Lakenhallen 16

2134 AH, HOOFDDORP

Vraagprijs € 1.025.000,- k.k.

Beschrijving

-English text below- Wat een fantastische en stijlvolle woning, als je dit huis met een paar sleutel woorden wilt omschrijven dan zijn dat royaal, licht en prachtig afgewerkt. Op een ideale locatie in Hoofddorp en turn key! De afgelopen jaren is de woning verbouwd en van alle luxe en comfort...

Volledige beschrijving

-English text below-

Wat een fantastische en stijlvolle woning, als je dit huis met een paar sleutel woorden wilt omschrijven dan zijn dat royaal, licht en prachtig afgewerkt. Op een ideale locatie in Hoofddorp en turn key! De afgelopen jaren is de woning verbouwd en van alle luxe en comfort voorzien. De royale woonkamer is ca. 11 meter breed. Tijdens de bouw is de garage direct bij de woonkamer betrokken daardoor is dit een goed geïsoleerde en royale woonkamer. Het is prachtig afgewerkt met een gezellig zitgedeelte bij de gashaard, een lounge gedeelte en openslaande deuren naar de ruime achtertuin, die overigens ook ca. 11 meter breed is. De royale woonkeuken, met open slaande deuren, bevindt zich aan de voorzijde waar u met het hele gezin of vrienden gezellig kunt tafelen. Verdeeld over twee verdiepingen zijn er vier slaapkamers en een luxe design badkamer met vloerverwarming. Bijna de gehele woning is voorzien van het Philips Hue lichtsysteem en is per ruimte regelbaar. De achtertuin is met een buiten keuken, overkapping en meerdere terrassen een heerlijke plek om te genieten. Parkeren kan op eigen terrein en voor de deur.

De ligging is perfect! De woning is gelegen op vijf minuten loopafstand van winkelcentrum ‘Floriande’ met o.a. twee supermarkten, warme bakker, slager, gezondheidscentrum met apotheek, de Bruna, Kruidvat en een Hema. Diverse basis- en middelbare scholen, kinderdagverblijf, speelpleintjes en een dansschool zijn op loopafstand. Op loopafstand zijn er vele recreatieve mogelijkheden, zoals het park van de 21ste eeuw, Honkbal, sportcomplex Koning Willem-Alexander met zwembaden, recreatiegebied Boseilanden en de Toolenburgerplas met gezellige restaurants. Dichtbij is ook een bushalte met aansluiting op R-net met snelle verbinding naar Amsterdam Zuidoost en Haarlem. De uitvalswegen A4 van Amsterdam naar Den Haag liggen om de hoek en Schiphol is op 10 minuten afstand.

Goed om te weten
* Bouwjaar: 2006
* Turn Key woning met energielabel A
* Woning is recent verbouwd en opgeknapt 2019/2022
* Prachtige eiken visgraat vloer met gashaard in de woonkamer
* Elektrische vloerverwarming in de badkamer
* De meeste ramen zijn voorzien van een hor
* Luxe opmaat gemaakte kasten
* Luxe afgewerkte trappen van Upstairs met verlichting
* Brede en diepe privacy biedende achtertuin met meerdere plekken in de zon
* Een parkeerplek op eigen terrein en voldoende openbaar parkeergelegenheid voor de deur
* Ruime keuze uit diverse basis- scholen en er is een internationale basisschool ‘De Optimist’
* Winkelcentrum Floriande: 4 minuten fietsen
* Haarlemmermeer Lyceum (middelbare school/ LOOT / DALTON): 1 minuut fietsen
* Haarlemmermeer Lyceum (middelbare school Engels talig onderwijs): 3 minuten fietsen
* Bushalte Floriande sportdorp: 4 minuten fietsen
* Goede verbinding met het openbaar vervoer naar Amsterdam, Haarlem, Leiden en Schiphol
* Uitvalswegen richting Amsterdam, Den Haag en Haarlem gemakkelijk te bereiken
* Oplevering in overleg

Begane grond
Ruime oprit met plek voor uw auto. Entree, royale hal met een opmaat gemaakte garderobe kast voor alle jassen en schoenen, een vernieuwd modern toilet met fontein én de meterkast. Via de moderne industriële glazen deur komt u binnen in de woonkeuken, dit is een mooie ruimte met veel natuurlijk licht door de zijramen en de openslaande deuren aan de voorzijde. Er ligt een natuurstenen vloer en de keuken is van diverse inbouwapparatuur voorzien; 5-pits gasfornuis, vaatwasser, oven, magnetron en een grote koelkast met koellades. Tevens heeft de keuken een groot aanrechtblad en is de koelkast mooi in een kolom afgewerkt in de zelfde stijl als de keuken. Vanuit de keuken loopt u door naar het woongedeelte, hier is een prachtige ingebouwde kast waar u bijvoorbeeld uw servies in kwijt kunt. De stijlvolle woonkamer is ca. 11 meter breed, heeft een gashaard en een mooie eiken houten in visgraat gelegde vloer. Tijdens de bouw is de garage direct bij de woonkamer betrokken en is nu het gezellige zitgedeelte met tv aansluiting. Vanuit de openslaande deuren word de woonkamer verlengd naar de achtertuin.

Eerste verdieping
Via de verlichte trap (Upstairs) komt u op de eerste verdieping. Op deze verdieping zijn drie royale slaapkamers en een luxe badkamer. Er zijn twee slaapkamers aan de achterzijde en één slaapkamer aan de voorzijde, de slaapkamers aan de achterzijde zijn door de opbouw van groot formaat. Door de vrijstaande ligging van de woning hebben alle kamers veel extra natuurlijk daglicht door de meerdere grote raampartijen. De luxe badkamer is voorzien van vloerverwarming, een op maat gemaakte kast en wastafelmeubel, verlichte spiegel met verwarmingsfunctie, toilet én inloopdouche met rain shower en een hand douche. De badkamer heeft een raam en is betegeld met grote keramische platen en geeft een echt wellness gevoel. Op de overloop is een ruime diepe kast waar veel opbergruimte is.

Tweede verdieping
Via de vaste trap met groot zijraam en veel licht komt u op de tweede verdieping. De tweede verdieping is een royale slaapkamer en voelt als een hotel suite met prachtige opmaat gemaakte kledingkasten en mooie afwerking. Aan de achterzijde is er een vergroot dakkapel geplaatst en aan de voorzijde zijn 3 Velux dak ramen. Hierdoor is er vanaf beide kanten veel licht. Kortom een heerlijke ruimte. Er is op deze verdieping ook een mooie aparte wasruimte gerealiseerd met de aansluitingen voor de wasmachine en droger, de opstelplaats van de C.V.-ketel, zonneboiler én een wastafel.

Vliering
Via de vlizotrap komt u op de grote vliering. Door het plaatsen van een dakraam en een vaste trap kan dit nog als extra slaap- /werkkamer gebruikt worden.

“Het geheel is zodanig keurig verzorgd, dat de nieuwe eigenaar er geen klus aan heeft alvorens te kunnen verhuizen. Dus wil je genieten van een woning die “af” is op zo’n centrale locatie? Dan nodigen wij je graag uit voor een kijkje.”

-English text-

What a fantastic and stylish home, if you want to describe this house with a few key words they are generous, light and beautifully finished. In an ideal location in Hoofddorp and turn key! In recent years the house has been renovated and equipped with every luxury and comfort. The spacious living room is approximately 11 meters wide. During construction the garage is directly involved in the living room therefore this is a well insulated and spacious living room. It is beautifully finished with a cozy sitting area by the gas fireplace, a lounge area and patio doors to the spacious backyard, which incidentally is also about 11 meters wide. The spacious kitchen, with French doors, is located at the front where you can have a nice dinner with the whole family or friends. Divided over two floors, there are four bedrooms and a luxury designer bathroom with underfloor heating. Almost the entire house is equipped with the Philips Hue lighting system and is controllable per room. The backyard with an outdoor kitchen, canopy and several terraces is a wonderful place to enjoy. Parking is available on private property and in front of the door.

The location is perfect! The property is located five minutes’ walk from ‘Floriande’ shopping centre, including two supermarkets, bakery, butcher, health centre with pharmacy, Bruna, Kruidvat and Hema. Various primary and secondary schools, a day nursery, playgrounds and a dance school are within walking distance. Within walking distance are many recreational opportunities, such as 21st century park, baseball, sports complex Koning Willem-Alexander with swimming pools, recreational area Boseilanden and Toolenburgerplas with cosy restaurants. Nearby is also a bus stop with connection to R-net with fast connection to Amsterdam Southeast and Haarlem. The A4 motorway from Amsterdam to The Hague is just around the corner and Schiphol Airport is 10 minutes away.

Good to know
* Year built: 2006
* Turnkey property with energy label A
* Property has recently been renovated and refurbished 2019/2022
* Beautiful oak herringbone floor with gas fireplace in the living room
* Electric underfloor heating in the bathroom
* Most windows are fitted with mosquito nets
* Luxury bespoke wardrobes
* Luxury finished stairs from Upstairs with lighting
* Wide and deep private backyard with several sunny spots
* One parking space on private property and plenty of public parking in front of the door
* Wide choice of various primary schools and there is an international primary school ‘De Optimist’.
* Floriande shopping centre: 4 minutes by bike
* Haarlemmermeer Lyceum (secondary school/ LOOT / DALTON): 1 minute by bike
* Haarlemmermeer Lyceum (secondary school English-language education): 3 minutes cycling
* Bus stop Floriande sportdorp: 4 minutes cycling
* Good public transport connections to Amsterdam, Haarlem, Leiden and Schiphol Airport
* Easy access to motorways to Amsterdam, The Hague and Haarlem
* Delivery in consultation

Ground floor
Spacious driveway with space for your car. Entrance, spacious hall with a custom-made wardrobe for all coats and shoes, an updated modern toilet with fountain and the meter cupboard. Through the modern industrial glass door you enter the living kitchen, this is a beautiful space with lots of natural light through the side windows and the French doors at the front. There is a natural stone floor and the kitchen is equipped with various appliances; 5-burner gas cooker, dishwasher, oven, microwave and a large fridge with refrigerator drawers. The kitchen also has a large counter top and the fridge is nicely finished in a column in the same style as the kitchen. From the kitchen you walk through to the living area, here is a beautiful built-in cupboard where you can store your crockery, for example. The stylish living room is about 11 metres wide, has a gas fireplace and a beautiful oak wooden floor laid in herringbone. During construction, the garage was directly involved in the living room and is now the cosy sitting area with TV connection. From the French doors, the living room is extended to the back garden.

First floor
The illuminated staircase (Upstairs) leads to the first floor. On this floor are three generous bedrooms and a luxurious bathroom. There are two bedrooms at the rear and one bedroom at the front; the bedrooms at the rear are of a large size due to the build-up. Due to the detached location of the house, all rooms have plenty of extra natural daylight through the several large windows. The luxurious bathroom has underfloor heating, a custom-made cupboard and washbasin, illuminated mirror with heating function, toilet and walk-in shower with rain shower and hand shower. The bathroom has a window and is tiled with large ceramic tiles and gives a real wellness feeling. On the landing is a spacious deep closet with plenty of storage space.

Second floor
The fixed staircase with large side window and lots of light leads to the second floor. The second floor is a spacious bedroom and feels like a hotel suite with beautiful custom-made wardrobes and nice finishing touches. There is an enlarged dormer window at the rear and 3 Velux roof windows at the front. This allows plenty of light from both sides. In short, a lovely space. There is also a beautiful separate laundry room on this floor with connections for the washing machine and dryer, the location of the central heating boiler, solar boiler and a sink.

Attic
The loft ladder leads to the amazingly large attic. By placing a skylight and a fixed staircase, this can still be used as an extra bedroom / work room.

Kenmerken

Ligging
In woonwijk, Vrij uitzicht
Inhoud
756 m3
Woonoppervlakte
201 m2
Perceeloppervlakte
385 m2
Bouwjaar
2006
Energieklasse
A
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Tuin

Tuintypen
Achtertuin, Voortuin, Zijtuin
Hoofdtuin
Achtertuin
Achterom
Ja
Oppervlakte
136 m2

Installatie

Soorten verwarming
CV ketel, Vloerverwarming gedeeltelijk, Gashaard
CV ketel type
Intergas
CV ketel bouwjaar
2006

Geïnteresseerd? Neem contact op

Vraag uw bezichtiging aan

U kunt hieronder uw voorkeur aangeven, dan nemen wij contact met u op voor een afspraak. Om een huis te kunnen bezichtigen hebben wij uw naw-gegevens nodig.

ma
di
woe
do
vrij