Albertje Onosplantsoen 23

2135 TJ, HOOFDDORP

Verkocht

Meer informatie beschikbaar
Afbeelding
Dit object is verkocht of verhuurd, hierdoor is er geen verdere media beschikbaar. Bekijk het beschikbare aanbod

Beschrijving

-English text below- Perfecte eengezinswoning in Toolenburg! Deze woning is gelegen in een hof met alleen bestemmingsverkeer en heeft een speeltuintje voor de deur, ideaal voor kinderen. De woning is beneden uitgebouwd met een mooie serre, heeft drie ruime slaapkamers en een moderne badkamer. Het toilet en de badkamer zijn...

Volledige beschrijving

-English text below-

Perfecte eengezinswoning in Toolenburg! Deze woning is gelegen in een hof met alleen bestemmingsverkeer en heeft een speeltuintje voor de deur, ideaal voor kinderen. De woning is beneden uitgebouwd met een mooie serre, heeft drie ruime slaapkamers en een moderne badkamer. Het toilet en de badkamer zijn in 2019 volledig verbouwd! De mooi aangelegde achtertuin biedt veel privacy en heeft een zonnige westen ligging. Parkeren is geen probleem, u parkeert uw auto namelijk op eigen terrein!

De woning is perfect gelegen, dichtbij de Toolenburger Plas. Dit is een fijne plek waar u in de zomer kunt zwemmen en bij de verschillende horecagelegenheden aan de plas of op het terras kunt genieten van het mooie uitzicht en lekker eten. Ook het Haarlemmermeerse Bos ligt op fietsafstand, dit is een recreatiegebied met veel wandel- en fietspaden. Winkelcentrum Toolenburg ligt op loopafstand, hier kunt u alles vinden voor uw dagelijkse boodschappen. Verschillende basis- en middelbare scholen liggen op korte afstanden. De ligging is in de wijk fantastisch ten opzichte van de uitvalswegen richting Amsterdam, Leiden, Den Haag en Haarlem en niet te vergeten de R-net bushaltes, met als dichtbij zijnde halte “Toolenburg Zuid” (o.a. van en naar luchthaven Schiphol, 15 minuten).

Goed om te weten
* Bouwjaar: 1995
* Energielabel B
* Woonoppervlakte 120m², inhoud 459m³ conform NVM meetinstructie
* Begane grond voorzien mooie lamelparket vloer
* Serre voorzien van een elektrisch zonnescherm met wind- en zonsensor
* Drie ruime slaapkamers
* Badkamer en toilet in 2019 verbouwd
* Buitenschilderwerk 2023
* De woning is gebouwd in de stijl van architecten Alberts en Van Huut
* Goede verbinding met het openbaar vervoer naar Amsterdam, Haarlem, Leiden en Schiphol
* Uitvalswegen richting Amsterdam, Den Haag en Haarlem gemakkelijk te bereiken
* Diverse andere uitvalswegen ook goed te bereiken
* Oplevering in overleg

Begane grond
Oprit met plek voor één auto en een ruime berging met elektra. In de hal is de garderobe, de meterkast, het toilet met fontein en de trap naar boven. De woonkamer is zeer ruim en licht door de raampartijen aan de voorzijde en de serre aan de achterzijde. De keuken is aan de voorzijde en voorzien van diverse inbouwapparatuur: vaatwasser, 4-pits gasfornuis met oven van SMEG, koelkast en vriezer. Via de schuifpui in de serre komt u in de achtertuin. De achtertuin is mooi aangelegd met veel groen en biedt daarom veel privacy. Door de zonnige ligging op het westen kunt u heerlijk genieten van de zon.

Eerste verdieping
Overloop met twee slaapkamers en de badkamer. De eerste slaapkamer is aan de voorzijde van de woning en is ruim en licht. De badkamer heeft een strakke uitstraling en is voorzien van een douche met dubbele douchekop, toilet, wastafelmeubel en raam. De tweede slaapkamer is aan de achterzijde en heeft een dubbel dakraam en ruime inbouwkast.

Tweede verdieping
Overloop met ruimte voor een werkplek en een aparte wasruimte met de aansluitingen voor de wasmachine en droger. Tevens is hier de opstelplaats van de C.V.-ketel. Er is ook nog een slaapkamer op deze verdieping, een fijne lichte ruimte met veel opbergruimte achter de knieschotten.

-English text-

Perfect family home in Toolenburg! This house is located in a courtyard with only local traffic and has a playground in front of the door, ideal for children. The house is downstairs expanded with a beautiful conservatory, has three spacious bedrooms and a modern bathroom. The toilet and bathroom were completely remodeled in 2019! The beautifully landscaped backyard offers lots of privacy and has a sunny west exposure. Parking is not a problem, as you park your car on private property!

The house is perfectly located, close to the Toolenburger Plas. This is a nice place where you can swim in the summer and at the various restaurants on the lake or on the terrace you can enjoy the beautiful view and good food. The Haarlemmermeerse Bos is also within biking distance, this is a recreational area with many hiking and biking trails. Shopping center Toolenburg is within walking distance, here you can find everything for your daily groceries. Various primary and secondary schools are a short distance away. The location in the district is fantastic with regard to the highways towards Amsterdam, Leiden, The Hague and Haarlem, not to mention the R-net bus stops, with “Toolenburg Zuid” as the closest stop (e.g. to and from Schiphol Airport, 15 minutes).

Good to know:
* Year built: 1995
* Energy label B
* Living area 120m², content 459m³ according to NVM measurement instruction.
* First floor with beautiful parquet floor.
* Conservatory equipped with an electric sunshade with wind and sun sensor.
* Three spacious bedrooms
* Bathroom and toilet remodeled in 2019
* Exterior painting 2023
* The house is built in the style of architects Alberts and Van Huut
* Good public transport connections to Amsterdam, Haarlem, Leiden and Schiphol Airport
* Roads to Amsterdam, The Hague and Haarlem are easy to reach
* Various other exit roads also within easy reach
* Delivery in consultation

Ground Floor
Driveway with room for one car and a spacious storage room with electricity. In the hall is the checkroom, meterbox, toilet with fountain and stairs upstairs. The living room is very spacious and light through the windows at the front and the conservatory at the rear. The kitchen is at the front and equipped with various appliances: dishwasher, 4-burner stove with oven from SMEG, refrigerator and freezer. Through the sliding doors in the conservatory you enter the backyard. The backyard is beautifully landscaped with lots of greenery and therefore offers lots of privacy. The sunny location on the west you can enjoy the sun.

Second floor
Landing with two bedrooms and bathroom. The first bedroom is at the front of the house and is spacious and bright. The bathroom has a sleek look and is equipped with a shower with double shower head, toilet, sink cabinet and window. The second bedroom is at the rear and has a double skylight and spacious built-in closet.

Second floor
Landing with space for a workplace and a separate laundry room with the connections for the washer and dryer. Also here is the location of the boiler. There is also a bedroom on this floor, a nice bright room with plenty of storage space behind the knee walls.

Kenmerken

Ligging
Aan rustige weg, In woonwijk
Inhoud
459 m3
Woonoppervlakte
120 m2
Perceeloppervlakte
176 m2
Bouwjaar
1995
Energieklasse
B
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3

Tuin

Tuintypen
Achtertuin, Voortuin
Hoofdtuin
Achtertuin
Achterom
Ja
Oppervlakte
57 m2

Installatie

Soorten verwarming
CV ketel
CV ketel type
Remeha
CV ketel bouwjaar
2012

Geïnteresseerd? Neem contact op

Rachèl Kroon - RM RT - Haarlemmermeer - 2023

Rachèl Kroon RM RT

023 - 303 34 84 06 - 51 62 14 83

Vraag uw bezichtiging aan

U kunt hieronder uw voorkeur aangeven, dan nemen wij contact met u op voor een afspraak. Om een huis te kunnen bezichtigen hebben wij uw naw-gegevens nodig.

ma
di
woe
do
vrij