Schoterstraat 33

2021 HH, HAARLEM

Verkocht

Meer informatie beschikbaar
Afbeelding
Dit object is verkocht of verhuurd, hierdoor is er geen verdere media beschikbaar. Bekijk het beschikbare aanbod

Beschrijving

Supergave, heerlijk lichte loftwoning! Turn key: geheel gemoderniseerd en onlangs voorzien van stijlvolle visgraat PVC vloer. Méér dan riante woonkamer van bijna 80m2! met luxe open keuken. Door hoog serre dak bijzonder veel lichtinval. Beschutte, groene patio. Luxe badkamer met whirlpool bad èn douche. Grote slaapkamer in het souterrain. In...

Volledige beschrijving

Supergave, heerlijk lichte loftwoning! Turn key: geheel gemoderniseerd en onlangs voorzien van stijlvolle visgraat PVC vloer. Méér dan riante woonkamer van bijna 80m2! met luxe open keuken. Door hoog serre dak bijzonder veel lichtinval. Beschutte, groene patio. Luxe badkamer met whirlpool bad èn douche. Grote slaapkamer in het souterrain. In rustig straatje nabij buurtwinkels, op 2 minuten loopafstand van centraal station Haarlem en het bruisende centrum.

Op de begane grond van een voormalig pakhuis uit 1928 is deze schitterende, volledig gemoderniseerde loft-achtige benedenwoning gerealiseerd. De woonkamer is maar liefst 16 meter diep, op het breedste punt 6 meter breed en zeer recentelijk voorzien van een fraaie, visgraat gelegde PVC vloer met comfortabele vloerverwarming. De luxe open keuken aan de achterzijde is ruim van opzet en beschikt over diverse inbouwapparatuur en een groot eiland met bar, dat de keuken van de woonkamer afscheidt. Een fraaie, matzwarte schuifpui geeft toegang naar de beschutte, groene patio. De hele verdieping is ruim 86m2 groot en de hoge plafonds en het enorme serre dak zorgen voor een fenomenale lichtinval. Het walkable glass in de woonkamer met doorkijkje naar het souterrain geeft een bijzondere sfeer. De stijlvolle badkamer is in 2021 geüpgraded met modern tegelwerk, een zwarte douchecabine en zwarte kranen. Het souterrain is 26m2 groot en bestaat uit een ruime slaapkamer en een extra ruimte, die op dit moment gebruikt wordt als logeerplek en berging.

Deze unieke woning ligt in een rustige, autoluwe straat in de Frans Halsbuurt, welke zich kenmerkt door de uitstekende ligging ten opzichte van het prachtige stadspark De Bolwerken, fijne buurtwinkels, koffie- en lunchcafés en het CS Haarlem. Met 5 minuten lopen sta je in het gezellige, bruisende stadshart van Haarlem en in de zomer hoef je niet in de file te staan, want op de fiets door de duinen ben je met circa 25 minuten op het strand van Bloemendaal aan Zee. Door de eenvoudig aan te rijden uitvalswegen zijn Amsterdam en Schiphol binnen 20 minuten te bereiken.

Goed om te weten
* Compleet gemoderniseerd: zo te betrekken
* Totale woonoppervlakte 113m2 incl. 9m2 overig inpandige ruimte (deel souterrain)
* Bouwjaar 1928, sinds 2006 geheel vernieuwbouwd
* Goedwerkend ventilatiesysteem ten behoeve van ventilatie souterrain aanwezig
* Visgraat gelegde PVC-vloer met vloerverwarming uit 2022
* In 2022 werden de koelkast, de vriezer en de oven vernieuwd
* CV-ketel Intergas Kombi Kompakt HRE uit 2017
* Fundering op “staal”
* Parkeren kan voor de deur middels een parkeervergunning (geen wachttijd)
* Haarlem CS: op 2 minuten lopen
* Strand en duinen: op 25 minuten fietsen
* Uitvalswegen naar A9/A5: 5 minuten met de auto
* De woning kan tevens gebruikt worden voor zakelijke doeleinden (woonbestemming gemengd 2)

Begane grond
Entree met garderobe, meterkast en strakke room divider. Eetgedeelte met robuuste eettafel. Heerlijk lichte living in het breedste gedeelte met hoog plafond en serre dak. Luxe keuken aan achterzijde met 5-pits gasfornuis, afzuigkap, vaatwasser, koelkast, aparte vriezer met 3 lades, magnetron en oven. Grote glazen schuifpui naar patio. Moderne badkamer met whirlpool bad, aparte douche met zwarte rain shower en handdouche, 2 wastafels, handdoekradiator, design toilet en ruimte voor wasmachine en wasdroger.

Souterrain
Royale verdieping van 26m2, verdeeld in een grote slaapkamer (17m2) met deels glazen plafond naar de woonkamer en een apart gedeelte (9m2), te gebruiken als werkplek, logeerplaats en/of berging.

-English version in brochure-

Kenmerken

Bijzonderheden
Beschermd stads of dorpsgezicht
Ligging
In woonwijk, Beschutte ligging
Inhoud
380 m3
Woonoppervlakte
104 m2
Bouwjaar
1928
Energieklasse
D
Soort
Benedenwoning
Woonlaag
1
Aantal woonlagen
1
Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1

Tuin

Tuintypen
Patio atrium
Hoofdtuin
Patio atrium
Achterom
Nee
Oppervlakte
12 m2

Installatie

Soorten verwarming
CV ketel, Vloerverwarming gedeeltelijk
CV ketel type
Kombi Kompakt HRE
CV ketel bouwjaar
2017

Geïnteresseerd? Neem contact op

Vraag uw bezichtiging aan

U kunt hieronder uw voorkeur aangeven, dan nemen wij contact met u op voor een afspraak. Om een huis te kunnen bezichtigen hebben wij uw naw-gegevens nodig.

ma
di
woe
do
vrij