Makelaar-Amsterdam-Grachten

Wonen in Amsterdam

Wonen in Amsterdam 

 

Onze hoofdstad; wie wil er niet wonen? We kunnen u alles vertellen over Amsterdam: de buurten, de drukte, de stilte, het groen, de kansen en de uitdagingen. Dat doen we heel erg graag. We wonen én werken hier zelf al jaren met zo veel plezier!

 

Wonen in Amsterdam? Een aankoopmakelaar in Amsterdam kan u goed adviseren over de reële marktwaarde van de woning die u op het oogt heeft. Bouwkundige, financiële en juridische aspecten van de woning beoordelen. Scherp onderhandelen over de vraagprijs. Adviseren over de leveringsvoorwaarden en het proces rond het tekenen van de koopovereenkomst. In Amsterdam gaat het snel: laat u goed begeleiden!

Als u op zoek bent naar een koopwoning in Amsterdam brengen we eerst uw wensen goed in kaart. En uw financiële ruimte. Wellicht hebben we meteen een kans voor u. Of weten we via ons netwerk dat een huis binnenkort in de verkoop komt. Dan kunnen we snel schakelen.

Wilt u uw huis in Amsterdam verkopen? Uiteraard staan wij voor u klaar. Met een uitgebreide marktanalyse en een duidelijke plan van aanpak. Wij komen vrijblijvend bij u langs voor een waardebepaling als u dat prettig vindt. Gewoon op de fiets. Doet u vast onze gratis online waardebepaling?

Van taxaties tot energielabels en (ver)koop: we vertellen er alles over in onze Makelaars ABC!

 

Ons team in Amsterdam
Mooijekind-Vleut-Amsterdam-Makelaars

Team Amsterdam

Contact
Huizen in Amsterdam
2 dagen
C
Foto: Seinwachterstraat 5
AMSTERDAM
Seinwachterstraat 5
Woonhuis 87 M2, 4 kamers
Vraagprijs € 475.000,- k.k.
2 dagen
Foto: Ertskade 103
AMSTERDAM
Ertskade 103
Woonhuis 154 M2, 7 kamers
Vraagprijs € 950.000,- k.k.
3 dagen
A
Foto: Amstelveenseweg 149II
AMSTERDAM
Amstelveenseweg 149II
Appartement 58 M2, 3 kamers
Vraagprijs € 495.000,- k.k.

U heeft een eigen huis en interesse in een nieuwbouw-huis. Kim vertelt wat te doen! Check ons Makelaars ABC over nieuwbouw via de link in bio. ...

7 1

ZANDVOORT | Eén en al luxe in dit one of a kind penthouse mét waanzinnig uitzicht op de duinen! Perfect afgewerkt & gaaf ingericht met fantastische woonkeuken met designer kookeiland, indrukwekkende eetkamer van 5 meter hoog en woonkamer met massief houten deuren. Dat is nog niet alles: de 3 royale slaapkamers hebben ieder ‘n eigen en-suite badkamer! Met mooi weer lekker zitten op het balkon (met uitzicht op ‘t centrum). Of ga naar het strand: is nog geen 5 minuten lopen! Link in bio. In het echt zien? Bel Annemiek en plan een bezichtiging: 023 - 800 02 00.

Hogeweg 39-11 in Zandvoort
€ 1.115.000,- k.k.
...

14 1

Stuur een e-mail

Bezichtiging plannen? Vraag stellen? Stuur een mail en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

U kunt ook direct mailen op