Hof van Spartaan

1061 MA Amsterdam

Terug

Beschrijving

Waar ooit de voetbalvelden lagen, ligt nu de nieuwe, bijzondere woonbuurt Laan van Spartaan. Een buurt waarin wonen, werken, culturele en maatschappelijke voorzieningen, zorg en sport met elkaar worden gecombineerd. Laan van Spartaan wordt gefaseerd ontwikkeld en telt straks ruim 1000 woningen. Laan van Spartaan is goed bereikbaar. Het nieuwbouwplan ligt maar nét buiten de […]

Volledige beschrijving

Waar ooit de voetbalvelden lagen, ligt nu de nieuwe, bijzondere woonbuurt Laan van Spartaan. Een buurt waarin wonen, werken, culturele en maatschappelijke voorzieningen, zorg en sport met elkaar worden gecombineerd.
Laan van Spartaan wordt gefaseerd ontwikkeld en telt straks ruim 1000 woningen.

Laan van Spartaan is goed bereikbaar. Het nieuwbouwplan ligt maar nét buiten de Ringweg A10 en dus vlakbij de binnenstad van Amsterdam. Met de fiets of de tram ben je in 10 minuten op de Dam. Ook kun je vanaf de Erasmusgracht met een sloepje naar het centrum varen!

Via je ‘eigen’ afslag zit je direct op de weg of rijd je je buurt binnen. Parkeren kan in de parkeergarage onder het gebouw. Je hoeft dus nooit te zoeken naar een plekje en komt droog thuis! En omdat in Laan van Spartaan alleen bestemmingsverkeer komt, woon je er lekker veilig én rustig.
Het Hof van Spartaan bevat 21 eengezinswoningen variërend in grootte van 126m2 – 137 m2 met eigen dakterras! Alle woningen worden voorzien van luxe sanitair en tegelwerk, 6 kamers en een eigen parkeerplaats.

Woningtypes

Daphne Boere

Geïnteresseerd? Neem contact op

Daphne Boere

023 - 542 02 44 Mail Daphne Boere
Deel via WhatsApp

Op de kaart