Vastgoedbeleggingen en -advisering

Op het gebied van vastgoedbeleggen, hebben wij een uitgebreid netwerk waarmee we u kunnen koppelen aan de juiste partij(en). Zowel als het gaat om pandeigenaren en winkelondernemers, als vermogende investeerders. Ook als adviseur in de herindeling van uw vastgoed, heeft u aan ons een nuttige gesprekspartner.

U zoekt een beleggingsobject

Als u gaat beleggen of investeren in winkelpanden, wilt u:

  • Kansen zien en benutten
  • Weten wat een object waard is en wat het waard wordt
  • Daar een eerlijk, transparant advies over

Onze adviseurs zijn gecertificeerde TMI taxateurs. Ze weten dus precies de waarde van een beleggings- of investeringsobject c.q. -portefeuille. Kortom: professionele gespreks- en sparringpartners. Zowel in bestaande, als nieuw samen te stellen portefeuilles. 

U zoekt een investeerder

U heeft een pand in eigendom en u bent op zoek naar kapitaal. Of u heeft als winkeleigenaar een pand op het oog. Wij hebben een groot netwerk aan vermogende investeerders die geïnteresseerd zijn in het beleggen in vastgoed. Wij helpen u niet alleen met het vinden van een juiste match, maar ook met het volledige juridische traject. En met de afhandeling ervan.

Vastgoedadvisering

Wellicht wilt u meer dan een kopers, huurders, beleggers of beleggingen vinden. Wilt u bijvoorbeeld uw huidige huisvestingssituatie nog eens onder de loep nemen. Wij hebben de data en de kennis in huis om u optimaal te adviseren in: 

  • Herhuisvestingsvraagstukken 
  • Herontwikkeling
  • Herindeling
  • Huurprijsherziening 
  • Huurcontract-herziening en -onderhandelingen

Daarnaast houden wij het vastgoednieuws nauwlettend in de gaten. Wilt u net als wij op de hoogte blijven? Volg ons op Twitter en-/of LinkedIn.

 

Heeft u een vraag over vastgoedbeleggingen?


Neem dan direct contact met

Mail Gerard

Onze cliƫnten geven ons op Funda een 9,1 ! En u?

Volgens de NVM de succesvolste aankoopmakelaar van Nederland

Nr. 1 purchase broker in Holland, according to the NVM