Singel 42-D

1015 AB, AMSTERDAM

Verkocht

Meer informatie beschikbaar
Afbeelding
Dit object is verkocht of verhuurd, hierdoor is er geen verdere media beschikbaar. Bekijk het beschikbare aanbod

Beschrijving

**English text below** Centraal, compact en monumentaal! Dit fijne studio appartement ligt in het achterhuis van het pand aan het Singel 40-42. Het appartement is compact en is ideaal als pied-a-terre of voor een young professional. Het staat op eigen grond en je hoeft niet eens de trap op met...

Volledige beschrijving

**English text below**
Centraal, compact en monumentaal! Dit fijne studio appartement ligt in het achterhuis van het pand aan het Singel 40-42. Het appartement is compact en is ideaal als pied-a-terre of voor een young professional. Het staat op eigen grond en je hoeft niet eens de trap op met je spullen, dit pand heeft een lift!

Indeling
Via het nette en gestoffeerde trappenhuis met lift kom je op de tweede verdieping bij het appartement. Je komt binnen in de hal met aan de rechterzijde gelijk toegang tot de keuken en badkamer. De kamer biedt veel mogelijkheden en er is voldoende ruimte voor een zithoek, eethoek en slaap gedeelte. Er zijn openslaande ramen en openslaande deuren naar de brandtrap. De huidige keuken zit in een afgesloten ruimte, maar er zijn mogelijkheden om deze bij de kamer te betrekken. Het is een mooie ruimte met tevens openslaande ramen. De badkamer is voorzien van ligbad met douche, toilet, wastafel en de CV-ketel is hier te vinden. In de kelder van het gebouw is een gezamenlijke fietsenberging te vinden en nog een fijne persoonlijke berging voor eigen opslag.

Omgeving
De Singel is een gezellige straat aan de binnenste ring van de Grachtengordel. Oftewel middenin het bruisende centrum van Amsterdam. Restaurants, cafés, winkels, alles is hier op steenworp afstand te vinden. Zo kunnen winkelliefhebbers hun gang gaan in onder andere de 9 straatjes, kleine boetiekjes en de Bijenkorf. Maar ook de cultuurliefhebbers hoeven niet ver met onder andere de Nieuwe Kerk, Paleis op de Dam en het Amsterdam Museum op loopafstand. Tevens is het openbaar vervoer snel bereikt. Diverse tram-/bus- en metrohaltes en zelfs het Centraal Station is op loopafstand vanwaar je onder andere binnen 20 minuten Schiphol bereikt.

Bijzonderheden
– Woonoppervlakte: ca. 36m2 (NVM meetrapport aanwezig)
– Studio middenin het centrum
– Lift in pand aanwezig
– Actieve VvE, maandelijkse bijdrage € 141,72 incl. gas en elektriciteit
– Eigen grond, geen erfpacht

**English text**
Central, compact and monumental! This nice studio apartment is located in the back of the building at Singel 40-42. The apartment is compact and ideal as a pied-a-terre or for a young professional. It sits on its own land and you don’t even have to climb the stairs with your things, this property has an elevator!

Layout
Via the neat and upholstered staircase with elevator you reach the apartment on the second floor. You enter the hall with direct access to the kitchen and bathroom on the right. The room offers many possibilities and there is enough space for a sitting area, dining area and sleeping area. There are French windows and patio doors to the fire escape. The current kitchen is in a closed room, but there are possibilities to include it in the room. It is a beautiful space with opening windows. The bathroom has a bath with shower, toilet, sink and the central heating boiler can be found here. In the basement of the building you will find a shared bicycle shed and a nice personal storage room for your own storage.

Surroundings
The Singel is a pleasant street on the inner ring of the Grachtengordel. In other words, in the middle of the bustling center of Amsterdam. Restaurants, cafes, shops, everything is just a stone’s throw away. For example, shoppers can do their own thing in the 9 streets, small boutiques and the Bijenkorf. But culture lovers do not have to go far either, with the Nieuwe Kerk, Paleis op de Dam and the Amsterdam Museum within walking distance. Public transport is also quickly reached. Various tram, bus and metro stops and even the Central Station is within walking distance from where you can reach Schiphol within 20 minutes.

Particularities
– Living area: approx. 36m2 (NVM measurement report available)
– Studio right in the center
– Elevator in the building
– Active VvE, monthly contribution € 141.72 incl. gas and electricity
– Own land, no leasehold

Kenmerken

Bijzonderheden
Monument
Ligging
Aan rustige weg, In centrum
Inhoud
84 m3
Woonoppervlakte
36 m2
Soort
Bovenwoning
Woonlaag
2
Aantal woonlagen
1
Aantal kamers
1
Aantal slaapkamers
1

Installatie

Soorten verwarming
CV ketel
CV ketel type
Remeha Avanta

Geïnteresseerd? Neem contact op

Vraag uw bezichtiging aan

U kunt hieronder uw voorkeur aangeven, dan nemen wij contact met u op voor een afspraak. Om een huis te kunnen bezichtigen hebben wij uw naw-gegevens nodig.

ma
di
woe
do
vrij