Fanny Blankers-Koenplein 27

2031 VW, HAARLEM

Verkocht

Meer informatie beschikbaar
Afbeelding
Dit object is verkocht of verhuurd, hierdoor is er geen verdere media beschikbaar. Bekijk het beschikbare aanbod

Beschrijving

Luxueus wonen in modern en licht hoekappartement. Fenomenaal uitzicht over het Haarlem en het Spaarne! Zeer goed onderhouden, volledig geïsoleerd en zo te betrekken. Met lift, berging en eigen parkeerplaats in parkeerkelder. Op het Droste terrein; fraaie wijk aan het Spaarne, super centraal en op loopafstand naar Haarlem centrum. Station...

Volledige beschrijving

Luxueus wonen in modern en licht hoekappartement. Fenomenaal uitzicht over het Haarlem en het Spaarne! Zeer goed onderhouden, volledig geïsoleerd en zo te betrekken. Met lift, berging en eigen parkeerplaats in parkeerkelder. Op het Droste terrein; fraaie wijk aan het Spaarne, super centraal en op loopafstand naar Haarlem centrum. Station Haarlem en station Haarlem-Spaarnwoude zijn met de fiets snel bereikbaar. Met de auto in no-time op de N200 naar de A200 en A9 richting Amsterdam, Schiphol en Den Haag. Het strand van Zandvoort en Bloemendaal is met de trein of fiets makkelijk zonder file te bereiken.

Een bewegend schilderij met wonderschoon uitzicht over de Haarlemse binnenstad en het Spaarne. Prachtige beelden door de seizoenen heen vanuit de grote hoge ramen in de woonkamer en beide slaapkamers. Dit eigentijdse en heerlijk lichte driekamerhoekappartement ligt op de vijfde verdieping van de voormalige Droste chocoladefabriek. Het appartement heeft de sfeer van een luxe loft met zijn strakke grijze gietvloer en het fraaie kleurgebruik en moderne materialen.

Het appartement heeft een moderne woonkeuken en fijne ruime badkamer. Vanuit de woonkamer is er toegang tot het zonnige balkon met weids uitzicht. Door de hoekligging heeft het balkon de zon vanuit het zuiden en het westen. In de onderbouw van het complex bevindt zich de berging en de privé parkeerplaats ligt in de naastgelegen parkeerplaats.

Het Droste terrein aan het Spaarne is een rustige omgeving met een mooie diversiteit van moderne gebouwen en prachtige historische panden. Deze mix van cultuur, kantoren en horeca maken de wijk tot een van de leukste en hipste in heel Haarlem. Met haar bijzondere architectuur (industrieel erfgoed) vormt het gebouw ‘de Fabrilo’ een markant punt binnen het Drosteproject. Het oude skelet van de silo vormt de basis voor de eerste 4 woonlagen waarboven nog 5 nieuwe woonlagen zijn gerealiseerd.

De ligging van dit appartement is ideaal: rustig en toch op loopafstand van de Haarlemse binnenstad, diverse stadsparken, het centraal station en stadsstrand De Oerkap. De uitvalswegen richting Amsterdam, Schiphol en Alkmaar zijn binnen enkele minuten te bereiken. Strand en duinen liggen op een klein half uurtje fietsen of op 10 minuten met de trein naar Zandvoort aan Zee.

Goed om te weten
* Privé parkeerplaats in afgesloten parkeerkelder met camerabeveiliging
* Inpandige berging
* Twee liften
* Fenomenaal uitzicht
* Grote ramen van grond tot plafond
* Voorzien van strakke drempelloze gietvloer
* Mogelijkheid voor 3e slaapkamer
* Volledig geïsoleerd
* Energielabel A
* Cv-ketel Intergas 2009
* Elektra 8 groepen
* Bijdrage VvE appartement € 267,97,= per maand; voorschot water € 14,58 per maand
* Bijdrage VvE parkeergarage € 36,67 per maand
* Buitenonderhoud (voor rekening VvE) is gedaan in juli 2020
* Vrij parkeren
* Station, snelwegen en centrum uiterst snel te bereiken
* Oplevering in overleg

Parkeerkelder
Inpandige berging en parkeerplaats in naastgelegen afgesloten parkeerkelder met camerabeveiliging.

Begane grond
Entree, bellentableau voorzien van videofoon en brievenbussen. Royale gemeenschappelijke hal met voor- en achteringang, boekenruilkast, dubbele lift en trappenhuis. Toegang naar berging en parkeerplaats. De hal is fraai afgewerkt met sfeerkenmerken die verwijzen naar de historie van de Droste chocoladefabriek.

Vijfde verdieping
Ruim entree met garderobe, meterkast en hal. Riante woonkamer met prachtige lichtinval door de grote ramen van grond tot plafonds aan de zij- en voorkant. Waanzinnig weids uitzicht over historisch Haarlem en het Spaarne. Moderne open woonkeuken met diverse inbouwapparatuur en veel kastruimte. Hoge schuifdeuren vanuit de woonkamer naar het balkon met hoekligging op het zuiden en het westen. Vanaf het balkon is er ook fantastisch uitzicht over het Spaarne en Haarlem. Vanuit de hal is er toegang tot de twee slaapkamers aan de zijkant met grote ramen en fraai uitzicht. Ruime, moderne badkamer met dubbel wastafel, ligbad, inloopdouche en handdoekenradiator. Technische ruimte met cv-ketel, mechanische ventilatie box en aansluiting voor wasmachine en droger. Modern toilet met fontein.

-English version in brochure-

Kenmerken

Bijzonderheden
Toegankelijk voor ouderen, Toegankelijk voor mindervaliden
Ligging
Aan water, Aan rustige weg, In woonwijk, Vrij uitzicht, Aan vaarwater
Inhoud
428 m3
Woonoppervlakte
134 m2
Bouwjaar
2008
Energieklasse
A
Soort
Portiekflat
Woonlaag
5
Aantal woonlagen
1
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Installatie

Soorten verwarming
CV ketel
CV ketel type
Intergas
CV ketel bouwjaar
2009

Geïnteresseerd? Neem contact op

Maarten Bos - Makelaar - Foto april 22 - MooijekindVleut

Maarten Bos RM RT

023 - 542 02 44 06 - 51 59 26 08

Vraag uw bezichtiging aan

U kunt hieronder uw voorkeur aangeven, dan nemen wij contact met u op voor een afspraak. Om een huis te kunnen bezichtigen hebben wij uw naw-gegevens nodig.

ma
di
woe
do
vrij