De Foyer

Hoofddorp

Terug

Beschrijving

Wonen in een prachtig duurzaam appartement met een unieke architectuur, aan de rand van het heerlijke centrum van Hoofddorp. Vanaf 2026 wordt het mogelijk. Op deze ideale locatie realiseert Equilis De Foyer: 122 unieke appartementen. Ambachtelijk metselwerk, bijzondere gevels, een ideale indeling, kroonlijsten en ruime balkons. Het zijn slechts enkele...

Volledige beschrijving

Wonen in een prachtig duurzaam appartement met een unieke architectuur, aan de rand van het heerlijke centrum van Hoofddorp. Vanaf 2026 wordt het mogelijk. Op deze ideale locatie realiseert Equilis De Foyer: 122 unieke appartementen. Ambachtelijk metselwerk, bijzondere gevels, een ideale indeling, kroonlijsten en ruime balkons. Het zijn slechts enkele kenmerken van de schitterende en luxe appartementen van De Foyer. Zie jij jezelf hier al wonen?

EEN COMFORTABEL APPARTEMENT DAT PRECIES AAN JE WENSEN VOLDOET
Om op de wensen van verschillende doelgroepen in te spelen, vind je bij De Foyer appartementen met diverse groottes en indelingen. Ben je op zoek naar een fijn compact appartement, dan kun je kiezen voor een appartement van 58 m2. Wil je genieten van wat meer ruimte, kies dan voor een appartement van 80 tot 115 m2. En wil je echt een riante ruimte, dan kun je zelfs kiezen voor een appartement van 140m2. Zo is er dus voor ieder wat wils.

DE PLEK OM OPTIMAAL TE GENIETEN
Wat alle appartementen gemeen hebben is dat ze uiterst duurzaam en comfortabel zijn zodat je er tot in lengte van jaren heerlijk kunt leven. Gasloos, een warmtepomp, zonne-energie, een sedumdak. Jouw nieuwe appartement is alvast helemaal klaar voor de toekomst.
Ook krijgt je woning een riante buitenruimte. Hier geniet je optimaal van een kop koffie in de ochtenden om de dag te beginnen, maar zit je ook op je gemak tot in de late uurtjes met vrienden aan een wijntje. In de plint is ruimte voor diverse bedrijven zoals een bakker en een slager, maar ook voor bijvoorbeeld een fysiopraktijk. Handig want zo hoef je voor een aantal voorzieningen niet eens het gebouw uit.

EEN HEERLIJKE GROENE EN RUSTIGE PLEK
De Foyer wordt gerealiseerd aan de Burgemeester van der Willigenlaan op de plek van het voormalige hoofdkantoor van D-Reizen. Nu nog een drukke doorgaande weg, straks een heerlijk rustige laan met rondom groen. Met ontelbaar veel perkjes, volop bomen en veldjes, groene daken en gevels wordt de laan een oase van rust. Het wordt dé plek voor flora en fauna. Zowel planten en bloemen als beestjes krijgen hier volop ruimte. Vogels kunnen hier heerlijk nestelen, vlinders vinden hier volop beschutte plekjes en talrijke soorten bloemen krijgen alle kans om te bloeien. Hier fiets je op je gemak door de omgeving met het zonnetje in je rug en snuif je de heerlijke geuren van de omgeving op tijdens een wandeling. Niet de auto, maar de wandelaar en fietser staan hier straks centraal. Zo wordt De Foyer een fantastische plek om te wonen en voel je je er vanaf het eerste moment thuis.

OVERAL HEEL DICHTBIJ
Vanuit je woning draai je zo de A4 op. Binnen een half uurtje ben je in hartje Den Haag of Amsterdam. Natuurlijk is ook Schiphol heel dichtbij. Je rijdt er in slechts 10 minuten naartoe.
Wil je liever met het openbaar vervoer? Via een prachtige groene wandelroute loop je door de Fruittuinen en het Stadspark in slechts vijftien minuten naar het treinstation van Hoofddorp. En ook als je met de bus gaat, zit je goed. Het streekvervoer is, door de centrale ligging van De Foyer, uitstekend geregeld.

Dit project is in ontwikkeling. Wilt u op de hoogte blijven? Schrijf u dan in via de projectwebsite.

Woningtypes

Compacte appartementen

De Foyer
58 M2
Er zijn geen woningen beschikbaar

Riante appartementen

De Foyer
140 M2
Er zijn geen woningen beschikbaar

Ruime appartementen

De Foyer
80 - 115 M2
Er zijn geen woningen beschikbaar

Geïnteresseerd? Neem contact op

Vraag uw bezichtiging aan

U kunt hieronder uw voorkeur aangeven, dan nemen wij contact met u op voor een afspraak. Om een huis te kunnen bezichtigen hebben wij uw naw-gegevens nodig.

ma
di
woe
do
vrij