Huis-Kopen-in-5-stappen

Kennisbank Kopen in 5 stappen

Onze aankoopmakelaars gaan voor uw droomhuis!

 

U speelt met het idee een huis te kopen. Binnen ons team hebben wij makelaars met aankoopbegeleiding als expertise. Ze hebben een sterk netwerk, hebben stevige kennis van de markt en zijn scherpe onderhandelaars. Wij zien uw droomwoning als eerste, weten precies wat de marktwaarde is en zijn er als eerste bij om een goede deal te sluiten.

Download ons Stappenplan: Alles over een huis kopen!

1

Goed-voorbereid
Stap 1: Goed voorbereid

Allereerst willen wij weten wat u beweegt: waarom wilt u verhuizen? Vervolgens brengen wij in kaart wat uw wensen zijn. Ons slimme Match Systeem Copaan helpt u – en ons – daarbij. Ruimte, oud, nieuw, groen, centrum? Nu meteen, over een tijdje? En we kijken naar de toekomst: wat kan er gebeuren? Wellicht hebben we meteen een buitenkans voor u. Een huis dat nog niet officieel op de markt is, maar waarvan wij al weten dat het in de verkoop komt. Misschien verrassen we u, met een woning in een buurt waar u nog niet aan gedacht had.

We werken altijd vanuit een grondig financieel plan. Dat geeft een voorsprong bij het bieden en maakt ons sterker in de uiteindelijke onderhandelingen. Ook prettig voor u, weten waar uw mogelijkheden liggen. Onze collega’s van De Hypotheekshop staan voor u klaar om uw financiële ruimte in kaart te brengen. En onze verkoopmakelaars staan klaar om aan- en verkoop optimaal op elkaar aan te laten sluiten. Overal is aan gedacht: dat geeft rust.

Uw droomhuis vindt u sneller met ons Slimme Match Systeem Copaan

Begin met een gratis proefaccount

2

Pro-actief
Stap 2: Pro-actief aan de slag

En dan komt er een prachtig huis in de verkoop. Een die precies bij u past. Wij zien het als eerste. Zelfs voordat het op Funda komt. Het gaat snel in onze regio dus zitten we er bovenop, houden we nauw contact met ons netwerk.

We zijn pro-actief. We kennen veel mensen en hun huizen. Mensen die misschien nog twijfelen over verhuizen. Maar als we nou zo’n leuke koper als u kunnen voorstellen?

3

Samen-kijken
Stap 3: Samen kijken

“Ja! Dát huis!” U ziet uzelf er al wonen. Wij ook, maar dan met de ogen van een specialist. Hoe is de bouwkundige staat? Hoe beweegt de markt in deze buurt? Wat is de reële marktwaarde? Wat brengt de toekomst? We kijken naar de cijfers, luisteren naar ons instinct, bouwen op onze expertise. We onderzoeken en beoordelen alle bouwkundige, financiële en juridische aspecten van de woning. Vinden we het niets, dan zeggen we dat ook. Want we willen dat u duurzaam gelukkig bent in uw huis.

4

Bieden-en-onderhandelen
Stap 4: Bieden en onderhandelen

Het zit goed: we gaan ervoor! Onderhandelen, bieden op z’n scherpst: onze specialiteit. We hoeven niet te wachten op een afspraak bij de bank volgende week; de financiering is een formaliteit dus we kunnen meteen schakelen. We hebben momentum! Een mooie garantie voor de verkopende partij, zo’n stevige koper. Zo heeft u een streepje voor. U betaalt niet te veel, we zetten in op optimale leveringsvoorwaarden.

5

Huis-Kopen-Verkopen-Waardebepaling
Stap 5: De aankoop en overdracht

We hebben resultaat! We zijn het met de verkopende partij eens over de prijs en de leveringsvoorwaarden. Dus wordt er een koopovereenkomst gesloten. De notaris moet geregeld, de woninginspectie, enz. We begeleiden u intensief bij elke stap. Huis gekocht? We houden contact! Misschien heeft u nog vragen, of wilt u even napraten. Wij staan nog altijd voor u klaar. Zo zijn we de grootste aankoopmakelaar van Nederland geworden. En krijgen we heel veel positieve beoordelingen op Funda.

We gaan graag aan de slag voor u. Vraagt u een gesprek aan?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Van nieuwbouw tot restauratie: tijdens Dag van de Bouw 2024 op zaterdag 8 juni krijgt u een bijzonder kijkje achter de schermen van bouwprojecten. In Velsen-Noord vertellen ze u alles over het aansluiten van windparken, in Haarlem ziet u hoe de Ceylonpoort wordt opgeknapt. En bij ons mooie nieuwbouw-project Hofgeest Buiten in Velserbroek ontdekt u álles over het bouwen van een rustige, landelijke, groene woonwijk. Check link in bio voor alle deelnemende projecten. Graag tot zaterdag! ...

14 1
Verder lezen?
Zoek in onze kennisbank:
Onze teams
  • Amsterdam

  • Haarlem

  • Haarlemmermeer

  • Heemstede-Aerdenhout

  • Nieuwbouw & Projectverhuur

Amsterdam MVK

Team Amsterdam

Contact

Team Haarlem

Contact

Team Haarlemmermeer

Contact

Team Heemstede-Aerdenhout

Contact

Team Nieuwbouw & Projectverhuur

Contact

Stuur een e-mail

Bezichtiging plannen? Vraag stellen? Stuur een mail en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

U kunt ook direct mailen op