Huis-Verkopen-in-Hoofddorp-Mooijekind-Vleut-Makelaars

Verkoopmakelaar Hoofddorp

Uw verkoopmakelaar in Hoofddorp

 

Uw huis in Hoofddorp verkopen? Advies van een verkoopmakelaar met grondige kennis van de markt is cruciaal. Onze makelaars in Hoofddorp, Rachèl Kroon over Kelly van Dam, kennen het dorp, de regio en de mensen die er graag willen wonen. Zij adviseren u over de marktwaarde van uw woning, begeleiden u intensief bij de soms moeilijke beslissingen en zorgen voor de beste presentatie van uw woning. Vrijblijvend kennismaken? Bel: 023 – 303 34 84.

 

Alles weten over hoe dat gaat, een huis verkopen? Bekijk ons Makelaars ABC!

 

Uw huis goed verkopen met een verkoopmakelaar

Als verkoopmakelaar bieden wij u een duidelijke, beproefde en goed overdachte aanpak voor de verkoop van uw woning. We gaan voor het beste resultaat. De beste voorwaarden, het soepelste proces, de mooiste prijs. Onze makelaars Rachèl Kroon en Kelly van Dam, hebben veel mensen begeleid naar hun volgende stap. En met succes, zo getuigen de beoordelingen op Funda. In het kort wat u tijdens het verkoopproces kunt verwachten:

1

Stap 1: Kennismaken. Met u en uw huis.

Om te beginnen willen we alles over u weten. Waarom wilt u, of moet u verkopen? Hoe lang heeft u hier gewoond en waar zat u het liefst? Zoveel woningen, zoveel verhalen: wij luisteren. 

2

Adres-Waarde-Indicatie
Stap 2: Opdrachtbevestiging en strategie

U kiest voor ons. We gaan meteen aan de slag volgens de afspraken die we gemaakt hebben. We verzamelen alle officiële gegevens en afmetingen van het huis. U heeft altijd een vaste verkoopmakelaar en een vast aanspreekpunt bij de binnendienst. Dat is wel zo prettig voor u.

3

Stap 3: De presentatie van uw woning

Tijd om uw huis bij potentiële kopers aan te bieden. Zo fraai mogelijk, want presentatie is alles. Een professionele fotograaf legt uw huis in mooie beelden vast. We zetten verschillende middelen in om uw huis te verkopen. Bekijk hier een overzicht.

4

Stap 4: Bezichtigingen

En dan volgen bezichtigingen. Nu begint het echt! Wij begeleiden elke werkdag van 9.00 tot 21.00 – en op zaterdag overdag – elke bezichtiging persoonlijk. Daarin zijn we flexibel. En als er een serieuze geïnteresseerde is, zitten wij daar bovenop.

5

Stap 5: De verkoop en verder…

Onderhandelen, overdragen en afsluiten: onze specialiteit! Zodra er een bod gedaan wordt, informeren we u direct. We gaan altijd voor de oplevering die het beste past, qua prijs, maar ook qua voorwaarden. Benieuwd naar wat onze opdrachtgevers vinden? We hebben heel veel positieve beoordelingen op Funda.

Lees hier de uitgebreide stappen die wij samen nemen bij het verkopen van uw huis. Of maak direct een afspraak via: 023 – 303 34 83.

Haarlemmermeer-Team-MooijekindVleut

Bezig met de volgende stap? Wij denken graag mee. Bel gerust met ons team in:

Haarlemmermeer

023 - 303 34 84 Mail Haarlemmermeer

Over Mooijekind Vleut Verkoopmakelaars Hoofddorp

.

Mooijekind Vleut Makelaars is al jaren een vertrouwde naam in Haarlem en omstreken. In 2018 maakten wij de stap naar de Haarlemmermeer met een nieuw kantoor in Hoofddorp. Ons team in Hoofddorp is zeker niet nieuw: onze makelaars Kelly van Dam en Rachèl Kroon zijn thuis in de regio.

Onze specialisten verzorgen alle diensten rond verkoopaankoop(ver)huur en taxatie van woningen en bedrijfsonroerend goed. Ook als het gaat om nieuwbouwprojecten zijn wij dé regionale makelaar.

Bel voor een kennismakingsgesprek met Rachèl en laat u goed adviseren over uw volgende stap. Eerst kopen in Hoofddorp? Eerst verkopen? Misschien nog even wachten? Samen bespreken we uw wensen.

Maak vrijblijvend een afspraak om uw verhuiswensen te bespreken:
023 – 303 34 84

Huizen in Hoofddorp
1 dag
A Foto: Mulderstraat 19B
HOOFDDORP, Hoofddorp Floriande Oost
Mulderstraat 19B
Appartement 60 M2, 3 kamers
Huurprijs € 1.450,- p.m.
A Foto: Vijverbos 124
HOOFDDORP, Hoofddorp Overbos Zuid
Vijverbos 124
Woonhuis 154 M2, 6 kamers
Vraagprijs € 650.000,- k.k.
o.v.b.
verkocht
B Foto: Koegelwieck 13
HOOFDDORP, Hoofddorp Floriande West
Koegelwieck 13
Woonhuis 125 M2, 5 kamers
Vraagprijs € 375.000,- k.k.
Ons team in Haarlemmermeer
Haarlemmermeer-Team-MooijekindVleut

Team Haarlemmermeer

Contact

Stuur een e-mail

Bezichtiging plannen? Vraag stellen? Stuur een mail en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

U kunt ook direct mailen op