De Laaghoog-kap 0ong

1991 AC, VELSERBROEK

Vraagprijs € 590.000,- v.o.n.

Terug

Beschrijving

WONEN IN DE LOMMERLIJKE HOVEN VAN DE NIEUW TE BOUWEN WIJK “HOFGEEST-BUITEN” AAN DE RAND VAN DE BEBOUWDE KOM VAN VELSERBROEK De Laaghoog-kap is vanaf de straatzijde een charmante woning om te zien, kenmerkend door zijn lage kap aan de voorzijde. Door de woning zijn ruimte te geven is aan...

Volledige beschrijving

WONEN IN DE LOMMERLIJKE HOVEN VAN DE NIEUW TE BOUWEN WIJK “HOFGEEST-BUITEN” AAN DE RAND VAN DE BEBOUWDE KOM VAN VELSERBROEK

De Laaghoog-kap is vanaf de straatzijde een charmante woning om te zien, kenmerkend door zijn lage kap aan de voorzijde. Door de woning zijn ruimte te geven is aan de achterzijde de kap hoog ontworpen. De achterzijde van de woning grenst met de eigen tuin aan het binnenhof.

Kenmerken bouwnummer 192:
* Woonoppervlakte circa 128 m2
* Aantal slaapkamers: 3 + vrij indeelbare zolder
* Een uitbouw van 2 of 3 meter is mogelijk (een meerwerkoptie voor uitbouw van 2 meter is reeds voorzien).
* Parkeren: parkeren in achterliggend mandelig gebied
*Bekijk de plattegrond van deze woning bij downloads – verkooptekeningen www.hofgeestbuiten.nl
* Servicekosten van het mandelig terrein zijn ca. € 46,73 p.m.
* Warmtepomp onderhoudscontract ca. € 30,- p.m. (mogelijkheid tot eenmalige afkoop of sluiten van een huur/lease-contract)
* Incl. (standaard) badkamer en toilet

LET OP: Vanwege de voortgang van de bouw zijn de volgende meerwerkopties gekozen welke verplicht zijn af te nemen:
– Een uitbouw op de begane grond van circa 2 meter € 41.800,-
– Beide gevelkozijnen in de achtergevel worden vervangen voor één breed kozijn met openslaande deuren € 2.200.-

Hofgeest Buiten: groen en landelijk wonen in Velserbroek
Rustig en landelijk wonen in een omgeving waar het buitenleven centraal staat. Dat is wat Hofgeest Buiten u biedt. Deze groene, moderne en duurzame buurt wordt een mooie en bijzondere plek om te wonen. Een plek waar iedereen zich thuis voelt.

Hier groeit iets moois
Aan de noordwestzijde van Velserbroek verschijnt de komende jaren een groene en ruim opgezette nieuwe buurt. Hofgeest ligt aan de Hofgeesterweg en Broekeroog, bij het groen van de Biezen en Spaarnwoude. In Hofgeest Buiten komen verschillende huizen in verkoop; eengezinswoningen (rij- en hoekwoningen), twee-onder-een-kap woningen en vrijstaande woningen met veelal meer dan 15 meter groen voor de deur. In het ontwerp van de buurt en de woningen is er veel aandacht voor de kwaliteit van wonen en duurzaamheid. De woningen zijn energiezuinig en beschikken over een warmtepomp en waar nodig zonnepanelen voor de energieopwekking.

Het buitenleven staat centraal, en dat voelt u. De ruime tuinen, veel openbaar groen rondom de huizen en zo min mogelijk auto’s in het directe straatbeeld, maken dat u tot rust komt. De gebiedseigen boomsoorten hebben een aantrekkingskracht voor vogels en insecten, waardoor u het leven voelt in deze groene buurt. Kinderen spelen op natuurlijke speelplaatsen, waarbij er naar hartelust kan worden geklommen, geklauterd, ontdekt en avonturen beleefd.

Groen en landelijk wonen in Velserbroek
Rijdt u Hofgeest Buiten tegemoet, dan ziet u puntige daken rijzen uit het groene landschap. Als u vervolgens de buurt inrijdt, is het straatbeeld rustig, dorps en groen met opvallend weinig auto’s. Natuurlijke speelplekken, veel groen en de woonhofjes maken het dorpse straatbeeld af en u weet: hier kom ik thuis.

De omgeving van Hofgeest Buiten
Hofgeest Buiten ligt vlakbij recreatiegebied Spaarnwoude, een prachtig gebied om te wandelen of te fietsen. Op zoek naar ander vertier? Door de directe aansluitingen op de N208 en A9 staat u binnen een half uur in Haarlem of Amsterdam. Scholen, supermarkten, openbaar vervoer en sportgelegenheden liggen op loopafstand. De omgeving van Hofgeest Buiten laat niets te wensen over.

Kenmerken

Inhoud
384 m3
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
128 m2
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Installatie

De Hypotheekshop
Kan ik deze woning betalen?
Klik hier om een afspraak te maken met een onafhankelijke hypotheekadviseur
Mooijekind-Vleut-Ellen-Franken-Makelaar-Nieuwbouw

Geïnteresseerd? Neem contact op

Ellen Franken

023 - 542 02 44 06 - 22 16 13 01 Mail Ellen Franken
Deel via WhatsApp