Slachthuisdistrict 301

2033 MN, HAARLEM

Vraagprijs € 303.840,- v.o.n. o.v.b.
verkocht

Terug

Beschrijving

Een gaaf Haarlems district waar de historie toekomst krijgt! Nieuwbouwwoningen en karaktervolle gebouwen wisselen elkaar af hier op het Slachthuisdistrict. De meeste gebouwen van het oorspronkelijke slachthuisterrein – het slachthuis, de directeurswoning, de kantine, watertoren en de stallen – blijven behouden en krijgen een nieuwe functie. In deze gebouwen vind...

Volledige beschrijving

Een gaaf Haarlems district waar de historie toekomst krijgt! Nieuwbouwwoningen en karaktervolle gebouwen wisselen elkaar af hier op het Slachthuisdistrict. De meeste gebouwen van het oorspronkelijke slachthuisterrein – het slachthuis, de directeurswoning, de kantine, watertoren en de stallen – blijven behouden en krijgen een nieuwe functie. In deze gebouwen vind je straks hét popcentrum van de stad, horecagelegenheden en bedrijfsruimtes voor startende ondernemers. De oude en nieuwe gebouwen omarmen samen het gemeenschappelijke binnenplein.

De koopwoningen bestaan uit ruime eengezinswoningen, appartementen en studio’s in diverse varianten. Behalve aan het plein verrijzen deze woningen aan de stadskant en aan het water van de Gouwwetering. Uiteraard heb je veel vrijheid bij de indeling en afwerking van jouw toekomstige woning. Zo maak je jouw woondromen in het Slachthuisdistrict helemaal waar. De eerste fase, die bestaat uit 3 gebouwen, telt 64 woningen. De woningen zullen in Q4 in verkoop gaan. De variatie is groot. Per gebouw zijn er verschillende woningtypen.

ALGEMEEN
* Woonoppervlakte vanaf ca. 47m2
* Duurzaam wonen op prachtige locatie
* Terras, balkon of tuin
* Koopsom vanaf € 249.840,- v.o.n.

GEBOUW 3: STUDIO’S, APPARTEMENTEN EN EENGEZINSWONINGEN

Pleinlofts: studio’s en appartementen (1, 2 of 3 kamers, woonoppervlaktes van 42 tot 69 vierkante meter), inclusief badkamer. Bijna alle Pleinlofts zijn gelijkvloers, 2 zijn tweelaags.

Pleinwoningen (eengezinswoningen: 5 kamers, woonoppervlakte van 108 vierkante meter), inclusief badkamer. Geen tuin, wel een daktuin en een balkon aan de pleinzijde.

Stadslofts: studio’s en appartementen (1, 2 of 3 kamers, woonoppervlaktes van 42 tot 69 vierkante meter), inclusief badkamer.

Kenmerken

Liggingen
In woonwijk
Inhoud
198 m3
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
67 m2
Soort
Benedenwoning
Woonlaag
0
Aantal woonlagen
1
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Installatie

Soorten verwarming
Vloerverwarming geheel, Aardwarmte
De Hypotheekshop
Kan ik deze woning betalen?
Klik hier om een afspraak te maken met een onafhankelijke hypotheekadviseur
Mooijekind-Vleut-Ellen-Franken-Makelaar-Nieuwbouw

Geïnteresseerd? Neem contact op

Ellen Franken

023 - 542 02 44 06 - 22 16 13 01 Mail Ellen Franken
Deel via WhatsApp