkochte vergelijkbare huizen en bieden helder advies.

Na ons bezoek ontvangt u, indien gewenst, een helder plan van aanpak met een goed onderbouwde adviesprijs, een duidelijke strategie. Nodig ons eenvoudig uit via onderstaand formulier:

We komen graag bij u langs in de Haarlemmermeer:

  • Uw naam
  • Uw contactgegevens
  • Uw adres
  • Waarom wenst u een waardebepaling?

Ons team in Haarlemmermeer

Team Haarlemmermeer

Contact

Stuur een e-mail

Bezichtiging plannen? Vraag stellen? Stuur een mail en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

U kunt ook direct mailen op