Projectontwikkeling

Op de hoogte zijn en blijven?

Projectontwikkeling

 

Nieuwbouw speelt al jaren een centrale rol in onze ambities. Ons kantoor was dan ook de eerste in de regio met een aparte, gespecialiseerde afdeling nieuwbouw. Ons team bestaat naast onze  gespecialiseerde nieuwbouw-makelaars, ook uit een gespecialiseerd binnendienst-team en onze Woningmarkt Consulent, Menno Mönch. Menno was en is betrokken bij veel nieuwbouwprojecten in de Metropoolregio Amsterdam. Niet alleen qua verkoop en verhuur is hij vaak leading, ook doen ontwikkelaars vaak een beroep op Menno in het (strategische) voortraject.

 

Gespecialiseerde sparringpartners

Het is van belang dat uw project snel en volgens de beste voorwaarden wordt verkocht of verhuurd. Om die kans te vergroten, zoeken projectontwikkelaars steeds vaker een gespecialiseerde sparringpartner die in een vroeg stadium aan tafel komt. Onze vier decennia ervaring, grondige en onderbouwde kennis van de markt, zorgt voor een stevig fundament onder de uiteindelijke strategie.

Bekijk hier de nieuwbouwprojecten die wij eerder met succes begeleidden

 

Voorkennis voor u

Zijn de plannen van uw nieuwbouwproject al rond? Ook dan kunnen we de verkoop en/of verhuur begeleiden. Wij hanteren een multimediale, proactieve marktbenadering. De medewerkers van onze vestigingen in Amsterdam, Haarlem, Haarlemmermeer en Heemstede-Aerdenhout beheersen hun vak. We zijn al vroeg in het voortraject nadrukkelijk met onze uitingen en presentaties aanwezig, hebben een zorgvuldig opgebouwd bestand aan nieuwbouw-geïnteresseerden. Zo heeft u al vóór de eerste paal is geslagen een beeld van het succes van het project.

Bekijk hier de nieuwbouwprojecten die nu in verkoop zijn

 

Presentatie

Wij stellen alles in het werk om de potentiële kopers een helder beeld te geven van de plannen. Naast aansprekende voorverkoopbijeenkomsten, maken wij gebruik van innovatieve presentatietechnieken. Niet alleen om het uiterlijk van de toekomstige woning zo goed mogelijk in beeld te brengen, maar ook het interieur en de mogelijkheden die dit voor de cliënt biedt. Uiteraard werken wij hierin nauw samen met onze opdrachtgever. En adviseren wij desgewenst in het ontwikkelen van aansprekende marketingtools.

Onze kerneigenschappen op een rijtje:

 • Gespecialiseerd nieuwbouwteam
 • Gedreven, ervaren makelaars
 • Onderscheidende strategie
 • Media- en promotieplan
 • Decennia ervaring met nieuwbouw
 • Innovatieve presentatietechnieken
 • Omvangrijke actieradius met kantoren
  in Amsterdam, Haarlem, Haarlemmermeer
  en Heemstede-Aerdenhout
 • Ideale sparringpartner
 • Grondige regionale marktkennis
 • Uitgebreid netwerk en klantendatabase

Kortom, de nieuwbouwmakelaar waar u op kunt bouwen. Neem contact op met Menno Mönch via 023 – 542 02 44 of stuur hem direct een e-mail.

 

Kennismaken? Bel gerust of stuur een mail naar:

Ons team in Nieuwbouw & Projectverhuur

Team Nieuwbouw & Projectverhuur

Contact

Stuur een e-mail

Bezichtiging plannen? Vraag stellen? Stuur een mail en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

U kunt ook direct mailen op