Van kennismaken tot zoekopdracht

U wilt een huis kopen in Groot Amsterdam of Zuid Kennemerland dat binnen uw budget past en aan uw woonwensen voldoet. In het geval van totale aankoopbegeleiding begint onze aankoopmakelaar met een uitgebreid intakegesprek, om al uw wensen en mogelijkheden te verkennen. Vervolgens maken we samen met een onafhankelijk financieel adviseur van De Hypotheekshop een financieel plan. Op basis hiervan stellen we de zoekopdracht samen en gaan we aan de slag!

Ga naar volgende stap

Het dagelijkse aanbod

Onze aankoopmakelaars zien als eerste welke woningen er op de markt komen. Zelfs nog voordat ze op Funda verschijnen! Daarnaast selecteren dagelijks voor u het actuele woningaanbod. Elke ochtend mailen wij u de relevante zoekresultaten, zodat u als eerste op de hoogte bent van de nieuwste woningen in uw zoekcategorie. En mochten we tussentijds nog een parel ontdekken, bent u de eerste die het hoort!
 

Ga naar volgende stap

De bezichtigingen

Heeft u al een woning op het oog, dan begint onze dienstverlening bij deze stap: het bezichtigen van de door u gekozen woning. Onze aankoopmakelaars zijn tevens Register Taxateur. We gaan met u mee en onderzoeken en beoordelen alle belangrijke bouwkundige, financiële en juridische aspecten van de woning. Als daarin grote bezwaren naar boven komen, kan het zijn dat we u adviseren om verder te kijken. Immers, waar u enthousiast met uw hart kijkt, houden wij het hoofd koel.

Als het voldoet aan alle wensen en eisen, bepalen we in overleg met u de aankoopstrategie. Is het toch niet wat u zoekt? Gaan we verder kijken.

 

Ga naar volgende stap

De onderhandeling

Als u een keuze voor een woning heeft gemaakt, begint het onderhandelen. Omdat wij uw mogelijkheden en wensen van tevoren al goed hebben doorgenomen, kunnen wij het voorstel namens u overbrengen, waardoor we snel en doeltreffend kunnen schakelen met de verkoopmakelaar. Daadkracht die u een voorsprong geeft op vele andere gegadigden.

Ga naar volgende stap

De aankoop en overdracht

Zodra overeenstemming is bereikt met de verkoper over de prijs en de leveringsvoorwaarden, wordt er een wilsovereenkomst gesloten.  En dan komt het belangrijkste deel van ons werk. Een vlekkeloze afhandeling van de transactie.

Uiteraard stellen wij alles in het werk om een tevreden en gelukkige cliënt te hebben. Maar dat oordeel laten we het liefst aan onze cliënten zelf over. Kijk hier voor onafhankelijke cliëntbeoordelingen op Funda.
 

Afspraak maken

Nieuwsgierig?


Neem contact op met

Kim

Kim van den Burg

023 - 542 02 44

Mail Kim