Over nieuwbouw

Nieuwbouwwoningen

 

Er wordt de komende jaren veel gebouwd in onze regio. Als NVM nieuwbouwspecialist hebben we een mooie staat van dienst in de begeleiding van nieuwbouw. Hadden als eerste in de regio een aparte nieuwbouwafdeling met specialisten die u begeleiden bij het soms best complexe proces van nieuwbouw.

Nieuwe projecten direct in uw inbox?

Meld u aan voor onze updates

 

Samenwerking met opdrachtgevers

Bij nieuwbouw werken wij in opdracht van de projectontwikkelaar die de woningen realiseert. Vanwege onze kennis en ervaring zitten we vaak al vroeg in het ontwikkelproces aan tafel. Zodoende weten wij ook snel wat er gaat gebeuren.

Voor elk nieuw project verzorgen wij samen met de opdrachtgever diverse presentaties. Dat kan bij ons op kantoor, maar ook tijdens open avonden. Met ‘artist impressions’, brochures, maquettes en computeranimaties geven we een compleet en heel realistisch beeld van de bouw, de omgeving, de huizen, etc.

We geven alle informatie met betrekking tot financieringsmogelijkheden, start verkoop, oplevering en mogelijkheden tot meer- of minderwerk. Zo kunt u, terwijl er nog geen steen is gelegd, toch een weloverwogen keuze maken.

 

In ons Makelaars ABC geeft Kim een compleet stappenplan voor het kopen van een nieuwbouw-huis. En Ben van De Hypotheekshop Haarlem Centrum vertelt alles over het financieren ervan.

 

Wees op tijd!

Nieuwbouwwoningen zijn immens populair! Mocht u in een project geïnteresseerd zijn, zorg dan dat u op tijd bent voor de start van de verkoop. Wilt u als eerste op de hoogte zijn van nieuwe projecten? Neem contact op met onze nieuwbouwafdeling! Zij lichten u dan direct in zodra een kans zich voordoet. U kunt zich via deze link ook inschrijven voor onze nieuwbouw-updates!

 

Tip: maak tijdig een financieel plan. We helpen u er, desgewenst samen met de onafhankelijke adviseurs van De Hypotheekshop, graag mee.

Heeft u interesse in nieuwbouw? Voor al uw vragen of het maken van een afspraak belt u:

Nieuwbouw-Team-Mooijekind-Vleut-2019

Nieuwbouw & Projectverhuur

023 - 542 02 44

Vraag uw stappenplan aan:

Uw naam(Vereist)
Uw e-mailadres:
Nieuws in uw inbox?
Nieuws in uw inbox?

Nieuwbouwprojecten
Foto: Cornelishoeve
Nieuw-Vennep
Cornelishoeve
Bekijk
136 - 241 m2
€ 730.000 - € 1.350.000 v.o.n.
Ons team in Nieuwbouw & Projectverhuur

Team Nieuwbouw & Projectverhuur

Contact

Stuur een e-mail

Bezichtiging plannen? Vraag stellen? Stuur een mail en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

U kunt ook direct mailen op