Slachthuisdistrict

Haarlem

Terug

Beschrijving

BINNENKORT IN VERKOOP! 64 WONINGEN IN HET SLACHTHUISDISTRICT. OP DE HOOGTE BLIJVEN? MELD JE AAN VIA DE PROJECTWEBSITE! Eengezinswoningen, appartementen en studio’s in eerste fase De koopwoningen bestaan uit ruime eengezinswoningen, appartementen en studio’s in diverse varianten. Behalve aan het plein verrijzen deze woningen aan de stadskant en aan het...

Volledige beschrijving

BINNENKORT IN VERKOOP! 64 WONINGEN IN HET SLACHTHUISDISTRICT. OP DE HOOGTE BLIJVEN? MELD JE AAN VIA DE PROJECTWEBSITE!

Eengezinswoningen, appartementen en studio’s in eerste fase

De koopwoningen bestaan uit ruime eengezinswoningen, appartementen en studio’s in diverse varianten. Behalve aan het plein verrijzen deze woningen aan de stadskant en aan het water van de Gouwwetering. Uiteraard heb je veel vrijheid bij de indeling en afwerking van jouw toekomstige woning. Zo maak je jouw woondromen in het Slachthuisdistrict helemaal waar. De eerste fase, die bestaat uit 3 gebouwen, telt 64 woningen. De verwachting is dat deze woningen Q4 in verkoop gaan. De variatie is groot. Per gebouw zijn er verschillende woningtypen:

GEBOUW 3: STUDIO’S, APPARTEMENTEN EN EENGEZINSWONINGEN

Pleinlofts: studio’s en appartementen (1, 2 of 3 kamers, woonoppervlaktes van 42 tot 69 vierkante meter), inclusief badkamer. Bijna alle Pleinlofts zijn gelijkvloers, 2 zijn tweelaags.

Pleinwoningen (eengezinswoningen: 5 kamers, woonoppervlakte van 108 vierkante meter), inclusief badkamer. Geen tuin, wel een daktuin en een balkon aan de pleinzijde.

Stadslofts: studio’s en appartementen (1, 2 of 3 kamers, woonoppervlaktes van 42 tot 69 vierkante meter), inclusief badkamer.

GEBOUW 4: HERENHUIZEN AAN HET WATER

Herenhuizen (6 kamers, woonoppervlakte van 139 vierkante meter), inclusief badkamer. Met een tuin en een balkon nabij het water van de Gouwwetering.

GEBOUW 5: EENGEZINSWONINGEN EN APPARTEMENTEN, DEELS NABIJ HET WATER

Pleinwoningen (eengezinswoningen: 6 kamers, woonoppervlaktes van 143 vierkante meter), inclusief badkamer, werkkamer op de begane grond en woongedeelte vanaf de eerste verdieping.

Kadewoningen (6 kamers, woonoppervlaktes van 139 tot 159 vierkante meter), inclusief badkamer. Met een balkon met uitzicht over het water van de Gouwwetering. Deze woningen beginnen vanaf laag 1. Daaronder, op de begane grond, bevinden zich appartementen.

Kadelofts (3 kamers, woonoppervlaktes van 63 tot 67 vierkante meter), inclusief badkamer. Met een tuintje nabij het water.
De pleinwoningen en kadewoningen maken gezamenlijk gebruik van een binnentuin tussen de woonblokken, gelegen op de eerste woonlaag.

MEER WETEN? MELD JE AAN!

De prijzen van de woningen in fase 1 zijn nog niet bekend. Ook de exacte datum waarop de inschrijving begint, moet nog worden bepaald. Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over het Slachthuisdistrict? Meld je dan via de projectsite aan als belangstellende. Dan ontvang je vanzelf de nieuwsbrief vanuit het project.

Woningtypes

Mooijekind-Vleut-Ellen-Franken-Makelaar-Nieuwbouw

Geïnteresseerd? Neem contact op

Ellen Franken

023 - 542 02 44 06 - 22 16 13 01 Mail Ellen Franken
Deel via WhatsApp