Een nieuwbouw-huis gezien - En nu MKV

Een nieuwbouw-huis gezien: en nu?

Een nieuwbouw-huis gezien: en nu?

 

U hebt een leuk nieuwbouw-huis gezien: wat nu? De allereerste stap: u moet zich inschrijven.

Meestal gebeurt dat online, soms via het inleveren van een inschrijfformulier. U geeft uw personalia door, in sommige gevallen informatie over uw huidige woonsituatie en u geeft aan welke bouwnummers uw voorkeur heeft.

Bij de meeste nieuwbouwprojecten wordt geloot. Wordt u ingeloot? Gefeliciteerd! U krijgt een bouwnummer toegewezen en wordt uitgenodigd voor een optiegesprek met een van onze nieuwbouw-specialisten.

 

Het optiegesprek

Doel van het optiegesprek: u zoveel mogelijk over het project te vertellen zodat u straks goed geïnformeerd een keuze kunt maken.

Een hoop informatie te behappen dus. Alle stukken worden meteen met de afspraakbevestiging aan u doorgestuurd; zo heeft u even de tijd zich in te lezen. Daarna neemt u tijdens het gesprek alles samen met ons door.

Over het project in het algemeen en “uw” bouwnummer in het bijzonder.

De plattegronden, de technische specificaties, alle opties qua meer- en minderwerk, de planning, de buurt, de stad… Hoe zit het met supermarkten in de buurt? De busverbinding, kinderopvang voor nu en scholen voor straks? Maar ook: wie komen er nog meer wonen? En wat gebeurt er verder in de wijk? Zo heeft u het complete plaatje voor zich.

Verder kijken:

Nieuwbouw-huis gezien: en nu?

Wat is een optiegesprek?

Financiële plaatje

Voor het financiële plaatje schuift u snel aan bij een hypotheekadviseur. Soms al meteen op hetzelfde moment, soms kort erna. Dit kan uw eigen adviseur zijn, een adviseur betrokken via de projectontwikkelaar of onze ervaren in house hypotheekadviseur van De Hypotheekshop Haarlem Centrum.

Na het gesprek krijgt u een optie op het bouwnummer: uw huis wordt 1 week voor u gereserveerd. In die week heeft u alle tijd alle voors en tegens af te wegen, een kostenplaatje op te stellen en uiteindelijk een keuze te maken. Gaat u ervoor?

Download ons stappenplan op nieuwbouw!

Nieuwbouwprojecten
Foto: De Brecht
Nieuw-Vennep
De Brecht
130 - 145 m2
€ 554.900 - € 665.000 v.o.n.
Foto: Missiehuis Park
Driehuis NH
Missiehuis Park
71 - 236 m2
€ 480.000 - € 1.300.000 v.o.n.
Foto: Hazenleger
Zaandam
Hazenleger
111 - 144 m2
€ 559.500 - € 675.000 v.o.n.
Ons team in Nieuwbouw & Project Verhuur

Team Nieuwbouw & Project Verhuur

Contact

Stuur een e-mail

Bezichtiging plannen? Vraag stellen? Stuur een mail en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

U kunt ook direct mailen op