Makelaar-Amsterdam-Grachten

Wonen in Amsterdam

Wonen in Amsterdam 

 

Onze hoofdstad; wie wil er niet wonen? We kunnen u alles vertellen over Amsterdam: de buurten, de drukte, de stilte, het groen, de kansen en de uitdagingen. Dat doen we heel erg graag. We wonen én werken hier zelf al jaren met zo veel plezier!

 

Wonen in Amsterdam? Een aankoopmakelaar in Amsterdam kan u goed adviseren over de reële marktwaarde van de woning die u op het oogt heeft. Bouwkundige, financiële en juridische aspecten van de woning beoordelen. Scherp onderhandelen over de vraagprijs. Adviseren over de leveringsvoorwaarden en het proces rond het tekenen van de koopovereenkomst. In Amsterdam gaat het snel: laat u goed begeleiden!

Als u op zoek bent naar een koopwoning in Amsterdam brengen we eerst uw wensen goed in kaart. En uw financiële ruimte. Wellicht hebben we meteen een kans voor u. Of weten we via ons netwerk dat een huis binnenkort in de verkoop komt. Dan kunnen we snel schakelen.

Wilt u uw huis in Amsterdam verkopen? Uiteraard staan wij voor u klaar. Met een uitgebreide marktanalyse en een duidelijke plan van aanpak. Wij komen vrijblijvend bij u langs voor een waardebepaling als u dat prettig vindt. Gewoon op de fiets.

Van taxaties tot energielabels en (ver)koop: we vertellen er alles over in onze Makelaars ABC!

 

Ons team in Amsterdam
Team-Amsterdam-Mooijekind-Vleut-Makelaars

Team Amsterdam

Contact
Huizen in Amsterdam
Nieuw
A
Foto: Sint Jacobsstraat 1-F
AMSTERDAM
Sint Jacobsstraat 1-F
Appartement 85 M2, 3 kamers
Vraagprijs € 549.000,- k.k.
Nieuw
Foto: Floris Versterstraat 3-1
AMSTERDAM
Floris Versterstraat 3-1
Appartement 60 M2, 2 kamers
Vraagprijs € 399.000,- k.k.
6 dagen
Foto: Orteliusstraat 138D
AMSTERDAM
Orteliusstraat 138D
Appartement 87 M2, 4 kamers
Vraagprijs € 620.000,- k.k.

KLEVERPARK - HAARLEM Fantastisch herenhuis (1911) met zonnige tuin op zuidwesten! Helemaal gerenoveerd: klaar voor de gasloze toekomst met o.a. lekkere vloerverwarming. Mooie mix van moderne en klassieke details: super strak & sfeervol. Heerlijk wonen vlakbij buurtwinkels, scholen, natuur en station. Nu op onze site, link in bio! Meer info? Bel familieman Marco: 023 - 542 02 44.

Aelbertsbergstraat 26, Haarlem
€ 935.000,- k.k.
...

33 3

Stuur een e-mail

Bezichtiging plannen? Vraag stellen? Stuur een mail en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

U kunt ook direct mailen op