Makelaar-Amsterdam-Grachten

Uw huis in Amsterdam verkopen

De beste manier om uw huis in Amsterdam te verkopen?

 

Uw huis verkopen: een grote stap! Belangrijk dat u zich bij de verkoop laat bijstaan door een lokale verkoopmakelaar met grondige kennis van de markt. Met kennis van de stad, de regio en mensen die er graag (willen) wonen.

Alles weten over hoe dat gaat, een huis verkopen? Bekijk onze Makelaars ABC!

 

Onze makelaars Isabelle Band en Arnold Zuidema kennen de obstakels in iedere fase van het verkoopproces. Zij begeleiden u intensief bij het nemen van de soms ingewikkelde beslissingen. Een zorgeloos traject, daar zorgen wij voor. Dat doen we al veertig jaar in de Metropoolregio Amsterdam met kantoren in Amsterdam, Haarlem, de Haarlemmermeer en Heemstede-Aerdenhout.

Een hoop mensenkennis, veel markt-inzicht en heel veel huizenoverdrachten bij elkaar. Vrijblijvend uw woonwensen bespreken: wij staan voor u klaar! Maak een afspraak via: 020 – 800 23 83.

 

Wat is uw huis waard? Ontdek het in 30 seconden! 
Doe hier onze check.

 

Uw huis verkopen in Amsterdam

Als verkoopmakelaar gaan wij voor het beste resultaat. Dat kan de hoogste prijs zijn, maar ook de snelste overdracht of de beste voorwaarden zijn. Ons team in Amsterdam heeft een stevig trackrecord qua verkoop. Dit zien we terug in onze Funda-beoordelingen. Bekijk hier welke woningen wij onlangs met succes hebben verkocht.


De verkoop van uw woning in Amsterdam:

We bieden u een heldere, beproefde en goed overdachte aanpak. Zo weet u waar u aan toe bent en wat u in deze spannende tijd kunt verwachten. Onze specialisten kennen de stad, de markt, de gebruiken, de slimmigheidjes en de valkuilen op elk specifieke terrein. Laat u adviseren door ons. Juist en vooral in Amsterdam.

In het kort hoe wij de verkoop van uw huis aanpakken:

1

Stap 1: Kennismaken. Met u en uw huis in Amsterdam.

Om te beginnen willen we alles over u weten. Waarom wilt u, of moet u uw huis verkopen? Hoe lang heeft u hier gewoond? Wat was uw favoriete plekje om te zitten? Zoveel woningen, zoveel verhalen: wij luisteren. 

2

Adres-Waarde-Indicatie
Stap 2: Opdrachtbevestiging en strategie

U kiest voor ons. We gaan meteen aan de slag volgens de afspraken die we gemaakt hebben. We verzamelen alle officiële gegevens en afmetingen van uw huis in Amsterdam. U heeft altijd een vaste verkoopmakelaar en een vast aanspreekpunt bij de binnendienst. Dat is wel zo prettig voor u.

3

Stap 3: De presentatie van uw woning

Tijd om uw huis bij potentiële kopers aan te bieden. Zo fraai mogelijk, want presentatie is alles. Een professionele fotograaf legt uw huis in mooie beelden vast. Om uw huis te verkopen, zetten we verschillende middelen in. Bekijk hier een overzicht.

4

Stap 4: Bezichtigingen

En dan volgen bezichtigingen. Nu begint het echt! We begeleiden elke bezichtiging persoonlijk. Juist ook in Amsterdam. Elke werkdag van 9.00 tot 21.00 en op zaterdag overdag. Daarin zijn we flexibel. En is er een serieuze geïnteresseerde? Dan zitten wij daar bovenop.

5

Stap 5: De verkoop en verder…

Onderhandelen, overdragen en afsluiten. Een heel proces in het gewilde Amsterdam en onze specialiteit! Zodra er een bod gedaan wordt, informeren we u direct. We gaan altijd voor de oplevering die het beste past, qua prijs, maar ook qua voorwaarden. Benieuwd naar wat onze opdrachtgevers vinden? We hebben heel veel positieve beoordelingen op Funda.

Lees hier de uitgebreide stappen die wij samen nemen bij het verkopen van uw huis. Of maak direct een afspraak via: 020 – 800 23 83.

Mooijekind-Vleut-Makelaars-Amsterdam-Team

Bezig met de volgende stap? Wij denken graag mee. Bel gerust met ons team in:

Amsterdam

020 - 800 23 83 Mail Amsterdam
Huizen in Amsterdam
Nieuw
Foto: Insulindeweg 43-A
AMSTERDAM
Insulindeweg 43-A
Appartement 75 M2, 3 kamers
Vraagprijs € 375.000,- k.k.
1 dag
Foto: Haarlemmerweg 189III
AMSTERDAM
Haarlemmerweg 189III
Appartement 86 M2, 4 kamers
Vraagprijs € 520.000,- k.k.
3 dagen
A
Foto: Wijnand Nuijenstraat 133
AMSTERDAM, Overtoomse Veld Noord
Wijnand Nuijenstraat 133
Appartement 88 M2, 3 kamers
Vraagprijs € 375.000,- k.k.
Ons team in Amsterdam
Mooijekind-Vleut-Makelaars-Amsterdam-Team

Team Amsterdam

Contact

Wat doet de huizenmarkt tijdens corona? Is het verstandig verhuisplannen door te zetten? Is het een goed moment om een bod uit te brengen? En wat moet ik bieden? Er zijn veel vragen, alles is onzeker en dat geeft onrust. Belangrijker dan ooit dus om samen goed te kijken wat wijsheid is in uw specifieke geval. Daar nemen we nu extra de tijd voor. Bel ons dus vooral. Lees via de link in bio vast wat antwoorden op veelgestelde vragen. Maar u heeft vast meer vragen. Samen met onze collega’s van De Hypotheekshop Haarlem Centrum staan we voor u klaar! ...

22 0

Stuur een e-mail

Bezichtiging plannen? Vraag stellen? Stuur een mail en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

U kunt ook direct mailen op