De Brouwerskolk 0ong

2051 ED, OVERVEEN

Verkocht

Meer informatie beschikbaar
Afbeelding
Dit object is verkocht of verhuurd, hierdoor is er geen verdere media beschikbaar.
Terug

Beschrijving

HOME Met het plan ‘De Brouwerskolk fase II’ start wederom een prachtig project op een unieke locatie aan de rand van Overveen. In fase I zijn in het voormalige kantoor ‘Publieke Werken’ van de gemeente Bloemendaal 6 luxe woningen gerealiseerd met respect voor de historie van het pand en de...

Volledige beschrijving

HOME
Met het plan ‘De Brouwerskolk fase II’ start wederom een prachtig project op een unieke locatie aan de rand van Overveen. In fase I zijn in het voormalige kantoor ‘Publieke Werken’ van de gemeente Bloemendaal 6 luxe woningen gerealiseerd met respect voor de historie van het pand en de omgeving. Fase II bestaat uit de realisatie van 4 nieuwbouw woningen gelegen naast de herontwikkeling ‘Publieke Werken’. De karakteristieke geveldetails en slanke gootconstructie in combinatie met de rijke beleving van een deels verdiepte begane grondvloer en een prachtig hoog plafond, zorgen voor een unieke authentieke sfeer. En dat op slechts 10 minuten fietsen van het centrum van Haarlem en het strand!

HET PLAN
Aan de Brouwerskolk te Bloemendaal worden 4 luxueuze nieuwbouw woningen gerealiseerd. De woningen komen naast het in fase I tot woningen getransformeerde pand van Publieke Werken te staan. De vier statige nieuwbouw woningen liggen midden in het bos en duingebied en tegelijkertijd op fietsafstand van het centrum van Haarlem.
De woningen hebben afmetingen van 181m2 tot 192m2. De kavels zijn eveneens ruim bemeten; De woningen hebben een kaveloppervlak van respectievelijk ca. 276m2 tot 600m2. Met 5 slaapkamers, 2 badkamers, aparte toiletruimtes en een ruime eetkeuken wordt de basis gelegd voor ruime en luxe leef-woningen. De woningen hebben een plafondhoogte van ca. 260cm en ter plaatse van het verdiepte deel in de begane grondvloer zelfs 320cm.
De Brouwerskolk wordt bereikt via een gezamenlijke oprijlaan en voorerf dat deels als tuin wordt aangelegd en deels bestaat uit rijke natuur. Iedere woning, met de achtergevel op het west gericht, beschikt over een eigen achtertuin met berging en parkeerplaats.

EIGENSCHAPPEN WONINGEN
Woning 1
Kaveloppervlakte: ca. 600m2
Woonoppervlakte (GO): ca. 181m2
Begane grond: plafondhoogte ca. 260cm, verdiepte deel 320cm
Badkamers: 2
Slaapkamers: 5
Privé parkeerplaats(en): 2 (waarvan 1 carport)
Zeer ruime tuin: west georiënteerd

Kenmerken

Liggingen
Aan bosrand, Vrij uitzicht, Beschutte ligging, In bosrijke omgeving
Inhoud
710 m3
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
181 m2

Installatie

Soorten verwarming
Vloerverwarming geheel, Warmtepomp
De Hypotheekshop
Kan ik deze woning betalen?
Klik hier om een afspraak te maken met een onafhankelijke hypotheekadviseur
Mooijekind-Vleut-Ellen-Franken-Makelaar-Nieuwbouw

Geïnteresseerd? Neem contact op

Ellen Franken

023 - 542 02 44 06 - 22 16 13 01 Mail Ellen Franken
Deel via WhatsApp