Tudor Gardens Zuid - Geschakelde villa 18

2135 AA, HOOFDDORP

In optie

Terug

Beschrijving

Verkoop van Tudor Gardens Zuid is gestart! Tudor Gardens Zuid is een kleinschalig, sfeervol en ruim opgezet wijkje met vrijstaande woningen en geschakelde villa’s. Met een grote verscheidenheid aan types is geen woning exact hetzelfde. U koopt dus een unieke woning! De woningen hebben woonoppervlaktes die variëren van circa 157m2...

Volledige beschrijving

Verkoop van Tudor Gardens Zuid is gestart!

Tudor Gardens Zuid is een kleinschalig, sfeervol en ruim opgezet wijkje met vrijstaande woningen en geschakelde villa’s.

Met een grote verscheidenheid aan types is geen woning exact hetzelfde. U koopt dus een unieke woning!
De woningen hebben woonoppervlaktes die variëren van circa 157m2 tot 200m2. Daarbij hebben de woningen een hoge nok. Dus mocht u nog meer vloeroppervlak wensen, dan is er voldoende ruimte voor het realiseren van een vliering of bergzolder in de kap. De woningen worden voorzien van een bodem warmtepomp. Deze warmtepomp zorgt voor de verwarming, koeling en het warme water. De gehele woning is voorzien van vloerverwarming.

Specifiek voor bouwnummer 18 vermelden we graag het zeer ruime perceel met parkeerplaats op eigen terrein.
De woning heeft een aangebouwde garage. Trekt u deze ruimte liever bij de woning? Dat is geen probleem.
De zonnige brede en diepe tuin ligt op het zuidoosten. Alle vertrekken van de woning zijn zeer ruim opgezet.

Tudor Gardens Zuid ligt in Hoofddorp-Zuid, waardoor u in mum van tijd met de auto via de A4 of vanaf het station Hoofddorp de omringende steden en luchthaven Schiphol kunt bereiken.
Winkelen kan in het winkelcentrum Toolenburg, dat is gelegen op loopafstand. Daarnaast staat u binnen 10 fietsminuten ook nog eens in hartje centrum Hoofddorp.
Rondom Tudor Gardens zijn er voldoende voorzieningen als scholen en kinderopvang te vinden. Ook zijn er zijn vele (sport) verenigingen waar u naar hartenlust vrije tijd kunnen doorbrengen.

Gaat u liever naar buiten in uw vrije tijd, bijvoorbeeld wandelen, fietsen of zwemmen? Op loopafstand ligt de Toolenburgerplas, volop ruimte voor buitenrecreatie. Aan de rand van de plas is er tevens gelegenheid voor een heerlijk drankje of hapje op een terras aan het water.

Heeft u interesse? Kijkt u dan voor de uitgebreide informatie op de site van het project en neem bij vragen gerust contact met ons op.

Kenmerken

Inhoud
710 m3
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
175 m2

Garage

Soorten
Aangebouwd steen
Capaciteit
1

Installatie

De Hypotheekshop
Kan ik deze woning betalen?
Klik hier om een afspraak te maken met een onafhankelijke hypotheekadviseur
Mooijekind-Vleut-Makelaars-Vestiging-Haarlem-Wendela-Klusman

Geïnteresseerd? Neem contact op

Wendela Klusman

023 - 542 02 44 06 - 12 16 47 67 Mail Wendela Klusman
Deel via WhatsApp