Stap 1: Goed voorbereid

U wilt een huis kopen. Wat zoekt u precies? Wat is belangrijk? Ruimte, oud, nieuw, groen, centrum? Graag horen we uitgebreid wat u wilt, kunt, moet. Wellicht hebben we meteen een buitenkans voor u. Een huis dat nog niet officieel op de markt is, maar waarvan wij, als grootste aankoopmakelaar van Nederland, al weten dat het in de verkoop komt. Soms kan het heel snel gaan. 

Fijn om van meet af aan uw financiële ruimte te kennen. Als u dat wilt stellen wij u voor aan een collega van De Hypotheekshop.

Ga naar volgende stap

Stap 2: Pro-actief aan de slag

En dan komt er een prachtig huis in de verkoop. Een die precies bij u past. Wij zien het als eerste. Zelfs voordat het op Funda komt. Dat geeft u een voorsprong. Want het gaat snel in onze regio. We mailen u direct elke nieuwste woning in uw zoekcategorie. En zodra we die buitenkans voor u ontdekken, weet u het als eerste!

We zijn pro-actief. We kennen veel mensen en hun huizen. Mensen die misschien nog niet direct aan verhuizen hadden gedacht. Maar als we nou zo’n leuke koper als u kunnen voorstellen?

Ga naar volgende stap

Stap 3: Samen kijken

“Ja! Dát huis!” U ziet uzelf er al wonen. Wij ook, maar dan met andere ogen. Is het een goed huis? Bouwkundig, lokatietechnisch? En wat is de reële marktwaarde? We onderzoeken en beoordelen alle bouwkundige, financiële en juridische aspecten van de woning. Vinden we het niets, dan zeggen we dat ook. Want we willen dat u duurzaam gelukkig bent in uw huis. 

Ga naar volgende stap

Stap 4: Bieden en onderhandelen.

Het zit goed: we gaan ervoor! Onderhandelen, bieden op z’n scherpst: onze specialiteit. Uw belang staat voorop en omdat we samen alles zo goed hebben doorgenomen, kunnen we snel schakelen met de verkopende partij.

Ga naar volgende stap

Stap 5: De aankoop en overdracht

Het is gelukt; we zijn het met de verkopende partij eens over de prijs en de leveringsvoorwaarden. Dus wordt er een koopovereenkomst gesloten. De notaris moet geregeld, de woninginspectie, enz.; we begeleiden u intensief bij elke stap. Zo zijn we de grootste aankoopmakelaar van Nederland geworden. En krijgen we heel veel positieve beoordelingen op Funda.

Afspraak maken

Nieuwsgierig?


Neem contact op met

Kim

Kim van den Burg

023 - 542 02 44

Mail Kim