NVM-Open-Huizen-Dag-Deelnemende-Huizen

Huis kopen – Match Systeem Copaan

Sneller naar uw droomhuis mét Copaan

Goed voorbereid beginnen we aan de zoektocht naar uw nieuwe huis. Allereerst brengen we uw wensen uitgebreid en nauwgezet in kaart. Ons slimme Match Systeem Copaan helpt u – en ons – daarbij. Met een helder profiel van uw wensen, eisen & prioriteiten. En online of per mail inzicht in uw huizenmatches. Zo werkt Copaan:

Heeft u al een account? Log hier in op Copaan.

 

Zoekprofiel samenstellen

U krijgt een persoonlijke inlog voor uw eigen online Copaan-omgeving. Samen vullen wij uw profiel in.

Uiteraard de algemene wie-wat-waar-vragen: gezinssamenstelling, budget, locatie, type huis etc. Maar ook of u een tuin wenst, en zo ja, welke ligging uw voorkeur heeft. Het aantal (slaap/bad-)kamers, bouwperiode, ligging van het huis aan (vaar)water of in de stad. Dat soort zaken.

Gif-Wensen-Copaan

Prioriteiten aangeven

Met al uw voorkeuren op een rij, gaan we prioriteit aanbrengen. Wat is een absolute voorwaarde? Wat wilt u graag? En wat zou mooi zijn? Op basis van deze prioriteiten berekent Copaan hoeveel procent een huis met uw profiel matcht. Absolute voorwaarden wegen dus zwaarder dan iets dat mooi zou zijn… Gedurende het zoekproces kunnen we deze prioriteiten aanpassen.

Copaan-Wensen-Prioriteiten

Heeft u al een account? Log hier in op Copaan.

 

Buurten

U heeft al geselecteerd in welke plaatsen u zoekt. Nu kijken we ook naar welke buurten uw voorkeur hebben. U heeft alle buurten in de geselecteerde plaatsen in beeld. Met een hartje, een duim omhoog of naar beneden geeft u uw voorkeur aan. Ook dit neemt Copaan mee in de berekening van de match-percentages.

Copaan-Buurten

Updates Huizenmatches

Copaan stuurt u huizenmatches per mail als u dat wil. U geeft zelf aan vanaf welk matchings-percentage u een huis ontvangt. Het minimum ligt op 50%. Ook kunt u ervoor kiezen realtime een melding te ontvangen zodra een huizenmatch beschikbaar is. Onder het tabje “huizen” ziet u al uw matches bij elkaar. Per huis ziet u in één oogopslag aan welke wensen het huis wel en niet voldoet. Zo loopt u geen enkel huis mis, heeft u meteen plus- en minpunten in beeld.

Copaan-Huizen

Contact

Uw aankoopmakelaar zit er bovenop. Is er een huis dat matcht? Dan nemen we uiteraard contact met u op. Snel schakelen is belangrijk. In Copaan kunt u notities plaatsen bij een huis en kunnen wij u op een huis wijzen. Fijn al die informatie bij elkaar. Ook kunt u een huis “bewaren”. Zo vindt u uw keuzes makkelijk terug.

Meer weten over het koopproces? Bekijk dan deze pagina over het kopen van een huis in 5 stappen. Of neem contact op met een van onze vestigingen in Amsterdam, Haarlem, Haarlemmermeer of Heemstede-Aerdenhout. Wij staan voor u klaar!

Heeft u al een account? Log hier in op Copaan.

Vragen over onze aankoopbegeleiding?

Mail
Onze teams
  • Amsterdam

  • Haarlem

  • Haarlemmermeer

  • Heemstede-Aerdenhout

  • Nieuwbouw & Verhuur

Teamfoto Amsterdam Mooijekind Vleut Makelaars

Team Amsterdam

Contact

Team Haarlem

Contact
Teamfoto Hoofddorp

Team Haarlemmermeer

Contact
50020127_MKV Heemstede Groepsfoto

Team Heemstede-Aerdenhout

Contact

Team Nieuwbouw & Verhuur

Contact

Stuur een e-mail

Bezichtiging plannen? Vraag stellen? Stuur een mail en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

U kunt ook direct mailen op