Kruisstraat 37H

2011 PW, HAARLEM

Verhuurd

Meer informatie beschikbaar
Afbeelding
Dit object is verkocht of verhuurd, hierdoor is er geen verdere media beschikbaar. Bekijk het beschikbare aanbod

Beschrijving

Fijn, goed onderhouden appartement, midden in het centrum van Haarlem! Twee slaapkamers, sfeervol en uitzicht op de Grote of Sint Bavokerk. Bij binnenkomst hangt er al meteen een aangename sfeer in het appartement, de indeling is gezellig en functioneel en door de houten balken en het hoge plafond ook nog...

Volledige beschrijving

Fijn, goed onderhouden appartement, midden in het centrum van Haarlem! Twee slaapkamers, sfeervol en uitzicht op de Grote of Sint Bavokerk. Bij binnenkomst hangt er al meteen een aangename sfeer in het appartement, de indeling is gezellig en functioneel en door de houten balken en het hoge plafond ook nog lekker ruim.

De ligging van het appartement is fantastisch, de Kruisstraat is een gezellige winkelstraat, om de hoek van de Grote Markt. De omliggende straten tellen een groot aantal winkels, cafés en restaurants. Het centraal station is op loopafstand.
De ingang van de woning ligt in de buurt Bakenes. De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners. Dit leuke stukje Haarlem is een van de oudste buurten van het centrum.

Goed om te weten
– Beschikbaar per 1 maart 2021
– Huurprijs € 1.100,- per maand excl. voorschot g/w/l en servicekosten (€ 75.- per maand)
– Huurperiode minimaal 12 maanden

Indeling
Parterre: entree via de poort aan de Kruisstraat, trapopgang naar de voordeur

3e verdieping: entree appartement, woonkamer met semi-open keuken, badkamer voorzien van douche, toilet en wastafel, 2 slaapkamers

Kenmerken

Ligging
In centrum
Inhoud
100 m3
Woonoppervlakte
40 m2
Bouwjaar
1882
Soort
Bovenwoning
Aantal woonlagen
1
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Installatie

Geïnteresseerd? Neem contact op

Mara-Huisman-Makelaar-Haarlem-Mooijekind-Vleut

Mara Huisman

023 - 542 02 44

Vraag uw bezichtiging aan

U kunt hieronder uw voorkeur aangeven, dan nemen wij contact met u op voor een afspraak. Om een huis te kunnen bezichtigen hebben wij uw naw-gegevens nodig.

ma
di
woe
do
vrij