Transvaalstraat 14B

2021 RL, HAARLEM

Verkocht

Meer informatie beschikbaar
Afbeelding
Dit object is verkocht of verhuurd, hierdoor is er geen verdere media beschikbaar. Bekijk het beschikbare aanbod

Beschrijving

Lekker licht appartement! Met 3 kamers, smaakvolle nieuwe badkamer en toilet (2020). Geweldig balkon op het zuiden en ruime berging. Waar? In de Transvaalwijk: zeer centraal met winkels, ov, centrum Haarlem en uitvalswegen in de buurt. Dit zeer goed onderhouden appartement ligt in de buurt met de mooie naam: De...

Volledige beschrijving

Lekker licht appartement! Met 3 kamers, smaakvolle nieuwe badkamer en toilet (2020). Geweldig balkon op het zuiden en ruime berging. Waar? In de Transvaalwijk: zeer centraal met winkels, ov, centrum Haarlem en uitvalswegen in de buurt.

Dit zeer goed onderhouden appartement ligt in de buurt met de mooie naam: De Goed Hoop. Het appartement heeft 2 ruime slaapkamers en een fantastisch balkon op het zonnige zuiden. Dit jaar zijn de badkamer en het toilet zeer smaakvol vernieuwd en het schilderwerk buiten is in 2019 gedaan. De VvE is toekomstgericht waarbij er gekeken wordt naar de mogelijkheden voor het verbeteren van o.a. de energieprestaties en duurzame woningverbetering. De grote berging ligt op het afgesloten achterliggende terrein.

De Goede Hoop is een buurt in de Transvaalwijk en heeft een bijzonder gunstige ligging. Met diverse supermarkten, woonwinkels en sportscholen om de hoek. Station Haarlem en het centrum zijn met gemak binnen 8 fietsminuten te bereiken. De N200 richting A9 en P+R Transferium Spaarnwoude zijn echt heel snel en zeer gemakkelijk bereikbaar.

Goed te weten
* Balkon op het zuiden met weids uitzicht
* Badkamer en toilet vernieuwd 2020
* Schilderwerk buiten 2019
* Geheel voorzien van dubbel glas
* Ruime berging op (afgesloten) achterliggend terrein
* Servicekosten VvE € 136,20 per maand (appartement) en € 51,15 per kwartaal (berging)
* Vrij parkeren
* Oplevering in overleg

Begane grond
Ruime berging op achterliggend terrein.
Gemeenschappelijk entree en trappenhuis.

Tweede verdieping
Overloop met meterkast (2 groepen + aardlek).
Entree appartement met ruime hal met vaste kast voorzien van cv-ketel. Woonkamer aan de voorkant met erker en grote ramen, open keuken met diverse apparatuur. Moderne badkamer met inloopdouche, wastafel, handdoekenradiator en aansluiting voor wasmachine. Separaat toilet met fontein. Grote slaapkamer aan de achterkant met vaste kast en toegang naar het balkon op het zuiden met vrij en weids uitzicht. Tweede slaapkamer aan de achterkant met groot raam en vrij uitzicht.

-English version in brochure-

Kenmerken

Ligging
Aan rustige weg, In woonwijk, Vrij uitzicht
Inhoud
178 m3
Woonoppervlakte
57 m2
Bouwjaar
1988
Energieklasse
D
Soort
Portiekflat
Woonlaag
2
Aantal woonlagen
1
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Installatie

Soorten verwarming
CV ketel
CV ketel type
Nefit Smartline
CV ketel bouwjaar
2007

Geïnteresseerd? Neem contact op

Claire Vastenhout - KRMT Haarlem - MooijekindVleut

Claire Vastenhout

023 - 542 02 44 06 - 23 70 85 62

Vraag uw bezichtiging aan

U kunt hieronder uw voorkeur aangeven, dan nemen wij contact met u op voor een afspraak. Om een huis te kunnen bezichtigen hebben wij uw naw-gegevens nodig.

ma
di
woe
do
vrij