huis kopen
Kopen in 5 stappen

Onze aankoopmakelaar gaat voor uw droomhuis!

 

U speelt met het idee een huis te kopen. Binnen ons team hebben wij makelaars met aankoopbegeleiding als expertise. Want bij het kopen van een huis komt meer kijken dan scrollen op Funda. Onze aankoopmakelaars hebben een sterk netwerk, hebben stevige kennis van de markt en zijn scherpe onderhandelaars. Zo zien wij uw droomwoning als eerste, weten wij precies wat de marktwaarde is en zijn we er als eerste bij om een goede deal te sluiten.

 

1

Stap 1: Goed voorbereid

Allereerst willen wij weten wat u beweegt: waarom wilt u verhuizen? Vervolgens brengen wij in kaart wat uw wensen zijn. Ruimte, oud, nieuw, groen, centrum? Nu meteen, over een tijdje? En we kijken naar de toekomst: wat kan er gebeuren? Wellicht hebben we meteen een buitenkans voor u. Een huis dat nog niet officieel op de markt is, maar waarvan wij al weten dat het in de verkoop komt. Misschien verrassen we u, met een woning in een buurt waar u nog niet aan gedacht had.

We werken altijd vanuit een grondig financieel plan. Dat geeft een voorsprong bij het bieden en maakt ons sterker in de uiteindelijke onderhandelingen. Ook prettig voor u, weten waar uw mogelijkheden liggen. Onze collega’s van De Hypotheekshop staan voor u klaar om uw financiële ruimte in kaart te brengen. En onze verkoopmakelaars staan klaar om aan- en verkoop optimaal op elkaar aan te laten sluiten. Overal is aan gedacht: dat geeft rust.

 

2

Stap 2: Pro-actief aan de slag

En dan komt er een prachtig huis in de verkoop. Een die precies bij u past. Wij zien het als eerste. Zelfs voordat het op Funda komt. Het gaat snel in onze regio dus zitten we er bovenop, houden we nauw contact met ons netwerk.

We zijn pro-actief. We kennen veel mensen en hun huizen. Mensen die misschien nog twijfelen over verhuizen. Maar als we nou zo’n leuke koper als u kunnen voorstellen?

 

3

Stap 3: Samen kijken

“Ja! Dát huis!” U ziet uzelf er al wonen. Wij ook, maar dan met de ogen van een specialist. Hoe is de bouwkundige staat? Hoe beweegt de markt in deze buurt? Wat is de reële marktwaarde? Wat brengt de toekomst? We kijken naar de cijfers, luisteren naar ons instinct, bouwen op onze expertise. We onderzoeken en beoordelen alle bouwkundige, financiële en juridische aspecten van de woning. Vinden we het niets, dan zeggen we dat ook. Want we willen dat u duurzaam gelukkig bent in uw huis.

4

Stap 4: Bieden en onderhandelen

Het zit goed: we gaan ervoor! Onderhandelen, bieden op z’n scherpst: onze specialiteit. We hoeven niet te wachten op een afspraak bij de bank volgende week; de financiering is een formaliteit dus we kunnen meteen schakelen. We hebben momentum! Een mooie garantie voor de verkopende partij, zo’n stevige koper. Zo heeft u een streepje voor. U betaalt niet te veel, we zetten in op optimale leveringsvoorwaarden.

5

Stap 5: De aankoop en overdracht

We hebben resultaat! We zijn het met de verkopende partij eens over de prijs en de leveringsvoorwaarden. Dus wordt er een koopovereenkomst gesloten. De notaris moet geregeld, de woninginspectie, enz. We begeleiden u intensief bij elke stap. Huis gekocht? We houden contact! Misschien heeft u nog vragen, of wilt u even napraten. Wij staan nog altijd voor u klaar. Zo zijn we de grootste aankoopmakelaar van Nederland geworden. En krijgen we heel veel positieve beoordelingen op Funda.

 

Nieuwsgierig? Neem contact op met één van onze vestigingen

Amsterdam

020 - 800 23 83 Mail vestiging Amsterdam

Haarlem

023 - 542 02 44 Mail vestiging Haarlem

Haarlemmermeer

023 - 303 34 84 Mail vestiging Haarlemmermeer

Heemstede-Aerdenhout

023 - 800 02 00 Mail vestiging Heemstede-Aerdenhout

Onze teams

  • Amsterdam

  • Haarlem

  • Haarlemmermeer

  • Heemstede-Aerdenhout

Vestiging Amsterdam

Contact

Vestiging Haarlem

Contact

Vestiging Haarlemmermeer

Contact

Vestiging Heemstede-Aerdenhout

Contact

Nieuw in verkoop

Stuur een e-mail

Bezichtiging plannen? Vraag stellen? Stuur een mail en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

U kunt ook direct mailen op