Stille verkoop? Vertrouwelijke verkoop!

Stille verkoop, of beter gezegd: vertrouwelijke verkoop, houdt in dat wij uw huis verkopen zonder gebruik van internet. Geen funda dus. Maar ook geen bord in de tuin. Dit vereist  natuurlijk een heel andere verkoopstrategie. Potentiële geïnteresseerden komen niet aanwaaien: wij vinden ze.

Bekend gezicht

Bij vertrouwelijke verkoop wordt uw huis binnen ons netwerk verkocht. Een netwerk dat wij over vele jaren heel zorgvuldig hebben opgebouwd: wij wonen in de markt. Het vereist een beter inzicht in de markt. En een scherp oog voor wensen en mensen. 
Wij kennen de kopers en weten precies wat zij zoeken. Wanneer wij uw huis aanbieden aan een potentiële koper, doen we dat omdat we vrijwel zeker weten dat het een match is. 

Geen vruchteloze bezichtigingen, korte lijnen, weinig ruis. Zodra iemand uw woning komt bezichtigen, weet u zeker dat het een serieuze potentiële koper is. 
Vertrouwelijke verkoop biedt zo rust én efficiëntie. Bijvoorbeeld voor het allerhoogste segment of klanten met een publiek leven, maar ook wanneer de verhuizing emotioneel beladen is.

Heeft u zelf al een koper?

Dan adviseren wij u graag over de realistische vraagprijs. Zodat u – of de koper – daar later geen spijt van krijgt. We regelen natuurlijk ook alle bouwkundige en juridische zaken rond de verkoop. Net zo soepel en effectief!
 

 

Heeft u een vraag over stille verkoop?


Neem direct contact op met

Mail Eric

Onze cliƫnten geven ons op Funda een 9,1 ! En u?

Volgens de NVM de succesvolste aankoopmakelaar van Nederland

Nr. 1 purchase broker in Holland, according to the NVM