8x-Ruim-Groen-Wonen-Vlakbij-Stad

9x ruim en groen wonen rondom Haarlem!

9x ruim en groen wonen rondom Haarlem!

 

Uw droomhuis: een gezellig familiehuis op de groei, met lekker de ruimte en veel groen om u heen. Niet per se ín de stad, maar wel met alle stadse gemakken binnen handbereik. Waar vindt u dat? We nemen u mee langs 9 fijne plaatsen nét buiten Haarlem.

 

Natuurlijk, in Haarlemse buurten als de Bos en Vaart, Kleverpark, Bomenbuurt, Leidsevaartbuurt en Ramplaankwartier groeien uw kinderen heerlijk op. Maar zoekt u net wat meer ruimte, net wat meer lucht en groen om uw heen, kijk dan nét even wat verder. Want wonen in de buurt van duinen en strand en toch alles in de buurt wat u als gezin nodig hebt, het kán op fietsafstand van de gezelligheid van de Haarlemse binnenstad!

 

Verhuiskriebels? Start met 'n waardecheck van uw woning!

Verhuiskriebels? Ontdek uw mogelijkheden!

 

De zoektocht naar een nieuw thuis, start met een stevig (financieel) plan. Begin met een gratis online waardetool voor een eerste indicatie van de waarde van uw huidige huis. Binnen 2 minuten ontvangt u een waarderapport in uw inbox.

Waar doet u goed aan? Eerst kopen of eerst verkopen? Bentveld of Overveen? Of toch de Haarlemse binnenstad? Onze makelaars staan klaar om met u mee te kijken naar uw woonwensen en -kansen. Doe de check en we nemen geheel vrijblijvend even contact met u op.

 

Doe de gratis online waardecheck

Stuur een e-mail

Bezichtiging plannen? Vraag stellen? Stuur een mail en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

U kunt ook direct mailen op