Wonen-in-Haarlem

Onze vestiging in Haarlem

Ons kantoor in Haarlem

 

Haarlem is één van de mooiste, leukste en gezelligste steden van Nederland. Wij weten alles van Haarlem, zijn er zelf geboren. Zowel ons bedrijf, als de meeste van onze medewerkers.
Mooijekind Vleut Makelaars is als full-service makelaarskantoor al jaren een vertrouwde naam in Haarlem en omstreken. Onze makelaars hebben ieder een specialisme ontwikkeld. Handig: het betekent extra kennis en extra ervaring voor u.

 

Verhuiswensen? We bespreken ze graag met u. Maak een vrijblijvende afspraak via 023 – 542 02 44 of stuur ons direct een e-mail.

 

Openingstijden:

Ons kantoor is maandag tot en met vrijdag open van 8:30 uur tot 17:30 uur. Op zaterdagen is ons kantoor geopend van 10:00 uur tot 16:00 uur ‘s middags. Via onze chatfunctie kunt u ook ‘s avonds en op zondagen contact met ons opnemen!

 

Ons Haarlem-team

Fijn om gezicht bij iemand te hebben: op deze pagina staan al onze medewerkers! Daar vindt u ook de contactgegevens van uw makelaar of taxateur.

Mooijekind-Vleut-Team-Haarlem

Contact met ons team in Haarlem? Bel of mail:

Haarlem

023 - 542 02 44 Mail Haarlem

Wat wij voor u kunnen betekenen:

Huizen in Haarlem
Foto: Korte Spaarne 9
HAARLEM
Korte Spaarne 9
Woonhuis 100 M2, 4 kamers
Vraagprijs € 995.000,- k.k.
1 dag
Foto: Spaarne 95
HAARLEM
Spaarne 95
Appartement 44 M2, 2 kamers
Vraagprijs € 295.000,- k.k.

DOSSIER DUURZAAM | De energietransitie wordt flink aangejaagd: vanaf 2026 is een (hybride) warmtepomp verplicht. Begint u nu met het verduurzamen van uw huis, dan plukt u meteen de vruchten van een lagere energierekening en bent u helemaal klaar voor de groene toekomst. Hoe maakt u van uw huis met energielabel F een energiezuinig(er) huis? In dit hoofdstuk van Dossier Duurzaam zetten we drie stappen voor op een rij. Link in bio!

#dossierduurzaam #verduurzamen #energietranstitie #energielabel #warmtepomp #makelaar #mooijekindvleut #duurzaam
...

9 0
Ons team in Haarlem

Team Haarlem

Contact

Stuur een e-mail

Bezichtiging plannen? Vraag stellen? Stuur een mail en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

U kunt ook direct mailen op