Bellini Vijverpark

Haarlem

Terug

Beschrijving

PROJECT IN VOORBEREIDING: BELLINI VIJVERPARK Vijverpark wordt verder uitgebreid. In fase 6 van het project worden 36 nieuwe woningen gebouwd. Deze eengezinswoningen, appartementen, maisonnettes en studio’s komen in het appartementengebouw Bellini, vernoemd naar de Italiaanse componist Vincenzo Bellini. De woningen variëren tussen de 40m2 en 160m2. Het aantal woningen dat...

Volledige beschrijving

PROJECT IN VOORBEREIDING: BELLINI VIJVERPARK

Vijverpark wordt verder uitgebreid. In fase 6 van het project worden 36 nieuwe woningen gebouwd. Deze eengezinswoningen, appartementen, maisonnettes en studio’s komen in het appartementengebouw Bellini, vernoemd naar de Italiaanse componist Vincenzo Bellini. De woningen variëren tussen de 40m2 en 160m2.

Het aantal woningen dat in Bellini wordt gerealiseerd is als volgt:

2 studio’s met een woonoppervlakte van circa 40 tot 45 m2.
23 appartementen met een woonoppervlakte van circa 45 tot 115 m2.
8 maisonnettes met een woonoppervlakte van 75 tot 115 m2.
3 eengezinswoningen met een woonoppervlakte van 140 tot 160 m2.

Vijverpark is goed bereikbaar vanaf het centrum van Haarlem en heeft prima ov-verbindingen met de stad en de omliggende gemeenten. Bellini komt aan de noordoostkant van Vijverpark, aan de Schipholweg, op net geen 10 minuten fietsen van het centrum van Haarlem. Met de auto ben je zo op het strand van Zandvoort of Bloemendaal. Ook Amsterdam en Schiphol zijn binnen een half uur te bereiken.

Ben je geïnteresseerd in een woning in Vijverpark, meld je alvast aan als belangstellende op de projectwebsite en blijf op de hoogte!

Woningtypes

Mooijekind-Vleut-Ellen-Franken-Makelaar-Nieuwbouw

Geïnteresseerd? Neem contact op

Ellen Franken

023 - 542 02 44 06 - 22 16 13 01 Mail Ellen Franken
Deel via WhatsApp