Langendijkstraat

Haarlem

€ 800.000 - €800.000 v.o.n.

Terug

Beschrijving

BINNENKORT IN VERKOOP! Twee duurzame en karakteristieke herenhuizen worden gebouwd in de rustige Langendijkstraat in het geliefde Garenkokerskwartier in Haarlem. De ideale plek tussen de historische binnenstad en het strand en de duinen van Bloemendaal. TWEE HERENHUIZEN De duurzame woningen krijgen een luxe en karakteristieke uitstraling met hoge plafonds, grote...

Volledige beschrijving

BINNENKORT IN VERKOOP!

Twee duurzame en karakteristieke herenhuizen worden gebouwd in de rustige Langendijkstraat in het geliefde Garenkokerskwartier in Haarlem. De ideale plek tussen de historische binnenstad en het strand en de duinen van Bloemendaal.

TWEE HERENHUIZEN
De duurzame woningen krijgen een luxe en karakteristieke uitstraling met hoge plafonds, grote raampartijen, houten kozijnen en een chique voorgevel. De grootte van de herenhuizen is ca. 128m2 inclusief atelierruimte op de begane grond welke is in te richten als werkruimte of hobbyruimte. De woningen bestaan uit 3 verdiepingen en de achtertuin ligt op het noordoosten.

TOPLOCATIE TUSSEN STAD EN STRAND
Het Garenkokerskwartier is bij uitstek een van de leukste plekken van Haarlem om te wonen! De Langendijkstraat is een rustig straatje tussen de Zijlweg en de Brouwerskade. Via de Zijlbrug over de Zijlsingel loop je binnen enkele minuten het gezellige centrum van Haarlem in met al haar hippe lunchspots, restaurants, leuke koffietentjes en musea. Op zaterdag is de markt op de Grote Markt een aanrader voor heerlijke verse boodschappen maar ook supermarkten bevinden zich direct in de buurt. Het NS-station en de busverbinding richting Amsterdam CS, de Zuidas en Den Haag liggen op loopafstand en ook het strand en de duinen van Bloemendaal zijn gemakkelijk te bereiken voor een sportieve ochtend of lekker uitwaaien met de hond en kinderen. Kortom is dit een perfecte locatie om te wonen!

ALGEMEEN:
– Koopsom vanaf € 800.000,= v.o.n.
– Woonoppervlakte ca. 128m2
– Atelierruimte
– 3 verdiepingen
– Luxe uitstraling
– Duurzaam wonen (o.a. voorzien van een warmtepomp en bijzonder goed geïsoleerd)
– Achtertuin op het noordoosten
– Meer-/minderwerk mogelijk in overleg

Meer weten? Neem gerust contact op met ons nieuwbouwteam via 023 – 542 02 44.

Woningtypes

Langendijkstraat

Langendijkstraat
128 M2
€800.000 - €800.000 v.o.n.
2 woningen
Langendijkstraat 17 2
128 M2 kamers
Vraagprijs € 800.000,- v.o.n.
Langendijkstraat 15 1
128 M2 kamers
Vraagprijs € 800.000,- v.o.n.
Mooijekind-Vleut-Ellen-Franken-Makelaar-Nieuwbouw

Geïnteresseerd? Neem contact op

Ellen Franken

023 - 542 02 44 06 - 22 16 13 01 Mail Ellen Franken
Deel via WhatsApp

Op de kaart