Slottuin

2103 XM Heemstede

€ 450.000 - €550.000

Terug

Beschrijving

LET OP!! DE START VERKOOP IS 21 APRIL 2018 VAN 11.00 TOT 14.00 UUR OP LANDGOED HET OUDE SLOT De naam Slottuin refereert aan het naastgelegen kasteel Het Oude Slot. De idyllische sfeer van het prachtige landgoed komt terug in het project Slottuin. Groen is er straks volop. Een groot deel van de 40 woningen […]

Volledige beschrijving

LET OP!! DE START VERKOOP IS 21 APRIL 2018 VAN 11.00 TOT 14.00 UUR OP LANDGOED HET OUDE SLOT

De naam Slottuin refereert aan het naastgelegen kasteel Het Oude Slot. De idyllische sfeer van het prachtige landgoed komt terug in het project Slottuin. Groen is er straks volop. Een groot deel van de 40 woningen komt straks aan het water te liggen. Bovendien krijgen 18 woningen een breedte van maar liefst 5,7 meter zodat er alle ruimte is om lekker te leven. De overige woningen krijgen een royale breedte van 5,4 meter. De woonoppervlaktes van de woningen variëren van 115 m2 tot 134 m2.

Ook over de architectuur is goed nagedacht. Alle woningen krijgen in de gevel een bijzonder lijnenspel van ramen en kaders. Hierdoor ontstaat een afwisselend straatbeeld dat tegelijkertijd goed past in de buurt. Daarnaast krijgt elke woning zijn eigen unieke details.

Alle woningen zijn met het energielabel A ++++ zeer energiezuinig. Bovendien wordt de nieuwe wijk gasvrij. De energie die nodig is komt uit zonne-energie en warmte-koudeopslag.

Slottuin Heemstede ligt op vijf minuten fietsen van het centrum, met een divers winkelaanbod en veel gezellige restaurants. volop keuze. Nabij het Groenendaalse bos, de Waterleidingduinen en het strand. Met Haarlem en Leiden om de hoek ligt Heemstede lekker centraal tussen de grote steden. Maar ook Amsterdam is natuurlijk dichtbij. Schiphol ligt op slechts twintig minuten rijden.

* Duurzame en energiezuinige woningen door o.a. zonnepanelen en uitstekende isolatie
* Ruime parkeergelegenheid
* Volop voorzieningen en scholen in de buurt
* Nabij uitvalswegen zoals A4, A5, A9 en A10

Woningtypes

Daphne Boere

Geïnteresseerd? Neem contact op

Daphne Boere

023 - 542 02 44 Mail Daphne Boere
Deel via WhatsApp