Wonen-in-Haarlem

Onze vestiging in Haarlem

Ons kantoor in Haarlem

 

Haarlem is één van de mooiste, leukste en gezelligste steden van Nederland. Wij weten alles van Haarlem, zijn er zelf geboren. Zowel ons bedrijf, als de meeste van onze medewerkers.
Mooijekind Vleut Makelaars is als full-service makelaarskantoor al jaren een vertrouwde naam in Haarlem en omstreken. Onze makelaars hebben ieder een specialisme ontwikkeld. Handig: het betekent extra kennis en extra ervaring voor u.

 

Verhuiswensen? We bespreken ze graag met u. Maak een vrijblijvende afspraak via 023 – 542 02 44 of stuur ons direct een e-mail.

 

Openingstijden:

Ons kantoor is maandag tot en met vrijdag open van 8:30 uur tot 17:30 uur. Op zaterdagen is ons kantoor geopend van 10:00 uur tot 16:00 uur ’s middags. Via onze chatfunctie kunt u ook ’s avonds en op zondagen contact met ons opnemen!

 

Ons Haarlem-team

Fijn om gezicht bij iemand te hebben: op deze pagina staan al onze medewerkers! Daar vindt u ook de contactgegevens van uw makelaar of taxateur.

Mooijekind-Vleut-Team-Haarlem

Contact met ons team in Haarlem? Bel of mail:

Haarlem

023 - 542 02 44 Mail Haarlem

Wat wij voor u kunnen betekenen:

Huizen in Haarlem
Nieuw
Foto: Olmenstraat 24zwart
HAARLEM
Olmenstraat 24zwart
Appartement 63 M2, 3 kamers
Vraagprijs € 350.000,- k.k.
5 dagen
A Foto: Kazerneplein 49
HAARLEM
Kazerneplein 49
Appartement 161 M2, 3 kamers
Vraagprijs € 850.000,- k.k.

VOGELPARK - HEEMSTEDE | Het perfecte gezinshuis in sfeervolle jaren ‘30 stijl. Helemaal geïsoleerd, liefdevol onderhouden en groot met 5 slaapkamers & 2 badkamers. En een lekkere achtertuin met altijd een plekje in de zon. Grenzend aan het water: bootje varen in de zomer, schaatsen in de winter! Heerlijk wonen en opgroeien in kindvriendelijk Vogelpark: kids spelen veilig op straat, scholen en station zijn op loopafstand, Heemstede centrum op 3 min. fietsen. Link in bio. Meer info? Bel Femke: 023 - 800 02 00.

Reigerlaan 10 in Heemstede
€ 750.000,- k.k.
...

16 2

MAKELAARS ABC | Drie dagen bedenktijd? Wat is dat? En wat mag je dan bedenken? Kim legt uit! Bekijk ons complete Makelaars ABC op onze site. Link in bio! #faq #makelaarsabc #notaris #huiskopen #huisverkopen #veelgesteldevragen ...

10 0
Ons team in Haarlem

Team Haarlem

Contact

Stuur een e-mail

Bezichtiging plannen? Vraag stellen? Stuur een mail en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

U kunt ook direct mailen op