Haarlem Alley in Haarlem - MKV

Harlem Alley | Nieuwbouw J.J. Hamelinkstraat

In verkoop: Harlem Alley

Nieuwbouw J.J. Hamelinkstraat

 

Aan de J.J. Hamelinkstraat in het totaal vernieuwde Slachthuisbuurt Zuidstrook in Haarlem komen 297 nieuwe woningen! Een mix van sociale huur, vrije sector huur en 25 koophuizen. Hieronder leest u alles over de 25 energiezuinige en gasloze koop-gezinshuizen.

De verkoop is gestart! U kunt zich inschrijven voor de bouwnummers van uw voorkeur tot en met 17 augustus 2022 17:00 uur.

 

Schrijf u in voor Harlem Alley!

Haarlem Alley in Haarlem - MKV

Sociale huur? Voorrang toewijzing

Laat u een sociale huurwoning achter in Zuid-Kennermerland? Dan krijgt u voorrang bij de toewijzing. Daartoe levert u bij het inschrijven een ondertekende verhuurdersverklaring in met daarin (1) hoogte huidige bruto huur, (2) ingangsdatum huurovereenkomst, (3) verklaring goed huurdersgedrag en (4) verklaring van goed betalingsgedrag.

Harlem-Alley-Woonkamer-Impressie

Opgroeien in Harlem Alley

Er wordt flink gebouwd in Haarlem! Na een periode van sloop, wordt binnenkort gestart met het invullen van het grote project Slachthuisbuurt Zuidstrook. Er wordt al fijn gewoond in o.a. Hof van Leijh en Vijverpark, nu wordt de entree van Haarlem doorgetrokken tot en met de J.J. Hamelinkstraat.

Langs de Schipholweg komt een groter woonblok met 7 lagen en een toren met 9 verdiepingen. De woonblokken krijgen een binnenterrein met daaromheen een stadsmuur. Aan de andere kant van deze muur komen de 25 gezinshuizen van Harlem Alley ieder met terras of tuin. Met woonoppervlaktes tussen de 101 en 157 m2. Koopsommen tussen €490.000,- en €630.000,- v.o.n.

Leuke huizen, ieder uniek qua indeling en opzet, zonder uitzondering energiezuinig en gasloos inclusief gebruiksrecht op een parkeerplaats!

 

Situatieschets Harlem Alley

Een kijkje in Harlem Alley*

Haarlem Alley 1

Situatieschets-J.J.-Hamelinkstraat

Harlem-Alley-Keuken-Impressie

Harlem-Alley-Woonkamer-Impressie

Harlem-Alley-Woonkamer-Impressie

Harlem-Alley-Badkamer

Haarlem-Spaarne

Duurzaam & stads wonen in Slachthuisbuurt Zuidstrook

De vernieuwde wijk ligt ideaal ten opzichte van alles wat Haarlem te bieden heeft. De bruisende binnenstad aan de ene kant, groen, water en ruimte aan de andere kant. Dankzij de top-verbindingen bent u in no-time in Amsterdam, Den Haag, Leiden of Schiphol.

Veel jonge gezinnen uit Amsterdam en Haarlem e.o. vinden hier een prettige plek om samen te groeien. Gezellig wonen met tuin, met alle stadse gemakken op fietsafstand en héél rustig ondanks dat het centrum zo dichtbij is.

Binnenterrein-Hamelinkstraat

Alle praktische info op een rij

Ieder bouwnummer heeft een ander woonoppervlakte, een unieke indeling en is voorzien van terras óf tuin. Hieronder vindt u de situatieschets waarop alle bouwnummers zijn ingetekend, de technische omschrijving, de prijslijst en kun u doorklikken om de losse bouwnummers te bekijken!

Naar het online inschrijfformulier
Bekijk technische omschrijving
Bekijk prijslijst
Bekijk de losse bouwnummers

tip! U vindt de plattegronden van de bouwnummers onder “brochure”

Liever samen even kijken? Neem contact op met ons nieuwbouw-team: 023 – 542 02 44 / nieuwbouw@mooijekindvleut.nl.

Huis-Verkopen-Haarlem

Alvast om tafel met een hypotheekadviseur voor een financieel plan?

Verstandig om u financieel goed voor te bereiden! Een adviseur van De Hypotheekshop Haarlem Centrum kijkt graag met u mee op uw mogelijkheden. Het eerste gesprek is altijd gratis. Vult u het formulier hieronder in, dan brengen wij u in contact.

  • Welke locatie schikt u het best?


Stuur een e-mail

Bezichtiging plannen? Vraag stellen? Stuur een mail en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

U kunt ook direct mailen op