Lieoever 47

2033 AD, HAARLEM

Verkocht

Meer informatie beschikbaar
Afbeelding
Dit object is verkocht of verhuurd, hierdoor is er geen verdere media beschikbaar. Bekijk het beschikbare aanbod

Beschrijving

Natuurliefhebbers opgelet! Woonark op idyllische plek met fraai en weids uitzicht over de Buitenliede en de Ringvaart. Eenvoudige, te moderniseren woonark met vrijstaand chalet, ideaal voor dubbele bewoning of (zomer)verhuur. Grote tuin met schuur. Eigen parkeerterrein voor 3 auto’s. Landelijke ligging aan open vaarwater, met het centrum van Haarlem en...

Volledige beschrijving

Natuurliefhebbers opgelet! Woonark op idyllische plek met fraai en weids uitzicht over de Buitenliede en de Ringvaart. Eenvoudige, te moderniseren woonark met vrijstaand chalet, ideaal voor dubbele bewoning of (zomer)verhuur. Grote tuin met schuur. Eigen parkeerterrein voor 3 auto’s. Landelijke ligging aan open vaarwater, met het centrum van Haarlem en alle overige voorzieningen in de directe nabijheid. Voor wie rust zoekt en toch dicht bij de stad wil wonen!

De eenvoudige woonark heeft een woonkamer en open keuken, een kleine badkamer en één slaapkamer en een kruipruimte voor opslag. De woonkamer heeft openslaande deuren naar het vlonderterras rondom, direct aan het water. En hier draait het allemaal om: het spectaculaire uitzicht over de weilanden en het brede water van de Buitenliede, dat in directe verbinding staat met ‘Mooie Nel’ en het Spaarne. Aan de walkant is er een grote tuin met meerdere zitplekken en naast een houten schuur, is er ook nog een vrijstaand chalet. Deze is eveneens eenvoudig van opzet en beschikt over twee kamers, een keukenblokje en een kleine badkamer. De woonark verdient wat liefde en aandacht, een liefhebber kan daar zeker iets moois van maken.

Vervanging op deze locatie is volgens het bestemmingsplan toegestaan tot maximaal 16,50 x 7 x 3,85/4 meter. (l x b x h), een en ander onder voorbehoud van de juiste vergunning en/of toestemming Recreatieschap / Staatsbosbeheer (i.v.m. ondererfpacht.

Dit pittoreske stukje Haarlem met woonboten, oude boerderijen, vaarwater en veel groen is zeer geliefd. De locatie is landelijk, rustig en dichtbij het bruisende centrum. Met 15 minuten fietsen sta je op de Grote Markt in hartje Haarlem. De afstand naar het NS-station Spaarnwoude is slechts 1,5 km ofwel 5 minuten op de fiets. De A200 geeft gemakkelijk toegang tot de A9.

Goed om te weten:
* Naam: Het Anker, gebouwd in 1971
* Casco: beton
* Opbouw: kunststof rabatten met isolatie (sinds 1993)
* Brandmerk: 8645 B AMST 1982
* Voorzieningen: water, elektra, gas, riool
* Voorzien van dubbel glas
* Woonoppervlak woonark: 56m2
* Woonoppervlak chalet: 30m2
* CV-ketel woonark Vaillant 2010
* CV-ketel chalet Remeha Avanta …
* Eigen grond 65m² (parkeerplaatsen)
* Ondererfpacht 380m² (ligplek woonark en stuk grond waarop tuin + chalet)
* Canon per jaar € 2590,39 (fiscaal aftrekbaar)
* Verkeert in eenvoudige staat, dient gemoderniseerd of vernieuwd te worden

Woonark
Zij-entree. Rechts (walkant) ruime slaapkamer met openslaande deuren naar tuin, waarin een vrijstaande houten schuur staat. Eenvoudige badkamer met ligbad/douche, wastafel en CV-ketel. Ruime, lichte woonkamer met open keuken aan waterkant, ramen rondom en openslaande deuren naar vlonder-terras rondom. Parkeren op eigen terrein, plek voor 3 auto’s.

Chalet
Twee kamers, waarvan één met een keukenblokje. Badkamer met douche, wastafel, wc en CV-ketel. Bergruimte van buitenaf bereikbaar.

Kenmerken

Bijzonderheden
Dubbele bewoning mogelijk, Kluswoning
Ligging
Aan water, Vrij uitzicht, Open ligging, Aan vaarwater, Landelijk gelegen
Inhoud
171 m3
Woonoppervlakte
56 m2
Perceeloppervlakte
492 m2
Bouwjaar
1971
Kenmerk
Waterwoning
Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1

Installatie

Soorten verwarming
CV ketel
CV ketel type
Vaillant
CV ketel bouwjaar
2010

Geïnteresseerd? Neem contact op

Bas van Amerongen MooijekindVleut Haarlem

Bas van Amerongen RM

023 - 542 02 44 06 - 53 53 98 89

Vraag uw bezichtiging aan

U kunt hieronder uw voorkeur aangeven, dan nemen wij contact met u op voor een afspraak. Om een huis te kunnen bezichtigen hebben wij uw naw-gegevens nodig.

ma
di
woe
do
vrij