Oeverzone fase 3 0ong

1033 NL, AMSTERDAM

Vraagprijs € 678.298,- v.o.n. o.v.b.
verkocht

Terug

Beschrijving

NIEUWBOUWPROJECT: OEVERZONE FASE 3 De inschrijfperiode loopt van dinsdag 15 maart 2022 t/m 25 maart 12:00 2022 via de projectwebsite (www.oeverzone.nl) In De Bongerd in Amsterdam Noord worden weer woningen gebouwd. Oeverzone biedt een variatie aan duurzame appartementen met twee, drie of vier kamers en mooie stadswoningen met een fijne...

Volledige beschrijving

NIEUWBOUWPROJECT: OEVERZONE FASE 3

De inschrijfperiode loopt van dinsdag 15 maart 2022 t/m 25 maart 12:00 2022 via de projectwebsite (www.oeverzone.nl)

In De Bongerd in Amsterdam Noord worden weer woningen gebouwd. Oeverzone biedt een variatie aan duurzame appartementen met twee, drie of vier kamers en mooie stadswoningen met een fijne tuin. De stadswoningen liggen aan een groen hof. Zo heb je vanuit alle woningen uitzicht op een heerlijk groene omgeving of op de dynamiek van het water. Alle voorzieningen zijn in de buurt. Er is een snelle verbinding naar de ringweg. En met de fiets op het pontje ben je zo in de binnenstad. Stedelijk, groen wonen aan het water, dat is Oeverzone.

In Oeverzone kun je kiezen uit mooie appartementen met fraai uitzicht en gezellige stadswoningen met tuinen, nabij het water. Er zijn bovendien vier riante penthouses op de bovenste verdiepingen van de appartementengebouwen. Met dakterras! Keus genoeg, want de appartementen bieden ook nog eens meerdere varianten in woonoppervlakte.

Bovenop de appartementengebouwen komen vier penthouses, op ieder gebouw twee. Een royale woonruimte van circa 130 m² tot 150 m² met een riant dakterras. Buiten zitten op je dakterras is een feest, want je hebt fenomenaal uitzicht over stad en land. En heerlijk de hele dag genieten van de zon. De keuken kun je helemaal naar eigen wens inrichten. Een grote ruimte inrichten vindt niet iedereen eenvoudig. Voor inspiratie kun je naar de uitgebreide showroom van Homestudio’s gaan. Hier kies je een leefsfeer naar je eigen smaak. Lekker makkelijk, en zo ben je snel klaar met de inrichting van je appartement.

Heeft u interesse?
U kunt zich vanaf nu online inschrijven via uw account. De inschrijftermijn loopt tot vrijdag 25 maart 2022 12.00 uur. Daarna kunt u zich niet meer inschrijven voor een woning. In uw persoonlijke account geeft u aan voor welke woning u in aanmerking wilt komen.

Voor vragen kunt u contact opnemen met de nieuwbouwmakelaar van ons kantoor!

Kenmerken

Inhoud
395 m3
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
152 m2
Soort
Penthouse
Woonlaag
0
Aantal woonlagen
1
Aantal kamers
1

Installatie

De Hypotheekshop
Kan ik deze woning betalen?
Klik hier om een afspraak te maken met een onafhankelijke hypotheekadviseur
Mooijekind-Vleut-Ellen-Franken-Makelaar-Nieuwbouw

Geïnteresseerd? Neem contact op

Ellen Franken

023 - 542 02 44 06 - 22 16 13 01 Mail Ellen Franken
Deel via WhatsApp