MKV-White-Paper--Alles-over-nieuwbouw-kopen-en-financieren

White Paper: Alles over nieuwbouw kopen en financieren!

White Paper: Alles over nieuwbouw kopen en financieren!

 

Een nieuw nieuwbouw-huis: wat een heerlijk vooruitzicht. Aan het einde van de dag thuiskomen in een duurzaam, future-proof huis, helemaal naar eigen zin. Maar hoe kom je daar?

 

De route naar uw nieuwe huis

U overweegt een nieuwbouw-huis: spannend! Een nieuwbouw-huis kopen werkt anders dan anders. Qua koopproces, denk aan alle bouwtekeningen, de technische specificaties, ruwbouwopties en het meer & minderwerk. En qua hypotheek, denk aan de koop & aannemingsovereenkomst, opschortende voorwaarden, bouwrente… Fijn om goed voorbereid op weg te gaan.

In dit White Paper zetten we eerst de voordelen van nieuwbouw en daarna het complete koopproces voor u op een rij. Stap voor stap van uw eerste optiegesprek via de hoerabrief naar de definitieve oplevering van uw nieuwe huis. In een gevisualiseerde tijdlijn, in tekst en video. Zo kunt u een zorgvuldige keuze voor nieuwbouw maken. En weet u precies wat u straks kunt verwachten. Veel succes!

Vraag uw White Paper aan:

Naam(Vereist)
Uw naam
Uw e-mailadres:
Nieuws in uw inbox?
Nieuws in uw inbox?
Even uw aandacht voor uw privacy: ons privacy statement vindt u in de footer van onze website. We verwerken uw gegevens conform geldende richtlijnen. Geeft u daarvoor uw toestemming?(Vereist)
Even uw aandacht voor uw privacy: ons privacy statement vindt u in de footer van onze website. We verwerken uw gegevens conform geldende richtlijnen. Geeft u daarvoor uw toestemming?

Nieuwbouwprojecten
Foto: De Fruitboerderij
Hoofddorp
De Fruitboerderij
158 - 208 m2
€ 699.500 - € 1.099.500 v.o.n.
Foto: Hazenleger
Zaandam
Hazenleger
111 - 144 m2
€ 540.000 - € 680.000 v.o.n.
Ons team in Nieuwbouw & projectmatig Verhuur

Team Nieuwbouw & projectmatig Verhuur

Contact

Stuur een e-mail

Bezichtiging plannen? Vraag stellen? Stuur een mail en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

U kunt ook direct mailen op