Woontips: onze top 7 interieur-blogs

Woontips: onze top 7 interieur-blogs

Ontvang woonnieuws direct in uw inbox

Woontips: onze top 7 interieur-blogs

 

Woon-Tips-Label-Klein

De ingrediënten voor een fijn interieur-blog? De nieuwste trends, interieurfoto’s, verzamel-lijstjes, how-to’s, en interviews! Voor dit woonblog-lijstje gaan we internationaal: onze top-7 voor Engelstalige blog-sites vol internationaleinterieurinspiratie…

 

Apartment Therapy

Apartment-Therapy-Interieur-Blog-Woontip

Interieurs van over de hele wereld, DIY-projecten, trends, opruimtips: Apartment Therapy is een van de bekendste, grootste internationale blogsites over wonen van nu en huishouden in de brede zin van het woord.

Bekijk Apartment Therapy hier


Design Milk

Design-Milk-Interieur-Blog-Woontip

Architectuur, kunst, interieurtrends, de nieuwste gadgets en accessoires: Design Milk is het type blog dat net even voorloopt op de rest. Qua interieur zijn niet alleen de uitgelichte huizen en appartementen fijn, ook de sneak peaks in kantoren van grote bedrijven en winkels van over de hele wereld zijn heel tof!

Bekijk Design Milk hier


EyeSwoon

EyeSwoon-Interieur-Blog-Woontips

Verzamelsite van inspiratie, moodboards en interieurconcepten: EyeSwoon combineert productlijstjes (the 10 essentials en 5 swoon worthy things) met recepten, interieurfotografie met kleine moodboards van inspirerende Instagram-posts (#screenshotswoon). Heerlijk bladeren!

Bekijk EyeSwoon hier


Freunde von Freunden / Friends of Friends

 

Freunde-von-Freunden-Interieur-Blog-Woontip

Interviews met de meest creatieve geesten in heel Europa verzameld op een fijne site met prachtige fotografie. En gelukkig gaan die interviews vaak over wonen, interieur en stijl! Bij de ontwerpers, kunstenaars, schrijvers en designers thuis, maar soms ook op hun werkplek. Het is even zoeken tussen de interviews, maar het loont. Inspirerend!

Bekijk Freunde von Freunden hier


 

Design Hunter

Design-Hunter-Interieur-Blog-Woontip

Een meer persoonlijk blog: de Engelse Helen Powell schrijft over de nieuwste designtrends en bouwmaterialen. Fijne top-10 lijstjes met de mooiste wandkranen, marmeren koffietafels en zelfs gieters. Prettige combi van moderne, minimalistische fotografie en product-lijstjes.

Bekijk interieur-blog Design Hunter hier


Brady Tolbert

 

Brady-Tolbert-Interieur-Blog-GIF-WoontipWerkte voor een van de grote namen uit de Amerikaanse styling-wereld: Emily Henderson (die overigens ook een fijn make-over & house-reveal-blog schrijft). Fijne blog waarin Brady antwoord geeft op vragen als ‘Hoe style ik mijn keukenplanken?’ Om die te beantwoorden met gifjes waarin je de keukenplanken stap voor stap aangekleed ziet worden.

Bekijk Brady Tolbert’s blog hier


 

Coco Lapine Design

Coco-Lapine-Interieur-Blog-Woontip

De Belgische designer Sarah deelt op haar blog alles wat haar inspireert: scroll eindeloos door haar favoriete interieurs! Een korte toelichting van Sarah zelf en altijd een linkje naar waar zij het huis gevonden heeft (vaak Scandinavische makelaar-websites).

Bekijk Coco Lapine Design hier

Onze teams
  • Amsterdam

  • Haarlem

  • Haarlemmermeer

  • Heemstede-Aerdenhout

  • Nieuwbouw & Project Verhuur

Amsterdam MVK

Team Amsterdam

Contact

Team Haarlem

Contact
Teamfoto's Hoofddorp

Team Haarlemmermeer

Contact
50020127_MKV Heemstede Groepsfoto

Team Heemstede-Aerdenhout

Contact

Team Nieuwbouw & Project Verhuur

Contact

Stuur een e-mail

Bezichtiging plannen? Vraag stellen? Stuur een mail en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

U kunt ook direct mailen op